Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Torquay International School

Torquay International School je škola koja ima bogato iskustvo u podučavanju, nudeći svojim polaznicima kvalitetne kurseve engleskog jezika više od 40 godina. Kao takva, po proceni British Council-a, ova škola jezika spada u 5% najboljih u Velikoj Britaniji.

Ova moderno opremljena škola poseduje 20 učionica sa interaktivnim tablama i audio – vizuelnom opremom, besplatan WiFi u celoj zgradi, zajedničku prostoriju za odmor i druženje opremljenu plazma televizorima i osveženjem za polaznike kursa. Polaznicima su takođe na raspolaganju zajednička prostorija za učenje, filmski klub, prostorija za igre i zabavu, prostrani vrt, terasa, teren za odbojku i prostor za roštilj i druženje. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od centa grada. Škola poseduje i svoj hotel Club TIS, koji se nalazi odmah naspram školske zgrade.

Vreme van nastave

Budući da se Torki nalazi u jednom od najlepših delova tradicionalne Engleske, na obali, odmah pokraj nacionalnih parkova, bajkovitih sela i važnih istorijskih lokacija, polaznicima se pruža prilika da uživaju u bogatom programu društvenih aktivnosti sa veoma fleksibilnim rasporedom, kako bi uzeli najbolje od ove prelepe destinacije i učili jezik u opuštajućoj i prijateljskoj atmosferi.

Pored brojnih sportskih aktivnosti organizovanih za polaznike, poput trčanja, triatlona, fudbalskih turnira, vožnje brodom i sl, škola uz doplatu organizuje i brojne ekskurzije na lokacije od ogromnog istorijskog značaja

Engleski u Velikoj Britaniji

Destinacija

Torki

Torki (Torquay), rodno mesto čuvene Agate Kristi, predstavlja  popularnu turističku destinaciju već više od 200 godina.  Ovaj primorski grad smešten na živopisnom delu južne obale Engleske, poznat je po svojim marinama i jahting klubovima,  tradicionalnim pabovima, živom muzikom i opuštenom  primorskom  atmosferom. Svake godine više od 3 miliona turista dođe u Torki da uživa u njegovim prelepim peščanim plažama i toploj klimi. Pored prirodnih lepota, ovaj engleski gradić pruža svojim posetiocima bogat sadržaj društvenih događaja tokom cele godine. Torki predstavlja sjajnu destinaciju za upoznavanje britanske kulture i učenje engleskog jezika.

Engleski u Velikoj Britaniji

Kursevi

U ponudi su sledeći kursevi engleskog jezika:

Intensive English

Polaznici biraju intenzitet nastave: 15, 19, 23, 30 časova nedeljno

Priprema za ispite (FCE, CAE, CPE, IELTS)

kursevi pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita

English plus Golf 30+

Priprema za TOLES ispit

Engleski za pravnike

Discover Devon Programme 50+

Dvonedeljni program koji kombinuje intenzivan kurs opšteg engleskog jezika za polaznike 50+ sa popodnevnim aktivnostima koje istražuju omiljena mesta nekih od najvećih engleskih pisaca, kao što su Agatha Christie, Charles Darvin, Rudiard Kipling i Sir Arthur Conan Doile.

English for Families

Kursevi engleskog za porodice, roditelji i deca

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama, školskom TIS hotelu i u zajedničkim apartmanima. Smeštaj u porodici podrazumeva jednokrevetnu sobu na bazi polupansiona radnim danima a vikendom je pun pansion i odlična je prilika za upoznavanje lokalne kulture i korišćenje jezika i nakon nastave. TIS školski hotel namenjen je zrelijim studentima (30+) i nudi jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom, a cenom je obuhvaćeno noćenje na bazi doručka. Smeštaj u zajedničkim apartmanima podrazumeva komforne jednosobne ili dvosobne apartmane sa sopstvenim kupatilom i prostorijama koje deli nekoliko polaznika, ali obroci nisu uključeni u cenu.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Torquay International School

15 St Marychurch Rd, Torquay TQ1 3HY, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".