Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Porodični program u Londonu - za roditelje i za decu

Frances King porodični program

Cena: od 810 £

Cenovnik

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Porodični program u Londonu uključuje kurs engleskog jezika u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za  obilaske predviđeno je tokom poslepodneva i večernjih časova.

Škola

Frances King porodični program

Ova škola osnovana je 1973. godine i jedna je od vodećih škola jezika u Londonu. Poseduje nekoliko centara u gradu i svi se nalaze u prvoj zoni Londona. Centri poseduju tehnički dobro opremljene učionice kao i dodatne prostorije za učenje i druženje. Frances King je akreditovana od strane British Council-a, što osigurava visok standard nastave.

porodični program u Londonu

Destinacija

London

London je muzički, pozorišni, modni i kulturni centar, sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, prelepim parkovima, mostovima i kraljevskim palatama. Ova metropola živi 24 sata dnevno.

Zgrada Parlamenta sa Big Benom, čuveni most na Temzi Tower Bridge, dom britanske kraljevske porodice – Bakingemska palata, ispred koje se održava čuvena smena garde, Vestminsterska opatija, replika Šekspirovog pozorišta Glob, mnoštvo muzeja, trg Trafalgar sa spomenikom Nelsonu, Pikadili i panoramski točak London Eye, samo su neke od znamenitosti Londona koje svakako vredi videti.

Takođe, u Londonu se organizuje i veliki broj godišnjih događaja. Svakog leta organizuje se najveći ulični karneval u Evropi – Noting Hil karneval (Notting Hill Carnival) koji odiše duhom Kariba i koji organizuju doseljnici sa ovih ostrva.

porodični program London

Nastava

Porodični program uključuje kurs engleskog jezika u prepodnevnim časovima i slobodno vreme za provod i obilaske tokom poslepodneva i večernjih časova. Cilj je, pre svega, da deca uzrasta od 6-16 godina i njihovi roditelji/staratelji/članovi porodice stariji od 21 godine zajedno provedu period za pamćenje u Londonu i da u isto vreme napreduju u znanju jezika.

Junior kurs jezika podrazumeva 20 časova jezika nedeljno i okuplja u jednoj grupi najviše 14 vršnjaka iz celog sveta. Nastavni plan i aktivnosti su prilagođeni uzrastu. U istom terminu, roditelj ili neka druga osoba odgovorna za dete može da izabere usavršavanje jezika na kursu za odrasle. Kurs razvija izgovor i gramatiku zajedno sa čitanjem i veštinama pisanja, potrebnim u poslu, na  putovanjima i u svakodnevnoj komunikaciji. Časovi traju 50 minuta.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Porodice su slobodne da uživaju u atrakcijama Londona nakon nastave. Polaznici kursa mogu da se uključe u društveni program škole koji uključuje 2 ili 3 poslepodnevne aktivnosti nedeljno, kao i vikend ekskurzije van Londona uz doplatu.

Neke od aktivnosti su:

Weekend Tripsvikend putovanja u najpopularnije gradove Velike Britanije Bat, Solzberi i obilazak Stounhendža, Kembridž, Oksford, Dover, Stratford, Kenterberi i Brajton.

London Walks – pešačke ture koje su najbolji način da upoznate London – Covent Garden Walk, Harry Potter Walk, Canal Walk to Camden Town, River Walk, Music Walk, Jack the Ripper Walk.

Škola za svoje polaznike može organizovati posete muzejima, galerijama i mnogim znamenitostima, izlaske u klubove i pabove, večere u restoranima, odlaske u bioskop i pozorište, radionice na različite jezičke i kulturne teme, čajanke, večeri igara i mnoge druge aktivnosti.

Smeštaj

Smeštaj je najčešće organizovan u porodicama u cilju što boljeg savladavanja jezika, kroz konverzacije sa domaćinom. Polaznici su smešteni u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. U zavisnosti od kategorije porodičnog smeštaja (standard, premium) kupatilo je zajedničko ili privatno uz doplatu. Alternativno je na raspolaganju i smeštaj u studiu ili apartmanu bez obroka.

Škola nudi mogućnost doplate za aerodromski transfer. Ova usluga podrazumeva da će predstavnik škole dočekati polaznika na aerodromu, odvesti do smeštaja i tako u povratku.

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".