Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Frances King School of English - Biožić i Nova Godina

Frances King škola jezika nalazi se u prvoj zoni Londona, u najužem centru grada, a sastoji se od četiri školska centra koji su blizu jedan drugog, okruženi najvećim atrakcijama grada. Svi objekti smešteni su u tradicionalnim i rezidencijalnim delovima Londona. Poseduju tehnički dobro opremljene učionice, kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. Svi školski centri su opremljeni na svim nivoima, od sektora sa kompjuterima do kafeterije.

Školu odlikuje visok standard u nastavi, a član je i British Council-a i English UK, vodeće svetske asocijacije za učenje jezika. Poseban akcenat stavlja na razvijanje praktičnih veština, sa naglaskom na komunikaciji, izgovoru i slušanju, a sa ciljem da se postigne napredak u svakodnevnom korišćenju engleskog jezika.

Vreme van nastave – Kako bi na najbolji način iskoristili vreme provedeno u Londonu, za svoje polaznike škola organizuje stimulativni vannastavni program, kao što su obilasci kraljevskog dela Londona, šetnje kroz Kesington, South Bank, West End, St Paul’ Cathedral…

Slobodno vreme možete ispuniti i  opcionim aktivnostima  uz  doplatu: vožnja brodom do Greenwich-a oko 10 £, večera (West End supper) od oko 15 £.

novogodišnji i božićni program u Londonu

Destinacija

London

Praznično doba godine je vreme kada će neke od najpoznatijih znamenitosti Londona biti transformisane u zadivljujuće praznične kulise, spremne da tu stvorite nezaboravne uspomene sa dragim ljudima. Očaravajući Hide Park  Winter Wonderland je događaj koji ne treba propustiti. Uživajte u spektakularnom i svetlucavom klizalištu ili ostvarite dečiji san u zemlji Deda Mraza gde ćete upoznati vilenjake i vozite se Santa Express-om.

Putovanja u ovom periodu godine postala su sve popularnija, jer London nudi provod za sve – od ekskluzivnih mesta do različitih tematskih zabava širom grada. Obavezno  postite Regent i Oxford Street gde se nalazi najpoznatija božićna ulična rasveta u Velikoj Britaniji, koja je svake godine je sve raskošnija.

novogodišnji program u Londonu

Program

NOVOGODIŠNJI PROGRAM predviđen je za 19. decembar 2022. godine, za program u trajanju od dve nedelje i za 28. decembar za program u trajanju od nedelju dana. Prva nedelja programa obuhvata 20 časova, dok druga nedelja programa obuhvata 12 časova jezika. Nastava se odvija u malim grupama do 14 studenata, u prepodnevnim časovima (od 09:00h do 12:45h). Program je namenjen polaznicima starijim od 16 godina i sa minimalno A2 nivoom znanja jezika.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u modernoj školskoj rezidencijai visokog standarda. IQ Hammersmith rezidencija (Zona 2, oko 15 minuta metroom od škole) – je moderna i novoizgrađena zgrada u srcu zapadnog Londona.  Sadrži jednokrevetne studije sa privatnom kuhinjom i kupatilom, prostoriju za odmor, vešernicu, recepciju. Za sve polaznike obezbeđeni su posteljina i peškiri, kao i pristup WiFi internetu. Pre dolasku u rezidenciju potrebno je kreditnom ili debitnom karticom uplatiti povratni depozit u iznosu od 300 £, kao garanciju da će polaznik voditi računa o smeštaju. Po završetku boravka, ukoliko ne bude oštećenja u smeštaju, navedeni iznos novca neće biti skinut sa kartice.

TRANSFER – Za svoje polaznike škola nudi opciju doplate za transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, sprovodi ga do smeštaja i u dolasku i u povratku kući (smeštaj-aerodrom). Ova usluga može se bukirati u jednom pravcu ili kao povratni transfer. Cena zavisi od aerodroma na koji se sleće i sa kojeg se poleće.

Frances King School of English - božićni i novogodišnji program

Frances King School of English, Gloucester Road, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".