Ostale škole Velika Britanija

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

ECS Scotland

Ova škola je nezavisna škola engleskog jezika u porodičnom vlasništvu, specijalizovana u pružanju kvalitetne nastave engleskog jezika za odrasle i profesionalce, a u okviru individualne ili grupne nastave. Akreditovana je od strane British Council-a, članica je EnglishUK – vodeće svetske asocijacije za učenje engleskog jezika, kao i asocijacije Quality English. Škola je osnovana 1995. godine i nalazi se u centru novog dela Edinburga, na samo 10 minuta hoda od čuvene ulice Princes Street, u neposrednoj blizini gradskog prevoza, bioskopa, prodavnica, pabova i velikog broja turističkih atrakcija.

Nastava za odrasle odvija se u renoviranoj zgradi iz XVIII veka, u kojoj je prostor osmišljen tako da pruži mirnu i radnu atmosferu polaznicima. Školske prostorije među kojima su biblioteka i kafeterija zauzimaju tri sprata zgrade. Iskusni i stručni profesori vode nastavu pod direktnim nadzorom direktora škole koristeći pri tome najsavremenije metode i tehnike u obrazovanju. Svi polaznici škole, pri dolasku u školu, rade test na osnovu kog se svrstavaju u odgovarajuću grupu. Grupe imaju najviše 5 polaznika, što je idealna veličina za grupni interaktivni rad koji pruža mogućnost profesoru da se svakom polazniku posveti ponaosob. Škola radi tokom čitave godine i kursevi jezika počinju svakog ponedeljka u mesecu.

Vreme van nastave – Izleti se obično organizuju sredom posle podne i uključuju obilaske kulturno-istorijskih znamenitosti poput zamaka, palata i vila od istorijskog značaja, sela, spomenika, muzeja, galerija i destilerije čuvenog škotskog viskija. Vikendima se mogu organizovati posete čuvenoj istorijskoj oblasti Highlands, oblasti West Coast gde možete uživati u neverovatnim prirodnim lepotama i ostrvu Skye koje je najveće ostrvo u Škotskoj. Postoji mogućnost da se za poslovne ljude organizuju i radne posete bankama, fabrikama, elektranama i škotskom parlamentu. Posete i ekskurzije su odličan način da se polaznici međusobno upoznaju i kroz priču,  razmenjujući utiske o mestima koja su posetili, dodatno vežbaju engleski jezik.

kurs engleskog mini grupe

Destinacija

Edinburg

Edinburg, grad zamkova, glavni je grad Škotske i nalazi se na severoistoku Velike Britanije. Spada u jedan od najlepših evropskih gradova, a stari kao i novi deo grada su deo svetske kulturne baštine i pod zaštitiom UNESCO-a. Domaćin je mnogim festivalima od kojih je najpoznatiji Edinburgh International Festival koji se održava u avgustu i najveći je festival muzike, plesa i pozorišne umetnosti u svetu. U panoramskom pogledu na grad najlepše se uživa sa vidikovaca Calton i Arthur’s Seat.

Edinburg

Kursevi

Škola organizuje sledeće vrste kurseva jezika:

Engleski za komunikaciju

sa grupama od maksimalno 5 polaznika, sa naglaskom na konverzaciji

Kombinovani kurs

časovi u grupi + individualna nastava opšteg engleskog ili iz specifične oblasti interesovanja polaznika

Individualna nastava

jedan polaznik jedan profesor (teme: biznis, turizam, pravo, medicina, finansije, HR, marketing, priprema za ispit, engleski...)

Intenzivni kurs za pravnike

Letnji akademski kurs

Smeštaj

Smeštaj – Na raspolaganju su standardni i luksuzni porodični smeštaj u kućama koje su najviše 45 minuta udaljene od škole. U standardnom smeštaju kupatilo se deli sa porodicom ili drugim polaznicima smeštenim u istoj porodici, dok luksuzni smeštaj podrazumeva sopstveno kupatilo. Smeštaj uključuje polupansion (doručak svaki dan i večeru 3 ili 6 puta nedeljno, zavisno od izbora polaznika). U ponudi je i opcija smeštaja samo sa doručkom. Smeštaj je od nedelje pre početka programa do subote nakon završenog programa. Van standardne ponude mogu se organizovati i svi drugi vidovi smeštaja i pansionske usluge.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

ECS Scotland

17 Young St, Edinburgh EH2 4HU, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".