Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Anglo-Continental

Osnovana 1950. godine, ova škola jedna je od vodećih škola engleskog jezika na svetskom nivou. Priznanje za uspešan rad dobila je od samog početka od britanskog Ministarstva obrazovanja, a tokom svog profesionalnog razvoja akreditovana je od strane British Council-a i asocijacije English UK. Glavna školska zgrada se sastoji od 70 modernih učionica, jezičke laboratorije, multimedijalnog centra sa sobama za učenje, „Paviljona” – moderne zgrade za različite namene, centra za rukovodioce, studentskog centra sa restoranom, nagrađivanih bašta i terasa. Ono što školu posebno izdvaja jeste veliki izbor kurseva za profesionalce i specijalizovanih kurseva.

Vreme van nastave – svoja saznanja o Engleskoj polaznik može proširiti upoznajući zemlju, tradiciju i način života njenih stanovnika. Škola jezika nudi stimulativni program vannastavnih aktivnosti koje su besplatne, a koje imaju za cilj druženje i vežbanje jezika van učionice (filmske večeri, klub konverzacije, dan palačinki, šetnja uz obilazak grada, stoni tenis, društvene igre, kuglanje, odbojka i drugo). Slobodno vreme može se ispuniti i opcionim ekskurzijama (uz doplatu) u neke od gradova i znamenitosti Engleske: London, Oksford, dvorac Varvik, Vinčester i drugo.

kursevi engleskog u Bornmutu

Destinacija

Bornmut

Ovaj primorski grad smešten je na južnoj obali Engleske u okrugu Dorset. Grad ima umerenu klimu koja mu daje najtoplija i najsunčanija leta u Britaniji, a plaža duga preko 11 kilometara razlog je zbog kojeg važi za jednu od najpopularnijih destinacija za letovanje u Velikoj Britaniji.

Bornmut nudi veliki broj različitih atrakcija za sve uzraste, a samo  neke od znamenitosti koje Vam preporučujemo da posetite jesu čuveno pristanište Bournemouth Pier, akvarijum Oceanarium, Russell-Cotes muzej, zamak Highcliffe, čuvene plaže, mnogobrojni vrtovi, restorani, pabovi i mnoge druge atrakcije po kojima je specifičan.

grad Bornmut

Kursevi

Ova škola nudi više različitih kurseva engleskog jezika:

Stadardni kurs jezika

usavršavanje osnovnih jezičkih veština . čitanje, pisanje, govor, razumevanje

Klub 50+

Kurs za polaznike starije od 50 godina, sa 2 ekskurzije nedeljno.

Specijalizvani kursevi

obuhvataju engleski kombinaciju standardnog engleskog sa specijalizovanim časovima u sledećim oblastima: biznis, medicina, pravo

Akademski program

za polaznike koji nameravaju da nastave školovanje u zemljama engleskog govornog područja

Kursevi za rukovodioce

Biznis i specijalizovani kursevi koji se održavaju u veoma malim grupama, veoma intenzivni.

Ispitni kursevi IELTS, FCE, CAE

20 časova standardnog + 10 časova pripreme nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u porodicama, a pruža priliku za upoznavanje načina života lokalnog stanovištva i vežbanja engleskog jezika u realnim situacijama. Škola nudi standardni porodični smeštaj koji podrazumeva boravak u jednokrevetnoj sobi, sa privatnim kupatilom ili kupatilom koje se deli sa ostalim stanarima. Superior porodični smeštaj je smeštaj više kategorije i obuhvata boravak u jednokrevetnoj sobi sa privatnim kupatilom. Obe opcije u cenu uključuju polupansion (doručak, večera) radnim danima i pun pansion vikendom (ručak se radnim danima može kupiti u školskoj kantini). Za polaznike koji ne žele da borave u porodici može biti organizovan alternativni smeštaj (hotel, stan i drugo).

Anglo-Continental

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".