Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Oxford International English Schools

Školski centar u Brajtonu deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group.  Prostorije škole jezika su smeštene u Regency petospratnici u  istorijskom delu grada na samo tri minuta hoda od plaže. Škola u Brajtonu je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. U sklopu škole se nalaze i prostorije sa računarima kao i prostorije za odmor i druženje polaznika. Tokom letnje sezone, postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti i obilaske glavnih atrakcija grada i okoline, koji će polaznicima omogućiti upoznavanje Brajtona. Neke od aktivnosti su: Ghost walk of the Lanes, filmske večeri, trke pasa, odlazak u tradicionalni pab, fish and chip  večere, večeri internacionalne kuhinje i sl.

Vikendom se organizuju celodnevni izleti i obilasci Aroundel zamka i londonskih muzeja. Određene aktivnosti su besplatne dok je za neke potrebna doplata.

kursevi engleskog u Brajtonu

Destinacija

Brajton

Boemski, hedonistički i živopisan, Brajton je grad koji ima sve, od opuštenog primorskog života do nadaleko poznatog noćnog provoda. Na samo 70 km od Londona, u Brajtonu ćete pronaći brojne atrakcije: fascinantan Royal Palace, interesantne muzeje, prelepu plažu, zanimljive radnje, brojne tradicionalne pabove i savremene noćne klubove. U srcu grada nalazi se čuvena palata sazidana u indijskom stilu izgrađena za kralja Džordža IV. Živopisna mreža poznatih ulica za kupovinu, poznata kao The Lanes, puna je vintage radnji, antikvarnica i neobičnih, starinskih kafea.

Pohađanjem nastave u istorijskom delu grada polaznici imaju priliku da osete energiju i šarm koje Brajton nudi. Bilo da želite da uživate u tradicionalnom fish and chips na plaži, ili se opuštate uz zvuke žive muzike, Brajton pruža mogućnost da to i ostvarite.

kursevi engleskog u Brajtonu

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

Standardni kurs

20 časova nastave nedeljno

Intenzivni kurs

30 časova nastave nedeljno

Pripreme za IELTS

20/30 časova nastave nedeljno, neophodan B1 nivo

Poslovni engleski

30 časova nastave nedeljno, neophodan B1 nivo

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko opcija smeštaja. Smeštaj u porodici je dobra opcija za one polaznike koji žele da iskuse način života i kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Na raspolaganju su jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dvoje polaznika koji putuju zajedno), uz mogućnost da se opredele za noćenje sa doručkom ili polupansion. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, dok se kuhinja i dnevni boravak dele sa ostalim stanarima. Smeštaj u zajedničkim stanovima je odlična opcija za polaznike koji žele da steknu pravo internacionalno iskustvo budući da se zajedničke prostorije stana ili kuće dele sa drugim, internacionalnim polaznicima škole. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama sa zajedničkom upotrebom kuhinje, kupatila i dnevne sobe.

Akreditacije

Oxford International English Schools Brajton

10 Brunswick Pl, Hove BN3 1NA, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".