Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Language Specialist International

LSI je savremena i velika škola engleskog jezika namenjena odraslim polaznicima (18+). Osnovana je još 1985. i sa ponosom ističe svoje iskustvo u podučavanju od skoro 40 godina. Škola ima 55 vrhunski opremljenih učionica, jedinstven self-access centar sa računarima i internet pristupom, jezičku laboratoriju, čitaonicu, predvorje sa stolovima za stoni tenis, ali i prostor za relaksaciju sa bilijarom, TV, video igrama i kafeteriju u bistro stilu sa ponudom toplih i hladnih jela.

Vannastavne aktivnosti – Profesori organizuju veliki broj vikend ekskurzija, u cilju zadovoljenja kulturnih i edukativnih potreba polaznika. Portsmouth je jedinstven grad sa velikim brojem muzeja, galerija i sportskih centara. Tenis, fudbal, golf, polo, plivanje, jedrenje, surfovanje, samo su neki od sportova koji se preporučuju. Naval Dockyard je jedna od britanskih vodećih turističkih atrakcija, koja dočekuje preko milion turista godišnje, (podrazumeva i Nelsonovu zastavu, HMS pobedu, prvi gvozdeni ratni brod na svetu).

škola engleskog jezika u Portsmutu

Destinacija

Portsmut

Ovaj grad nalazi se na južnoj obali Velike Britanije, udaljen  oko 100 km od Londona, 95 km od aerodroma Getvik i Hitrou i 20 minuta od grada Sauthempton. Odlično je povezan drumskim i železničkim saobraćajem sa celom Britanijom. Kao univerzitetski grad, pruža atraktivan noćni život, zanimljivu muzičku scenu, veliki izbor pozorišta i savremeno opremljene bioskope, restorane raznih kuhinja, pabove, prodavnice koje mogu zadovoljiti svačiji ukus.

Moguć je i izbor velikog broja sportskih aktivnosti, u savremenim sportskim centrima – plivanje, sportovi na vodi, tenis, golf, trčanje i naravno jedrenje, budući da je jedan od najpoznatijih gradova po jedrenju. Nijedan drugi grad u Britaniji, sem Londona, ne nudi tako dobre uslove za učenje engleskog jezika, a u jedinstvenom okruženju.

škola engleskog u Portsmutu

Kursevi

Kursevi engleskog jezika kreirani su da omoguće polaznicima uživanje dok uče (ne samo što će poboljšati svoje samopouzdanje i razviti komunikativni pristup, već će i savršeno razumeti sagovornike, usavršiti gramatiku i akcenat). LSI od drugih škola izdvaja izvanredni Executive centar koji nudi specijalizovane kurseve engleskog jezika za profesionalce iz različitih oblasti. Neki od kurseva jezika u ponudi su sledeći:

Standardni kurs engleskog jezika

Standardni kurs engleskog za polaznike 30+

Standardni engleski jezik + business

Ispitni kursevi (Cambridge, IELTS)

Business kurs jezika

Specijalizovani engleski u raznim oblastima i dr.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama i zajedničkim kućama. Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate britansku kulturu i život. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane i većina porodica nalazi se na pešačkoj udaljenosti od škole. Tokom boravka u porodici ishrana preko nedelje je na bazi polupansiona, dok je vikendom pun pasnion (doručak, ručak, večera). Pored ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke kuće koje bi delili sa drugim polaznicima ove škole jezika. Kuće se nalaze na pešačkoj udaljenosti od škole. Smeštaj traje od nedelje do subote.

Language Specialist International

1-13 Lord Montgomery Way, Portsmouth PO1 2AH, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".