Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Oxford Royale Academy

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 4055 £

Cenovnik

Ekskluzivni akademski programi u Engleskoj, za mlade sa višim nivoima znanja jezika. Polaznicima je na raspolaganju izbor od preko 100 različitih akademskih programa u zavisnosti od uzrasta. Osnovni preduslov za upis nekog od programa jeste visok nivo engleskog jezika (minimum B1).

Škola

Oxford Royale Academy

Oksford, London, Kembridž · Za uzrast 13-15 i 16-18 godina

ORA Oxford Royale Academy je jedan od vodećih britanskih organizatora letnjih škola jezika za decu i mlade. Svake godine na hiljade mladih ljudi iz celog sveta pohađa programe ove škole koristeći priliku da se oprobaju kao učenici na nekim od najinspirativnijih univerziteta u svetu. Školu akredituje British Council, članica je EnglsihUK i već dva puta je osvaja nagradu Queen’s Enterprise Award kao dokaz izvrsnosti i najveće časti koja se može dodeliti jednoj organizaciji u Velikoj Britaniji.

ORA svake godine vredno radni na osmišljavanju i realizaciji izuzetnih, stimulativnih programa namenjenih internacionalnim polaznicima različitih uzrasnih grupa: 8-12 godina, 13-15 godina, 16-18 godina i 19-25 godina. Polaznicima je na raspolaganju izbor od preko 100 različitih akademskih programa u zavisnosti od uzrasta, a osnovni preduslov za upis nekog od programa jeste visok nivo engleskog jezika (minimum B1). Nastava podrazumeva 20+ časova nedeljno, a po završetku kursa jezika svi polaznici dobijaju sertifikat i lični akademski izveštaj. ORA programi odvijaju se u različitim koledžima koji su deo univerziteta u Oksfordu, Kembridžu i Londonu. U pitanju su kampusi koji imaju obezbeđenu nastavu, smeštaj i obroke.

ekskluzivni akademski programi

Programi

NOVE PERSPEKTIVE (13-15 godina)

Jedan je od najpopularnijih ORA programa. Pruža polaznicima uzbudljiv raspored misaono provokativnih časova, gostujućih predavanja, radionica i kulturoloških poseta. Sveobuhvatni izbor neakademskih kulturnih i rekreativnih aktivnosti zahteva stalan angažman polaznika. Svaki polaznik imaće 20+ sati nastave iz odabranih oblasti. Polaznici biraju dva predmeta koji ne smeju biti isti i jednu popodnevnu radionicu. Primeri predmeta: Veštačka inteligencija, Klima i održivi razvoj, Kreativno pisanje, Ekonomija i menadžment, Engleska literatura, Nauka o životnoj sredini, Eksperimentalna psihologija, Forenzika, Genetika, Biologija, Geografija, Matematika, Moderna istorija, Fizika i hemija, Sociologija, Politika i međunarodni odnosi. Primeri popodnevnih radionica su: veštine glume i performansa, poslovni izazov, digitalne veštine, veštine pisanja eseja, filmski izazov, novinarski izazov, rukovođenje i tim bilding, fotografija i skiciranje, javni govor i rasprava. New perspektives programi dostupni su u Oksfordu i Kembridžu.

ŠIRENJE HORIZONATA (16-18 godina)

Ovo je jedan od najpopularnijih i najfleksibilnijih ORA programa. Na ovom programu polaznici biraju tri opcije dostupnih predmeta i na taj način im je omogućeno da  naprave program u skladu sa svojim interesovanjima i ciljevima. Svaki polaznik imaće 20+ sati nastave nedeljno na taj način što sa liste predmeta biraju dva koja ne smeju biti ista, dok treći predstavlja popodnevnu radionicu. Izbor predmeta je sledeći: Arheologija i antropologija Astronomija Biotehnologija Temelji blokčeina Poslovne finansije Hemija Klasična civilizacija Klima i održivi razvoj Savremena historija Kreativno pisanje Kriminologija Kriptovalute Ekonomija Engleska literatura Eksperimentalna psihologija Finansijske tehnologije Forenzika Genetika Nauke o čoveku Novinarstvo Studije menadžmenta Marketing Matematika Medicinska biologija Neuronauka Filozofija Fizika Političke nauke i međunarodni odnosi. Primeri popodnevnih radionica su: veštine akademskog pisanja, gluma i performansa, poslovni izazov, serije seminara o globalnim pitanjima, grafički dizajn, rukovođenje i tim bilding, umetnost i arhitektura Oksforda, upravljanje ljudima, upravljanje projektima, javni govor i debate, izazov održivog razvoja.

UVOD U OBLAST PO IZBORU (13-15 godina)

U pitanju su dvonedeljni programi dostupni u različitim oblastima. Uvod u odabranu oblast predstavlja kombinaciju teorijskih akademskih znanja sa praktičnim veštinama i radionicama. Programi se odvijaju u grupama od maksimalno 15 polaznika i sastoje se od 20+ sati nastave nedeljno. Programi su dostupni u Oksfordu i Kembridžu, a oblasti su sledeće: veterina, inženjering, medicina, preduzetništvo, pravo, rukovođenje, iOS app kodiranje, robotika, kompjuterske nauke, arhitektura, moda i dizajn materijala.

PRIPREMA I UVOD U PROGRAME (16-18 godina)

U pitanju su dvonedeljni programi dostupni u različitim oblastima. Uvod u odabranu oblast predstavlja kombinaciju teorijskih akademskih znanja sa praktičnim veštinama i radionicama. Programi se odvijaju u grupama od maksimalno 15 polaznika i sastoje se od 20+ sati nastave nedeljno. Programi su dostupni u Oksfordu i Kembridžu, a oblasti su sledeće: biznis i preduzetništvo, računarske nauke, inženjering, arhitektura, globalno rukovođenje, pravo , medicina, priprema za SAT,  razvoj iOS aplikacije, robortika, majstor automobila, veterina.

FILMSKA AKADEMIJA

Sveobuhvatni kurs na kome će polaznici naučiti ceo proces video produkcije, od prvobitne ideje do konačnog filma. Program uči polaznike kako da isplaniraju, osmisle priču, naprave scenario, a zatim i snime i montiraju kratku dramu ili dokumentarni film.  Sastoji se od 20+ sati nastave nedeljno i dostupan je u Oksfordu.

PRIPREMA ZA IELTS (16-18 godina)

Dvonedeljni program koji polaznicima pruža sveobuhvatno razumevanje IELTS ispita i pomoć u pripremi i vežbanju za ispit u zabavnom i proaktivnom okruženju. Program pomaže polaznicima da poboljšaju svoje kompetencije i samopouzdanje u polaganju ispita, dok istovremeno razvijaju svoje veštine akademske komunikacije na engleskom jeziku. Program je dostupan u Oksfordu, Kembridžu i Londonu, a sastoji se od 20+ časova nastave nedeljno.

KURS ENGLESKOG JEZIKA (13-18 godina)

Program koji pomaže polaznicima da brzo poboljšaju svoje opšte znanje engleskog jezika, fokusirajući se na vežbanje govora i gramatike. Program je usmeren na razvoj rečnika, gramatike, izgovora, ali i usavršavanje osnovnih jezičkih veština - govor, slušanje, čitanje i pisanje. Sastoji se od 20 + sati engleskog jezika nedeljno. Program je dostupan u svim centrima.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vreme van nastave predviđeno je za bogat kulturni i rekreativni program koji je obezbeđen svim polaznicima kao integralni deo kursa. Dnevne aktivnosti nose naziv enrichment, odnosno obogaćivanje i kao takve za cilj imaju širenje znanja dece na zabavan način u slobodno vreme. Primer aktivnosti je: zoolab (učenje o egzotičnim životinjama iz celog sveta), animation nation (stop motion animacija kao popularna tehnika koja se koristi na televiziji i u filmu), soap science (razmevanje hemijskog processa kroz pravljenje sapuna) i još mnogo drugih. U večernjim časovima organizuju se internacionalne večeri, kvizovi, debate i ostala dešavanja, što osigurava da će polaznici imati ceo dan ispunjen zanimljivim i inspirativnim aktivnostima. Programom su obuhvaćene i ekskurzije koje podrazumevaju obilazak lokaliteta i nekih od najpoznatijih britanskih znamenitosti – London pozorišna tura (obilazak West End-a, odlazak u pozorišta i gledanje predstava poput Wicked, Les Miserables, The Lion King, Phantom of the Opera, School of Rock…), obilazak vodenog centra, London Eye, rimska kupatila i Stounhendž. Tačan spisak aktivnosti i ekskrzija zavisi od odabranog grada i perioda putovanja, a polaznik dobija svoj raspored po dolasku u Oksford, London ili Kembridž.

letnji akademski kursevi u Oksfordu

Smeštaj

Polaznici su smešteni u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, sa privatnim kupatilom u sobi ili spratnim kupatilom za zajedničku upotrebu.. Dečaci i devojčice su odvojeni po spratovima i po uzrasnoj grupi.. Program za polaznike od 13 do 15 godina je na bazi punog pansiona, dok je za polaznike od 16 do 18 godina na bazi polupansiona. Tokom boravka na programu, o polaznicima brine školsko osoblje koje je tu 24 sata dnevno, kako bi im pomogli i odgovorili na sve njihove potrebe. Tip sobe i kupatila zavisi od kampusa u kojem će dete pohađati program.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".