Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

The London School of English

Osnovana još 1912. godine, ova škola najstarija je akreditovana škola engleskog jezika na svetu. Neosporivo iskustvo u obuci poslovnih ljudi čini je neprikosnovenom. Škola se nalazi u Holland Park-u, jednom od najekskluzivnijih rezidencijalnih delova Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

Svi predavači su visoko kvalifikovani i veoma iskusni, sa odgovarajućim profesionalnim iskustvom. Školska zgrada je ekskluzivna, a mogućnosti za rad i učenje su veoma visokog standarda. Kada je reč o polaznicima ove škole, prosek starosti je 38 godina, što daje dobar uvid u to o kakvom profesionalnom okruženju se radi. Zbog činjenice da svako ima određeni način učenja, postoji fleksibilnost u izboru kurseva jezika (grupni, individualni i kombinovani kursevi). Koji god tip da odaberete, možete očekivati da ćete unaprediti vaš engleski jezik na sledeće načine: komuniciraćete sa više samopouzdanja, proširiti profesionalni rečnik, tečnije i ispravnije ćete se izražavati, unapredićete pisani engleski i gramatiku, uspešnije ćete učestvovati na sastancima i radićete uspešnije u multikulturalnom okruženju.

Školski kapaciteti obuhvataju besplatni bežični internet u celoj zgradi za klijente sa sopstvenim laptopom, kao i tehničko osoblje koje je uvek na usluzi. U cenu programa uključen je ručak od tri jela (predjelo, glavno jelo i desert) tokom radne nedelje. Ručak se služi u školskom restoranu. Biznis centar u sklopu škole, koji je otvoren svaki dan od 8h do 20h, poslovnim ljudima pruža mogućnost da obavljaju poslove i dok su u školi – na raspolaganju je upotreba fotokopira, faksa, kompjutera sa internetom, novina i časopisa, bez dodatne naplate. Svi polaznici tokom dana mogu da se posluže neograničenim količinama besplatnih toplih napitaka.

Vreme van nastave – Budući da su kursevi intenzivni, važno je odvojiti vreme za opuštanje i uživanje. Škola organizuje aktivnosti tokom nekoliko večeri svake nedelje, a one obuhvataju šetnje i obilaske, druženja u pabovima, posete muzejima i galerijama, vožnju brodom po Temzi, odlaske u restorane i organizovane vikend ekskurzije van Londona.

Engleski za HR menažere

Destinacija

London

London je glavni grad Velike Britanije, najurbanija teritorija Engleske i jedna od najvećih gradskih površina na svetu. Ova najkosmopolitskija sredina u Evropi, vodeći je svetski centar na polju ekonomije, politike i kulture. Neverovatno bogat istorijom i kulturom, ponosi se sa nekim od najboljih muzeja i umetničkih kolekcija na svetu. Kroz njegovu arhitekturu se prepliće tradicionalno i moderno, od prijatnih rezidencijalnih delova prepunih zelenila, do užurbanog, poslovnog Sitija. Iako kosmopolitski grad, finansijsko i poslovno središte Evrope, mnoštvo pažljivo uređenih velikih parkova opravdava čest naziv “zeleni grad”.

The London School of English se nalazi u pomodnom Holland Park distriktu koji se proteže u Kensingtonu i Čelziju. Ovo je idealna lokacija s obzirom na to da se nalazi 15 minuta od centar Londona, okružen barovima, restoranima, prodavnicama i na samo 10 minuta od Westfield-a, jednog od najvećih tržnih cenatar u Evropi.

London engleski za hr

Kursevi

Specijalizova kurs namenjen HR menadžerima

Ovaj  intenzivni, specijalizovani kurs kreiran je da pomogne HR stručnjacima da rade sa više samopouzdanja i postanu efikasniji u polju međunarodnog poslovanja. Tipični polaznici kursa jesu iskusni HR profesionalci iz renomiranih svetskih kompanija. Mnogim polaznicima kasnije koriste i novostečena profesionalna poznanstva.

Polaznici kursa mogu da očekuju napredovanje u jezičkim veštinama neophodnim za niz radnih situacija poput učestvovanja na sastancima, vođenje prezentacija, telefoniranja, pisane komunikacije, ubeđivanja i pravljenja kompromisa… Teme koje će se obrađivati mogu da budu: organizacija i upravljanje, regrutovanje uz tehnike intervjuisanja, obuka, motivisanje i nagrađivanje, pravo u oblasti zapošljavanja (uz posetu Sudu za rešavanje sporova između radnika i poslodavaca, kao i gosta predavača, stručnjaka iz ove oblasti poslovanja), konfliktne situacije, procedure otpuštanja, tehnike ocenjivanja. Stečene veštine će imati pozitvan uticaj kako na formalne tako i na društvene situacije u kojima se polaznici mogu naći. Kao dodatak navedenim prednostima ovog kursa jezika, treba spomenuti i da ćete komunicirati na engleskom jeziku ispravnije, elokventnije i sa više samopouzdanja, uspešnije ćete izvršavati poslovne zadatke i efikasnije voditi pisanu komunikaciju.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Porodični smeštaj nudi udobno i opušteno okruženje i mogućnost da se govori engleski i van škole sa ljubaznim domaćinima. Sve porodice su pažljivo odabrane, jer klijenti očekuju visok standard u smeštaju kao i u školi. Većina porodica živi u drugoj zoni Londona, u kojoj je i škola, pa se do škole lako stiže peške ili kratkom vožnjom. Većina porodica, takođe, nudi i besplatan internet ako ponesete vaš laptop. Postoje dva tipa porodičnog smeštaja: Silver – nudi visok standard smeštaja i prijatne domaćine, različite opcije hrane, a škola je lako dostupna; Gold – uz prethodno navedeno, polaznicima je na raspolaganju i privatno kupatilo.

Za one koji ipak žele drugačiji vid smeštaja, na raspolaganju su: hoteli, studentske rezidencije, ekskluzivne rezidencije, apartmani i apart hoteli.

The London School of English - HR

15 Holland Park Gardens, Kensington, London W14 8DZ, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".