Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Upis na univerzitet u inostranstvu

Završetak srednje škole je vreme kada se odlučujete za buduće zanimanje. Ta odluka nije nimalo laka, a odabir pravog fakulteta nešto je što će uticati na vaš dalji život. Izborom fakulteta koji ćete studirati vi birate vašu buduću karijeru, posao kojim nameravate da se bavite do kraja života i oblast u kojoj želite da se usavršavate. Zato je izuzetno važno da napravite dobar izbor. Ukoliko želite da uložite u svoje obrazovanje, studiranje u inostranstvu jedna je od opcija koju biste svakako trebali da razmotrite.

Upisom nekog od fakulteta u inostranstvu otvarate sebi polje bezgraničnih mogućnosti. Fakulteti u inostranstvu vrlo često obezbeđuju prakse za svoje studente, te ste već u toku studija u prilici da steknete radno iskustvo koje će vam biti dragoceno u daljem životu. Veliki broj fakulteta u inostranstvu ima razgranatu mrežu kompanija sa kojima sarađuje i studenti imaju mogućnost da sami nađu praksu. Osim toga, bićete u prilici da u potpunosti usavršite znanje stranog jezika na kojem ćete studirati i upoznate neku novu kulturu. Upisom fakulteta u inostranstvu bićete u prilici da upoznate vršnjake iz celog sveta i steknete i dragocene kontakte za posao kojim ćete se baviti po završetku fakulteta.

Odabir fakulteta i proces aplikacije ne moraju da budu stresni za vas. Ukoliko vam je potrebno savetovanje u vezi sa izborom fakulteta u inostranstvu, Egida International će vam pomoći u tome i pružiti vam sve neophodne informacije o školskom sistemu u inostranstvu i voditi vas kroz proces aplikacije. Možete odabrati neki od fakulteta iz naše ponude, a postoji i opcija uslužne aplikacije za fakultet koji sami odaberete.

Više informacija o fakultetima sa kojima sarađujemo saznajte klikom na: studiranje u inostranstvu.

upis na univerzitet u inostranstvu

 

Prednosti upisa fakulteta u inostranstvu

  1. Studenti sa internacionalnim iskustvom brže pronalaze prvi posao

Mnoge studije pokazuju da poslodavci sve više opredeljuju za studente koji su imali internacionalno iskustvo. To je iz razloga što su već imali priliku da borave u internacionalnom okruženju, sarađuju sa kolegama koji su pripadnici različitih kultura i samim tim im je potrebno manje prilagođavanja na rad u velikim kompanijama sa inostranim pooslovnim partnerima.

  1. Usavršavanje znanja stranih jezika

Studenti koji upišu fakultet u inostranstvu u prilici su da jezik na kome studiraju koriste svakodnevno. Posle nekoliko godina provedenih na studijama u inostranstvu, znanje jezika usavršeno je gotovo do nivoa nativnog govornika.

  1. Osamostaljivanje

Mnoge studije pokazuju da studenti koji upišu faklutet u inostranstvu postaju samostalniji i zreliji u odnosu na svoje vršnjake.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam