Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Sprachcaffe

Sprachcaffe je organizacija koja omogućava učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija u svetu već skoro 40 godina. Brajton je jedna od destinacija, sa svedenim urbanim životom i mirisom mora, daleko od zamornih temperatura i tipične ostrvske klime.

Škola se nalazi gotovo na raskrsnici puteva koji vode ili do plaže ili tržnih centara, neki do centra grada ili značajne građevine. Školski centar u svom sklopu, pored učionica, ima i prostor za druženje na zatvorenom i otvorenom.

Vannastavne aktivnosti – Učenje engleskog jezika se nastavlja i van učionice. Škola organizuje različita druženja i odlaske u pozorište, pab, na plažu, tradicionalno veče za Fish and Chips, English Cream Tea Afternoon i drugo. Neke od aktivnosti su uz doplatu. Kursevi jezika u inostranstvu su prilika da se jezik koristi tokom celog dana, a interakcija sa polaznicima koji su na istom nivou znanja omogućiće da prevaziđete početne blokade u govoru.

Engleski u inostranstvu Brajton, Sprachcaffe

Destinacija

Brajton

Krajem 18. veka, kraljevska porodica je izabrala Brajton za svoju zvaničnu letnju rezidenciju i time u ovaj grad privukla krem engleskog društva. To je razlog što Brajton i danas važi za najelegantnije britansko primorsko odmaralište, atraktivne arhitekture, ukrašeno brojnim cvetnim baštama. Živopisan, internacionalni, turistički centar ima mnogo toga što bi moglo da privuče mlade.

Sjajan izbor prodavnica, bioskopa, pozorišta, diskoteka i uslova za sve moguće sportove – Brajton je istinski uzbudljiv grad sa svojim ulicama uvek punim mladim ljudima. Polaznici škole mogu da posete čuveni kraljevski paviljon građen od strane Džordža IV u orijentalnom stilu, veliki Sea Life centar, akvarijum, kao i da šetaju po prelepom pristaništu, a u maju posete i  čuveni muzički festival Brighton Festival.

skola engleskog u brajtonu, na moru

Kursevi

Kursevi engleskog koje možete pohađati u školi u Brajtonu:

Standardni kurs engleskog jezika

20 časova nedeljno - na kome se obrađuju svi elementi engleskog jezika

Intenzivni kurs

30 časova nedeljno- koji omogućava brži napredak

Izborni kursevi

10 časova nedeljno, kao dodatak nekom od osnovnih - business, communication skills, sales&marketing...

Individualni kursevi

Smeštaj

Ukoliko želite da odsednete na šetalištu, na gotovo samoj obali mora i na 15 minuta od škole, izbor treba da bude školska standard rezidencija, sa jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa kupatilom i opcijom doplate za obroke. Kampus rezidencija je letnja opcija smeštaja i podrazumeva jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom u okviru apartmana, uz mogućnost korišćenja zajedničke kuhinje za pripremanje obroka.

Porodični smeštaj je takođe moguć izbor. Sobe u porodicama su jednokrevetne i dvokrevetne i u cenu je uključen polupansion. Smeštaj je obezbeđen od nedelje pre početka kursa do subote nakon završetka kursa, osim u Standard rezidenciji gde je smeštaj obezbeđen od nedelje do petka kada se kurs završava.

Sprachcaffe Brighton

24 Holland Rd, Brighton BN3 1JJ, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".