Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

CATS College London – prva škola u Evropi koja otvara Bloomberg Business Lab

Želite da po završetku srednje škole upišete fakultet vezan za biznis? Imamo baš ono što vam je potrebno!

Egidin dugogodišnji partner Cats College ove jeseni pokreće novi program u Londonu, po čemu je jedinstven u Evropi! Kao deo programa obogaćivanja, Cats College London je najavio pokretanje najsavremenije Bloomberg Business Lab-a. On će ponuditi 16 Bloomberg terminala i četiri ekrana koji prikazuju najnovije finansijske vesti i informacije o globalnoj ceni akcija. Program je osmišljen da pomogne učenicima da dostignu svoj pun potencijal, steknu uvid u studiranje na univerzitetu i dožive poslovni svet. Jedina srednja škola u Evropi sa ovim objektom, CATS College London, osmislio je nastavni plan koji integriše terminale i svoja predavanje, izlažući učenike vodećoj platformi za globalno poslovanje i finansijske vesti, podatake, analitičke alate i istraživanja.

Učenici koji pohađaju A-level program, University Foundation ili prvu godinu Business Management degree programa iskusiće stvarni svet poslovanja i finansija, u učionici sa pristupom istoj informativnoj platformi koju koriste vodeći donosioci odluka u poslovanju, finansijama i vladi.

Sama činjenica da ste za vreme školovanja imali priliku da naučite kako funkcioniše i aktivno ga koristite u zadacima koje obavljate, biće prednost koja će vas izdvojiti u odnosu na ostale kandidate prilikom aplikacije na fakultet.

Šta nudi Bloomberg Terminal®?

Bloomberg Terminal® neometano integriše najbolje od podataka, vesti i analitike. Terminal je 24-časovni, globalni sistem finansijskih usluga koji pruža transparentne i pouzdane finansijske, ekonomske i vladine informacije koje pokrivaju sve tržišne sektore. On sadrži kompanijske finansijske podatke, podatke o tržištu koje obuhvataju više od 20 godina, grafikone, statistiku, komunikacionu platformu i aktuelne izveštaje o vestima.

CATS College LondonŠta je Bloomberg?

Bloomberg L.P. obezbeđuje finansijske softverske alate, kao što su platforma za analizu i trgovanje akcijama, usluge prenosa podataka i vesti finansijskim kompanijama i organizacijama preko Bloomberg terminala (preko Bloomberg Professional Service-a), njegovog osnovnog proizvoda koji generiše prihode. Bloomberg L.P. takođe uključuje Bloomberg News, globalnu televizijsku mrežu (Bloomberg Television), digitalne veb stranice, radio stanice (Bloomberg Radio) i tri magazina: Bloomberg, Businessweek i Bloomberg Markets.

Više o školi Cats College saznajte klikom na: srednja škola u Velikoj Britaniji.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam