Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

EC English

EC English Language Centres je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1991. godine, kada je nastala ujedinjenjem dve privatne malteške škole. Danas u sklopu EC organizacije posluje čak 24 škole jezika, u 5 zemalja i na 3 kontinenta.

Centar u Londonu nalazi se u samom srcu grada, u jednom od najpoželjnijih kvartova pod nazivom Islington. Školska zgrada se prostire na nekoliko spratova i raspolaže sa savremenim učionicama, multimedijalnom bibliotekom, čitaonicom, kafeom sa mini kantinom i prostorijama za druženje polaznika.

Vannastavne aktivnosti obuhvataju različite obilaske i druženja nakon nastave. Neke aktivnosti su besplatne, a druge su na raspolaganju uz malu doplatu. Posetioci imaju priliku da uživaju u velikom broju parkova, od kojih je najveći i najpoznatiji Hide Park. Polaznici kursa mogu kvalitetno da ispune svoje slobodno vreme uživajući u operi ili baletu u poznatoj Royal Opera House ili pogledaju mjuzikl u slavnom Theatreland-u. Takođe mogu da posete čuveni muzej voštanih figura Madam Tiso, kao i mnoga druga zanimljiva mesta ove svetske metropole. Na raspolaganju su dobra zabava, noćni klubovi u Soho-u i nezaobilazan šoping u poznatom Harrods-u ili Oxford Street-u.

učenje engleskog u Londonu

Destinacija

London

London kao živopisan grad, spoj viktorijanskog nasleđa i tekovina najsavremenije kulture, privlači milione turista sa svih krajeva sveta. Posetioci tvrde da u potpunosti opravdava svoj nadimak „glavnog grada Evrope“, a jedna od najupadljivijih karakteristika Londona svakako je multikulturalnost. Zbog svih mogućnosti koje nudi, London predstavlja destinaciju broj jedan kada je u pitanju učenje engleskog jezika. Samo neke od znamenitosti su Trafalgar Square, Buckingham Palace, National Gallery, St. Paul’s Cathedral, British Museum, Big Ben.

London, Engleska

Kursevi

U ponudi centra su sledeći kursevi:

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno

Exam Preparation

IELTS, TOEFL, Cambridge

English in the City

30 časova nedeljno

Smeštaj

U ponudi škole su različite opcije smaštaja na lokacijama širom grada, u zavisnosti od kriterijuma i želja polaznika. U ponudi je tradicionalni porodični smeštaj za one koji žele da iskuse tradiciju i način života u Londonu, ali i zajednički stanovi, rezidencije i privatni studio za polaznike koji žele više samostalnosti. Sve opcije je moguće bukirati u vidu jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, sa privatnim ili zajedničkim kupatilom. Smeštaj u porodici uključuje doručak ili polupansion, a kod drugih vidova smeštaja obrok nije obezbeđen. Smeštaj može biti u različitim delovima grada i udaljen je od škole od 20 do 60 miuta vožnje gradskim prevozom u zavisnosti od odabrane opcije.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

EC English

Euston House, 24 Eversholt St, Kings Cross, London NW1 1AD, UK

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".