ECS Scotland

17 Young St, Edinburgh EH2 4HU, United Kingdom

LSI - Language Specialists International

1-13 Lord Montgomery Way, Portsmouth PO1 2AH, United Kingdom

NAB Cottage

Rydal, Ambleside LA22 9SD, United Kingdom

Stafford House Canterbury

Stafford House Canterbury, 19 New Dover Rd, Canterbury, United Kingdom

Stafford House Brighton

61 Western Rd, Hove BN3 1JD, United Kingdom

Stafford House Cambridge

Stafford House Cambridge, 15 Round Church St, Cambridge CB5 8AD, United Kingdom

Stafford House London

2 Southampton Pl, Holborn, London WC1A 2DA, United Kingdom

Anglo-Continental

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

BSC British Study Centers London Hampstead

23 Bloomsbury Square, London WC1A 2PJ, United Kingdom

Anglo-Continental

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

BEET Language Centre

BEET Language Centre, Nortoft Road, Charminster, Bournemouth, UK

Frances King School of English - božićni i novogodišnji program

Frances King School of English, Gloucester Road, London, UK

Eckersley School of English

Eckersley School of English, Friars Entry, Oxford, UK

LAL London School of English

LAL London, London Road, Twickenham, UK

Winchester School of English

Winchester School Of English, Hyde Street, Winchester, UK

CES Center of English Studies Oxford

67 High St, Wheatley, Oxford OX33 1XT, United Kingdom

The Oxford English Centre - medicina

66 Banbury Rd, Oxford OX2 6PR, UK

Oxford International English Schools

Pembroke House, 36-37 Pembroke Street, Oxford OX1 1BP, UK

ITTC International Teaching and Training Centre

12 St Stephen's Rd, Bournemouth BH2 6JJ, UK

The London School of English - pravo

15 Holland Park Gardens, Kensington, London W14 8DZ, UK

The London School of English - HR

15 Holland Park Gardens, Kensington, London W14 8DZ, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

New College Group Manchester

9 Portland St, Manchester M1 3BE, UK

Torquay International School

15 St Marychurch Rd, Torquay TQ1 3HY, UK

Studio Cambridge

6 Salisbury Villas Station Road Cambridge CB1 2JF

St Giles Cambridge

St Giles Cambridge, Bateman Street, Cambridge, UK

New College Group Liverpool

Graeme house, derby square, Liverpool L2 7ZH, UK

Sprachcaffe Brighton

24 Holland Rd, Brighton BN3 1JJ, UK

EC English

Euston House, 24 Eversholt St, Kings Cross, London NW1 1AD, UK

CES Center of English Studies London

Nelson House, 271 Kingston Rd, London SW19 3NW, UK

Language Specialist International

1-13 Lord Montgomery Way, Portsmouth PO1 2AH, UK

Oxford International English Schools Brajton

10 Brunswick Pl, Hove BN3 1NA, UK

Frances King

77 Gloucester Rd, South Kensington, London SW7 4SS, United Kingdom

EC English London 30+

Euston House, 24 Eversholt St, Kings Cross, London NW1 1AD,UK

Oxford International English Schools

Greenwich High Road, London SE10 8NB, UK

Ostale škole Specijalizovani kursevi jezika za odrasle u inostranstvu

Bawdsey Manor

Berkamsted

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

Ili

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Ramsgejt

Rendcomb

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Torp

Truro

Velika Britanija

Velington

Vorminster

Engleski za finansije i bankarstvo

Anglo-Continental

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 1455 £

Cenovnik

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Engleski za finansije i bankarstvo, polaznici mogu pohađati u školi Anglo-Continental, Bornmut. Ovaj školski kampus je najveći kampus za podučavanje engleskog jezika u Engleskoj. Nalazi se u blizini centra grada i nudi izvanredne mogućnosti za učenje i odmor.

Škola

Anglo-Continental

Anglo-Continental sa ponosom ističe preko 70 godina iskustva u podučavanju internacionalnih polaznika. Škola je priznanje za uspešan rad dobila od samog osnivanja 1950. godine, od britanskog Ministarstva obrazovanja, a tokom svog profesionalnog razvoja stekla je akreditacije British Council i EnglishUK. Ovaj školski kampus je najveći kampus za podučavanje engleskog jezika u Engleskoj. Nalazi se u blizini centra grada i nudi izvanredne mogućnosti za učenje i odmor – moderne učionice, multimedijalni centar sa savremenim nastavnim sredstvima, besplatan pristup internetu i jezičku laboratoriju. U sklopu škole se nalazi i predivna osunčana bašta, koja je povezana sa kantinom u kojoj se služe topla jela i širok izbor osveženja.

Centar za menadžere (Executive center) je izdvojeni deo u okviru kampusa, visokog standarda, sa vrhunski opremljenim komotnim učionicama za male grupe i individualne polaznike. Tu je i izdvojeno predvorje, za odmor i relaksaciju između časova, sa kompjuterima i obezbeđenim pristupom bežičnom internetu. Ove prostorije mogu da koriste samo polaznici kurseva za menadžere, kojima su takođe dostupni i ostali kapaciteti škole.

Vannastavne aktivnosti – Škola organizuje mnoštvo različitih aktivnosti za svoje polaznike potpuno besplatno. Tu su jezičke radionice i diskusije, sportske večeri, upoznavanje britanske tradicije, umetničke radionice, razne tematske večeri i društvene igre kroz koje polaznici mogu da vežbaju konverzaciju.  Uz doplatu je moguće organizovati odlaske u bioskope, pozorišta, restorane i pabove, koncerte, muzičke događaje, ali i celodnevne ekskurzije u London, Oksford, Kembridž i druge britanske gradove.

engleski za finansije i bankarstvo

Destinacija

Bornmut

Bornmut, jedna od najpopularnijih britanskih turističkih destinacija, živahan je univerzitetski grad udaljen manje od dva sata vožnje od Londona. Smešten na južnoj obali Engleske, ima umerenu klimu koja gradu daje najtoplija i najsunčanija leta u Britaniji. Pomenuta prednost razvila je Bornmut u regionalni centar turizma, ali i obrazovanja i poslovanja.

Grad nudi veliki broj različitih atrakcija i zanimljivosti za sve uzraste: pristanište Bornemouth Pier, akvarijum Oceanarium, Russell-Cotes muzej, zamak Highcliffe, čuvene plaže (od kojih je jedna dugačka 12 km), mnogobrojne vrtove, restorane, kafiće i barove.

engleski za finansije

Kursevi

SPECIJALIZOVANI KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA FINANSIJE

Ovaj intenzivni kurs jezika sastoji se od 30 časova engleskog jezika nedeljno, a podrazumeva kombinaciju opšteg kursa engleskog jezika (20 časova jezika nedeljno) i specijalizovanog kursa engleskog jezika u oblasti finansija (10 časova jezika nedeljno). Kurs opšteg engleskog podiže nivo u razumevanju, konverzaciji, čitanju i pisanju, koji su neophodni za rad na specijalizovanom kursu. Specijalizovani finansijski deo počinje sa analizom profesionalnih potreba polaznika kako bi se ostvario cilj kroz kurs jezika. Specijalizovani kurs engleskog jezika za finansije i bankarstvo namenjen je svi nivoima zaposlenih u okviru kompanija: direktorima i menadžerima na svim poljima poslovanja, menadžerima finansija i njihovim zaposlenima, brokerima u finansijskom sektoru, službenicima u bankama na bilo kom nivou i studentima na odsecima poslovanja, bankarstva i finasija. Specijalizovana nastava može da obuhvata učenje i usavršavanje u sledećim oblastima: • struktura kompanije, • finansijska organizacija, • budžetiranje i finansijsko planiranje, • bankarstvo i bankarske usluge, • valute i devizna sredstva, • računovodstvene i finansijske transakcije, • procena investicija, • porez i osiguranje, • finansijska dokumentacija i poslovna prepiska. Kod standardne nastave časovi se odvijaju u grupama od maksimalno 15 polaznika, dok se specijalizovani časovi odvijaju u malim grupama od maksimalno 8 polaznika. Za prijavu na ovaj program neophodno je da polaznik ima minimum B1 nivo engleskog jezika ili viši nivo (intermediate – advanced).

MENADŽERSKI (EXECUTIVE) PROGRAM U FINANSIJAMA

Ovi program obuhvataj izuzetno intenzivnu nastavu, a namenjen je profesionalcima koji imaju potrebu da što više nauče za što kraće vreme. Nastava se odvija u menadžerskom centru pri školi u mini grupama koje olakšavaju proces učenja i stavljaju veći fokus na potreba polaznika. Nastava se sastoji 30, 35 ili 40 časova engleskog jezika nedeljno, a podrazumeva kombinaciju opšteg kursa engleskog jezika (20, 25 ili 30 grupnih časova nedeljno) i 10 individualnih časova u oblasti finansija nedeljno (1 na 1 sa profesorom). Opšti kurs engleskog jezika odvija se u vrlo malim grupama koje imaju prosečno 2 polaznika po grupi (maksimalno 4), a potreban jezički nivo za ovaj kurs je minimum A1-C1. Predavači na nastavi koriste širok izbor najnovijih metoda, knjiga, autentičnih tekstova, dokumenata i materijala specijalno pripremljenih od strane profesora. Nekada je moguće organizovati i stručne posete specijalizovanim preduzećima iz oblasti finansija. Polaznicima se preporučuje da deo vremena posvete samostalnom učenju u školskom multimedijalnom nastavnom centru, gde su im na raspolaganju kompjuterski programi, kasete, filmovi i specijalizovani materijali. Edukativne posete kompanijama i organizacijama od profesionalnog interesa, mogu biti organizovane (gde je to moguće), u nekim slučajevima uz doplatu. Specijalizovani časovi mogu da obuhvataju učenje i usavršavanje engleskog jezikai u sledećim oblastima: avijacija, biznis, inženjering, priprema za polaganje međunarodnih ispita (IELTS, Cambridge), zdravlje i društvo, ljudski resursi, pravo, menadžment, marketing i proddaja, medicinska praksa, engleski u vojsci, ulje i gas, ugostiteljstvo i turizam.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama u dve kateogrije: standard i executive. Standard porodice podrazumevaju smeštaj u jednokrevetnoj sobi, dok preostale prostorije polaznik deli sa svojim domaćinom (kupatilo, kuhinja, dnevna soba…). Smeštaj je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom, uz mogućnost doplate za karticu sa kojom se radnim danima može ručati u školskom restoranu. Polaznik u ovoj opciji smeštaja može doplatiti za privatno kupatilo (na upit).

Executive porodice podrazumevaju veći komfor smeštaja i za nijansu su bliže školi u odnosno na standard porodice. Isto kao i standard, one obuhvataju smeštaj u jednokrevetnoj sobi, ali svaka soba bez doplate ima svoje privatno kupatilo. Smeštaj je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom, uz mogućnost doplate za karticu sa kojom se radnim danima može ručati u školskom restoranu. Pored porodičnog smeštaja, kao alternativa postoje i drugi tipovi smeštaja (rezidencije, hoteli, gostinske kuće), ali se porodice preporučuju zbog dodatne komunikacije, praktikovanja jezika, upoznavanja kulture i načina života lokalnog stanovništva u Bornmutu. Smeštaj traje od nedelje do subote.

Anglo-Continental

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".