Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Cavendish School of English

Od osnivanja 1983. godine, ova škola obezbeđuje kvalitetnu nastavu engleskog jezika za polaznike različitog uzrasta i iz raznih krajeva sveta. Do danas, školu je pohađalo preko 200.000 polaznika koji govore u prilog dobroj nastavi koja je usmerena na komunikaciju i lične potrebe odraslih polaznika. Reč je o porodičnoj školi koja se prostire u 3 viktorijanske zgrade koje se nalaze jedna pored druge. Smeštena je u tihom, rezidencijalnom delu grada, a nalazi se na samo nekoliko minuta od užurbanog dela Bornmuta, kafea, restorana, prodavnica, pabova i plaže. Raspolaže sa čak 30 moderno opremljenih učionica koje imaju interaktivne table, IT laboratorijom, salom sa projektorom, kantinom u kojoj se služe obroci i prostranim dvorištem. Cela je pokrivena besplatnim WiFi intrnetom i poseduje prostoriju za relaksaciju sa multimedijalnom opremom.

Vannastavne aktivnosti – su sastavni deo programa učenja i usavršavanja engleskog jezika. Škola organizuje mnoštvo aktivnosti, ekskurzija i obilazaka u cilju vežbanja komunikacije, proširenja rečnika i razumevanja. Bornmut je vrlo zabavan grad sa mnogo zabavnih dešavanja tokom cele godine, a polaznici imaju mogućnost i doplate za ekskurzije u druge gradove Engleske na recepciji škole.

škola engleskog u Bornmutu

Destinacija

Bornmut

Bornmut je jedno od najatraktivnijih mesta Velike Britanije. Ovaj grad prostire se duž 11 km peščane plaže na jugoistočnoj obali Engleske, a viktorijanska arhitektura i bogat društveni i kulturni život čine ga jednim od najzanimljivijih gradova za turiste.

Vrtovi i parkovi koji obuhvataju 10 km teritorije grada, biciklizam, ture pešačenja, obilasci atrakcija i znamenitosti grada, kao i šoping, samo su neki od sadržaja koji su na raspolaganju posetiocima. Bornmut poslednjih godina postaje prepoznatljiv po besplatnim festivalima koji se organizuju tokom cele godine, od umetnosti, do kulinarstva, pa sve do čuvenog novogodišnjeg sajma. Takođe, u gradu postoji pregršt znamenitosti koje ne treba propustiti tokom posete Bornmutu — čuvena luka, Pavilion pozorište, muzej avijacije, a na raspolaganju su i aktivnosti za ljubitelje zabave poput avanturističkih centara u zatvorenom, Zipline, farme Farmer Palmer’s i drugih

škola jezika u Bornmutu

Kursevi

U svojoj ponudi ima različite opcije usavršavanja engleskog jezika u zavisnosti od izbora polaznika. Nastava se odvija u malim grupama, sa u proseku od 8 do 12 polaznika po grupi, a kurs može početi bilo koji ponedeljak tokom cele godine.

Standardni kurs

20 časova + 4 časa konverzacije

Intenzivni kurs

25 časova + 4 časa konverzacije

Super intenzivni kurs

30 časova + 4 časa konverzacije

Poslovni engleski

25 časova + 4 časa konverzacije

Premium kursevi (male grupe)

20/25/30 časova + 4 časa konverzacije

Priprema za IELTS, FCE i CAE

25 časova

Smeštaj

SMEŠTAJ polaznika najčešće se organizuje u pažljivo odabranim, lokalnim porodicama koje su od škole udaljene maksimalno 30 minuta gradskim prevozom. Polaznici su smešteni u jednokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, dok su vikendom obezbeđena sva tri obroka. Uz doplatu za porodični smeštaj, postoji mogućnosti privatnog kupatila u sobi. Alternativna opcija smeštaja je rezidencija koja se nalazi na pešačkoj udaljenosti od škole i sastoji se od soba sa privatnim kupatilom, uz mogućnost doplate za obroke.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".