Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Eckersley School of English

Škola je locirana u samom centru grada, okružena najprestižnijim fakultetima, naspram čuvenog muzeja Ashmolean.  Ova izuzetno kvalitetna škola jezika ima deset učionica sa najsavremenijom opremom, jezičku laboratoriju, kompjutersku salu, bogatu biblioteku, savremeni softver za učenje engleskog jezika, kao i pristup internetu (dostupan svim polaznicima škole).

Vannastavne aktivnosti – Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv program vannastavnih aktivnosti i druženja: internacionalno veče hrane, kvizove, obilaske grada, roštilj i druge događaje u kojima polaznici mogu praktikovati engleski jezik kroz konverzaciju o svakodnevnim temama. Vikendom se uz doplatu organizuju i ekskurzije do Londona, Kembridža, Bata i drugih gradova.

kursevi engleskog jezika u Oksfordu

Destinacija

Oksford

Jedan od najpoznatijih svetskih univerzitetskih centara,  istorijski grad raskošne arhitekture i bogate istorije zahvaljujući svojoj velikoj studentskoj populaciji zadržava mladalački duh i vedrinu.

Grad je pun parkova i zelenila, pa posetioci mogu da uživaju u šetnji po botaničkoj bašti, uz reku Oksford, u vožnji bicikla ili golfu. Za ljubitelje zabave u gradu postoji mnoštvo klubova, bioskopa, prodavnica, butika, restorana i kafea.

Upoznavanje Oksforda  možete upotpuniti obilascima najstarije svetske bibloteke Bodleian, čuvenog Carfax tornja, Christ Church katedrale iz XII veka u sklopu koje se nalazi i fantastična galerija sa delima renesansnih umetnika, prelaskom preko mosta uzdaha (Bridge of Sighs). Gde god da krenete, grad će vas očarati i dopustiti da osetite njegovu magiju.

kursevi engleskog u Oksfordu

Kursevi

Po dolasku u školu radi se orijentacijski test engleskog jezika, na osnovu kojeg se procenjuje trenutni nivo znanja polaznika i nakon toga smeštaju se u adekvatne jezičke grupe. Nastava se odvija u izuzetno malim grupama (maksimalno 8 polaznika po grupi), što omogućava individualni pristup svakom od polaznika i rad na njihovim individualnim potrebama. Škola u ponudi ima sledeće kurseve jezika:

Essential kurs jezika

20 sati nedeljno

Octorial kurs jezika

30 sati nedeljno

Privatni časovi sa profesorom

5 sati nedeljno

The Oxford Semester

30 sati nedeljno (traje 12 nedelja)

IELTS pripremni kurs

30 sati nedeljno

Cambridge priprema FCE/CAE

30 sati nedeljno

Smeštaj

Škola je svojim polaznicima obezbedila smeštaj u engleskim porodicama što predstavlja sjajnu priliku za upoznavanje lokalne kulture kao i učenje engleskog jezika i nakon nastave, kroz komunikaciju sa ljubaznim domaćinima. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne sobe sa polupansionom, a polaznici mogu da izaberu sobu sa privatnim ili zajedničkim kupatilom (koje dele sa ostalim članovima domaćinstva).  Porodice žive u rezidencijalnim delovima Oksforda, a do škole se najčešće dolazi autobusom ili biciklom.

Škola u svojoj ponudi ima i uslugu bukiranja transfera od/do aerodroma. Transfer podrazumeva da vas predstavnik škole dočeka na aerodromu u Londonu, sprovede do odabranog smeštaja u Oksfordu i tako i u povratku. Cene transfera navedene su u tabeli.

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Eckersley School of English

Eckersley School of English, Friars Entry, Oxford, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".