Ostale škole Programi za odrasle - škole jezika u inostranstvu

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

The London School of English

Ova škola je najstarija akreditovana škola engleskog jezika u Velikoj Britaniji, osnovana još 1912. godine. Dugogodišnje iskustvo u obuci poslovnih ljudi čini je neprikosnovenom. Škola se nalazi u Holland Park-u, jednom od najekskluzivnijih rezidencijalnih delova Londona, a na svega 20 minuta od centra grada.

Svi predavači su visoko kvalifikovani i veoma iskusni, sa odgovarajućim profesionalnim iskustvom. Školska zgrada je ekskluzivna, a mogućnosti za rad i učenje su veoma visokog standarda. Kada je reč o polaznicima, prosečna starost je 37 godina, što daje dobar uvid o profesionalnom okruženju u kome se radi.

Zbog činjenice da svako ima određeni način učenja, postoji fleksibilnost u izboru kurseva (grupni, individualni i kombinovani kursevi). Koji god tip da odaberete, možete očekivati da ćete unaprediti svoje znanje – komuniciraćete sa više samopouzdanja, proširiti profesionalni rečnik, tečnije i ispravnije ćete se izražavati, unapredićete pisani engleski i gramatiku, uspešnije ćete učestvovati na sastancima i radićete uspešnije u multikulturalnom okruženju.

Vreme van nastave – Budući da su kursevi intenzivni, važno je odvojiti vreme za opuštanje i upoznavanje ove prelepe metropole. Škola organizuje aktivnosti tokom nekoliko večeri svake nedelje, koje obuhvataju šetnje i obilaske, druženja u pabovima, posete muzejima i galerijama, vožnju brodom po Temzi, odlaske u restorane i organizovane ekskurzije vikendom van Londona.

Engleski za HR menažere

Destinacija

London

London je glavni grad Velike Britanije, najurbanija teritorija Engleske i jedna od najvećih gradskih površina na svetu. Ova najkosmopolitskija sredina u Evropi, vodeći je svetski centar na polju ekonomije, politike i kulture. Neverovatno bogat istorijom i kulturom, ponosi se sa nekim od najboljih muzeja i umetničkih kolekcija na svetu. Kroz njegovu arhitekturu se prepliće tradicionalno i moderno, od prijatnih rezidencijalnih delova prepunih zelenila, do užurbanog, poslovnog Sitija. Iako kosmopolitski grad, finansijsko i poslovno središte Evrope, mnoštvo pažljivo uređenih velikih parkova opravdava čest naziv “zeleni grad”.

The London School of English se nalazi u pomodnom Holland Park distriktu koji se proteže u Kensingtonu i Čelziju. Ovo je idealna lokacija s obzirom na to da se nalazi 15 minuta od centar Londona, okružen barovima, restoranima, prodavnicama i na samo 10 minuta od Westfield-a, jednog od najvećih tržnih cenatar u Evropi.

london kursevi za pravnike

Kursevi

U ponudi škole je veliki izbor kurseva koji odgovaraju profesionalcima u pravnoj struci:

ENGLESKI ZA PRAVNIKE 30+. Ovaj kurs je namenjen kvalifikovanim, iskusnim pravnicima, sa minimum višim srednjim nivoom poznavanja engleskog jezika. Kurs se fokusira na razne pravne teme, studije slučaja, pregovore, sastavljanje ugovora i procesa pokretanja pravne akcije. Namenjen je razvoju veština govora i pisanja u cilju komunikacije komplikovanih pravnih ideja partnerima, klijentima i kolegama u raznim formalnim i manje formalnim situacijama poput sastanaka i pregovaranja. Kurs traje nedelju dana i posebno je kreiran za pravnike od 30 ili više godina.

ENGLESKI ZA PRAVNIKE 20-30 GODINA je namenjen tek kvalifikovanim pravnicima ili studentima prava, da im pruži specijalizovani rečnik koji će im biti potreban u budućim profesionalnim karijerama. Kurs obuhvata studije svetskih slučajeva, strategije komunikacije, veštine vođenja sastanaka i pregovaranja. Kurs takođe obuhvata i opšte jezičke veštine koje pomažu da polaznik bolje i efikasnije komunicira u profesionalnim i svakodnevnim situacijama i obogaćuje rečnik iz oblasti građanskog prava (uključujući ugovorno pravo) i krivičnog prava. Predavači su specijalisti, sa ekspertizom u ovoj oblasti, a važan deo kursa su i predavanja koja vode profesionalni pravnici, kao i posete pravoj sudnici, gde se prati suđenje, a kasnije o njemu diskutuje u školi.

PRIPREMA ZA ISPIT TOLES (The Test of Legal English Skills) je jedna od retkih kvalifikacija koja dokazuje da polaznik ima specijalizovane jezičke veštine u pravnoj oblasti. Priprema za ovaj ispit je opciona, i uglavnom četvrta nedelja, nakon tronedeljnog kursa za mlade pravnike. Ispit se organizuje poslednjeg dana te četvrte nedelje. Međutim, polaznici sa više iskustva u oblasti prava mogu se direktno upisati na ovaj kurs.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Porodični smeštaj nudi udobno i opušteno okruženje i mogućnost da se govori engleski i van škole sa domaćinima kod kojih boravite. Sve porodice su pažljivo odabrane, jer klijenti očekuju visok standard u smeštaju kao i u školi. Većina porodica živi u drugoj zoni Londona, u kojoj je i škola, pa se do škole lako stiže peške ili kratkom vožnjom. Postoje dva tipa porodičnog smeštaja: srebrni, koji nudi visok standard, a škola je lako dostupna; zlatni koji pored komfora nudi i sopstveno kupatilo.

Za one koji ipak žele drugačiji vid smeštaja, na raspolaganju su: hoteli, ekskluzivne rezidencije apartmani i apart hoteli. Smeštaj je obezbeđen od nedelje pre početka kursa do subote nakon završetka kursa.

The London School of English - pravo

15 Holland Park Gardens, Kensington, London W14 8DZ, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".