Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

BSC British Study Centers London Hampstead

British Study Centres višestruko je nagrađivana organizacija koja se bavi podučavanjem engleskog jezika širom Velike Britanije. U svojoj ponudi ima  4 centra za odrasle polaznike i 10 centara za decu u letnjem periodu.

London Hampstead škola osnovana je 1977. godine pod nazivom Hampstead School of English, a poslednjih godina posluje pod okriljem organizacije British Study Centres. Nalazi se u rezidencijalnom delu Londona, nedaleko od glavnih gradskih znamenitosti i raspolaže sa savremeno opremljenim učionicama, bibliotekom, zajeničkim prostorijama, privatnom kafeterijom i WiFi internet pristupom kroz celu školu.

Vannastave aktivnosti – Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program koji je dobra prilika da dodatno usavrše jezik. Najčešće aktivnosti odnose se na upoznavanje grada, ali i druženje sa drugim polaznicima škole. Jednom nedeljno organizuje se i konverzacijski klub od strane osoblja škole, ture obilazaka i obrazovne radionice koje su besplatne. Pored toga organizuju se i druge aktivnosti i posete gradskih znamenitostima uz doplatu.

kurs engleskog London

Destinacija

London Hampstead

London je jedan od najznačajnijih velikih gradova u svetu, koji poseti preko 20 miliona turista godišnje. Ovaj grad pun je istorije, nasleđa, zapanjujućih remek-dela arhitekture, izuzetno bogate kulture, umetnosti i mode. Spada u najveći grad u Evropi i broji populaciju od oko 7,5 miliona stanovnika.

Palace of Westminster sa popularnim Big Ben-om, dom kraljevske porodice Buckingham Palace, Tower of London, Trafalgar Square i London Eye samo su neke od poznatih i tradicionalnih znamenitosti koje svakako vredi videti. Jedan od najčuvenijih delova Londona – Hampstead, takozvani Zeleni raj, svega je 25 minuta udaljen od centra grada sa kojim je povezan gradskih saobraćajem

London učenje engleskog

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

Standardni kurs engleskog jezika

15,20,25,35 časova opšteg engleskog jezika nedeljno, prepodne ili popodne

Poslovni engleski

15,20,25,35 časova poslovnog engleskog jezika nedeljno, prepodne ili popodne

Priprema za IELTS

15/20/25/30/35 časova nedeljno

Priprema za Cambridge

20, 25, 30 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u različitim opcijama u zavisnosti od kriterijuma polaznika. Liberty Plaza rezidencija dobar je izbor za polaznike koji hoće više slobode i samostalnosti. Udaljena je od škole oko 30 minuta prevozom, a smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa kupatilom bez obroka. Zajednička studentska kuća isto je dobra opcija za polaznike koji žele internacionalno iskustvo, ali i koji su fleksibilniji u pogledu deljenja smeštaja. Kuće su udaljene 25-45 minuta od škole gradskim prevozom, a smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa privatnim ili zajedničkim kupatilom, bez obroka. Porodični smeštaj dobra je opcija za dodatno usavršavanje jezika, kao i učenje o tradiciji i načinu života u Velikoj Britaniji. Porodice mogu biti udaljene 30-60 minuta prevozom od škole, a smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, bez obroka, noćenje sa doručkom ili polupansion. Takođe, smeštaj može biti sa privatnim kupatilom ili zajedničkim koji polaznik deli sa domaćinom.

Transfer od/do aerodroma organizuje se uz doplatu i može biti organizovan u jednom ili oba pravca od sledećih aerodroma: London Heathrow, Luton, Gatwick, Stansted, City, St. Pancras International.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

BSC British Study Centers London Hampstead

23 Bloomsbury Square, London WC1A 2PJ, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".