ACET Active Centre of English Training

Wellington House, 16 St Patrick's Pl, Wellington Rd, Cork, T23 AK82, Ireland

Twin English Centre

4 N Great George's St, Rotunda, Dublin, Ireland

EC English Language Centres

La Touche House, 1 Grove Rd, Rathmines, Dublin, D06 F761, Ireland

Frances King

26 Merrion Square N, Dublin 2, Ireland

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Škola engleskog jezika u Dabinu

Center of English Studies Dublin

Cena: 1110 €

Cenovnik

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Kursevi engleskog jezika održavaju se u školskom centru koji se nalazi u samom srcu grada, blizu Trinity koledža  i Dablinskog zamka. Vreme nakon nastave iskoristite da upoznate Dablin u kojem se tokom godine organizuje na stotine festivala i koncerata.

Škola

Center of English Studies

Osnovana 1979. godine, sa preko 40 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika, ova škola uživa internacionalnu reputaciju i poštovanje širom sveta.  Center of English Studies raspolaže sa 7 školskih centara u Velikoj Britaniji: London, Oksford, Dablin, Lids, Vorting, Harogejt i Edinburg, a od 2018. dobija i novu lokaciju – Toronto, Kanada.

Školski centar u Dablinu lociran je u samom srcu grada, u blizni koledža Trinity i Dablinskog zamka.

kursevi engleskog jezika Dablin

Destinacija

Dablin

Dablin je glavni i najnaseljeniji grad Irske, ali i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi jer pruža za svakog po nešto, od drevnih ruševina do aktivnog noćnog života. Lociran u pokrajini Leinster, nalazi se na ušću reke Lifej i centra regiona Dablin. Dablin XXI veka je moderan i kosmopolitski grad čije prodavnice i restorani odražavaju multikulturalnost grada. U toku godine, u gradu se organizuje na stotine festivala i koncerata, a oblasti grada poput Temple Bar i Latin Quarter uvek su pune ljudi i zanimljivih dešavanja, sa velikim izborom restorana, hrane i muzike iz celog sveta.

Dablin

Kursevi

Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju su sledeći:

Standardni kurs jezika

20 časova jezika nedeljno

Standardni + biznis kurs jezika

26/30 časova jezika nedeljno

Kombinovani kurs jezika

25 časova jezika nedeljno (20 grupnih časova + 5 individualnih)

Intenzivni kurs jezika

26/30 časova nedeljno

Kembridž pripreme

20/30 časova nedeljno

IELTS pripreme

20/26/30 časova jezika

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama, rezidencijama i zajedničkim kućama. Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate kulturu i način života stanovnika grada u kome boravite. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane od strane predstavnika škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu sa doručkom i večerom (od ponedeljka do petka) i svim obrocima vikendom. Izuzev ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke kuće i rezidencije. Ovaj tip smeštaja namenjen je onim polaznicima koji  žele više samostalnosti i nezavisnosti.

Akreditacije

Center of English Studies Dublin

31 Dame St, Dublin 2, D02 CX73, Irish

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".