Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Stafford House

Stafford House ima preko 60 godina iskustva u organizaciji nastave engleskog jezika za internacionalne polaznike. Pored četiri lokacije u Velikoj Britaniji, ova škola ima svoje centre u Americi i Kanadi. Svoj uspeh zasniva na visokom nivou nastave, odličnim objektima, savremenim nastavnim sredstvima i fleksibilnosti. Bilo da želite da usavršite engleski za svakodnevnu komunikaciju, poslovni napredak ili upis na akademske studije, škola ima odgovarajući program za sve polaznike.

Sve četiri škole zadovoljavaju najviše standarde. Učionice su svetle i prijatne, sa modernom tehnologijom uključujući IT prostorije, besplatan bežični internet, udobne prostorije za odmor i druženje polaznika. U školama postoje i biblioteke iz kojih možete iznajmiti knjige i tako proširiti svoje učenje i van učionica. Učionice su opremljene najsavremenijim interaktivnim tablama, što omogućava upotrebu HD videa i društvenih mreža u nastavi. Ovo pruža časove koji su relevantni, interesantni i interaktivni.

Kembridž-škole-jezika

Destinacija

Kembridž

Kembridž je mali univerzitetski grad u kojem sve važne znamenitosti mogu da se obiđu opuštajućom šetnjom. Moderan i komforan školski objekat smešten je u samom srcu grada, prekoputa čuvene Round crkve i na svega par minuta od King’s College Chapel. Škola svake nedelje organizuje različite aktivnosti za svoje polaznike.

Kembridž

Kursevi

Škola nudi sledeći izbor kurseva engleskog jezika:

Standardni kurs

20 časova jezika

Intenzivni kurs

25 časova jezika

Super intenzivni kurs

30 časova jezika

Priprema za IELTS

25/30 časova jezika

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA i prijatan boravak podjednako je bitan kao i kvalitetna nastava  U ponudi su pažljivo odabrane opcije porodičnog, rezidencijalnog i privatnog smeštaja. Porodični smeštaj (jednokrevetne ili dvokrevetne sobe) može biti na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona, punog pansiona ili bez obroka, u zavisnosti od odabranog centra. Rezidencijalni smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, ali ova opcija ne uključuje obroke. Privatni smeštaj u jednokrevetnim sobama u zajedničkom stanu se preporučuje polaznicima koji planiraju duži boravak.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Stafford House Cambridge

Stafford House Cambridge, 15 Round Church St, Cambridge CB5 8AD, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".