Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

SCL International College

SCL International College opravdano je svrstana u škole 21. veka. Kreirajući potpuno novi model učenja engleskog jezika, obuhvatila je svaki aspekt vašeg boravka u Londonu. Sve što vam treba nalazi se na jednom mestu – od učionica i smeštaja, do kafea, restorana, bioskopa, teretana u dva kampusa: Kentish Town i Camden.

Camden kampus odličan je izbor za studente i mlade ljude budući da se nalazi u jednoj od najživljih četvrti grada (bogat noćni život, street art, uživo muzika, mnoštvo prodavnica). Kentish Town dobar je izbor za porodice, zrelije polaznike i mlade profesionalce, jer se nalazi u mirnoj četvrti, a opet dovoljno blizu svega što London može da ponudi.

Vannastavne aktivnosti – u kampusu se u večernjem terminu organizuju besplatne društvene aktivnosti poput sportova, gledanja filmova, karaoka, društvenih igara i druge aktivnosti. Uz doplatu je moguće organizovati i različite obilaske znamenitosti Londona (Buckingham Palace, London Eye, Big Ben, Westminster Abbey, Tower Bridge, The British Museum, Hyde Park, Trafalgar Square…)  i ekskurzije u okolne gradove (Oksford, London, Kembridž ili drugi).

Moderna škola engleskog Londonu

Destinacija

London

London je moderan, inovativan, ali i kultni grad prožet istorijom. Poznat je po svojim istorijskim palatama i veličanstvenim znamenitostima, muzejima svetske klase, kultnim atrakcijama i događajima, slikovitim parkovima i baštama.

London je poznat po živopisnoj kulturi i kultunim ikonama kao što su crveni autobusi, predstave na Vest Endu, kraljevska porodica i kraljica Elizabeta II, književne ličnosti poput Šekspira i Čarlsa Dikensa i filmske ikone poput Hari Potera i Džejms Bonda. Ovo je jedan od najranovrsnijih i kosmopolitskih gradova u svetu.

Kursevi

Na raspolaganju su sledeći kursevi jezika:

Opšti engleski jezik

15,20 ili 30 časova nedeljno

Poslovni engleski

15 časova nedeljno

Priprema za polaganje IELTS ispita

15 časova nedeljno

Porodični program

15 časova nedeljno - za roditelje i decu od 6+ godina koji u isto vreme žele da uče engleski

Kurs za profesore engleskog

30 časova nedeljno

Internacionalni letnji kamp za odrasle (uzrast 16+)

30 časova nedeljno kombinuje učenje jezika sa upoznavanjem britanske kulture i istorije –obuhvaćeni obilasci Londona

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u kampusima Kentish Town i Camden. Smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnom ili dvokrevetnom studiu koji ima privatno kupatilo i mini kuhinju. U slučaju porodičnog programa dostupan je i  četvorokrevetni studio. Uz doplatu je moguće organizovati i obroke u menzi kampusa, na bazi noćenja sa doručkom, polupansiona ili punog pansiona. Kod održavanja higijene moguće je doplatiti za nedeljno čišćenje studija i promenu posteljine.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Video

SCL International College

Stay Campus London Kentish Town Campus, Holmes Road, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".