Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

St Giles Cambridge

Škola se nalazi na petnaest minuta hoda od strogog centra grada. Osnovana je 1962. godine pod nazivom The New School of English, a od 2018. postaje deo St Giles International orgranizacije i menja svoje ime u St Giles Cambridge. Škola je prevashodno namenjena odraslim polaznicima od 18 ili više godina, ali je minimalan uzrast polaznika 14 godina uz posebnu dozvolu roditelja (nadzor nije organizovan). Juniori (14-15 godina) nastavu pohađaju u odvojenim grupama i uz časove imaju i različite organizovane vannastavne aktivnosti, dok polaznici 16-17 godina mogu da pohađaju nastavu sa odraslima (18+).

Tradicionalan izgled školske zgrade ukombinovan je sa najsavremenijom nastavnom opremom tokom renoviranja 2018., a pored modernih učionica polaznici mogu uživati u studentskom kafeu i prostranoj terasi u dvorištu.

Vannastavne aktivnosti – Iz nedelje u nedelju organizuju se različiti programi za polaznike škole – mnogobrojna vannastavna druženja, međunarodne večeri, posete pozorištima, bioskopima, pabovima. Na 10 minuta od škole se nalazi veliki sportski centar u kojem se polaznici mogu relaksirati. Vikendima se organizuju izleti van grada koji su uz doplatu, a obilaze se London, Oksford, Brajton…

škola engleskog u Kembridžu, St Giles

Destinacija

Kembridž

Kembridž spada među najčuvenije i nastarije univerzitetske gradove u Britaniji i svetu. Nalazi se na sat vremena od Londona, u istočnom delu Engleske, a velelepnost njegovih starih građevina i univerziteta nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Grad osvežavaju mnogobrojni parkovi kao i reka Kam (Cam) koja protiče kroz njega i stvara autentičan ambijent koji predstavlja idealno mesto da se posetilac posveti nauci i učenju.

U toku boravka u Kembridžu, imate priliku da posetite razne znamenitosti grada, a samo neke od njih su King’s College Chapel, Anglesey Abbey, Fitzwilliam Museum, svetski poznati univerzitet, botanička bašta i poznate ulice popout Downing i St. Andrew’s Street.

skola engleskog u kembridzu

Kursevi

Nastavnu ponudu škole čine sledeći kursevi:

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno, prepodne ili popodne )

Intenzvini kurs jezika

28 časova nedeljno

Poslovni engleski

28 časova nedeljno

Ispitni kursevi

FCE, CAE, CPE i IELTS

Engleski za početnike

2o časova nedeljno

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama, dok polaznici od 18 ili više godina imaju i mogućnost boravka u rezidencijama i zajedničkim stanovima.

Porodični smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnoj iili dvokrevetnoj sobi (za dve osobe koje putuju zajedno) na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona.

Rezidencije pretežno imaju boravak organizovan u jednokrevetnim sobama koje imaju privatno kupatilo, ali cenom nisu obuhvaćeni obroci. Ovaj tip smeštaja dobar je izbor za polaznike koji žele veću nezavisnost, dok porodični smeštaj predstavlja odličnu priliku za upoznavanje lokalne kulture, načina života i vežbanje konverzacije. Smeštaj traje od nedelje do nedelje.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

St Giles Cambridge

St Giles Cambridge, Bateman Street, Cambridge, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".