Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji kamp engleskog u Kembridžu

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Cena: od 1720 £

Cenovnik

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Letnja škola engleskog u Kembridžu organizuje se u kampusima Ridley Hall i Newnham College. Oni se nalaze jedan pored drugog i deo su Univerziteta u Kembridžu. Kampusi su udaljeni 5-10 minuta hoda od centra grada.

Škola

Studio Cambridge

Uzrast polaznika 16-17 godina

Studio Cambridge  škola jezika osnovana je 1954. godine i među najstarijim je školama engleskog jezika u Kembridžu. Sa ponosom ističe preko 60 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika i počev od septembra 2018. postaje vlasništvo internacionalne obrazovne organizacije Full Circle Education Group. Pored programa učenja jezika za odrasle, u svojoj ponudi ima bogat izbor letnjih programa jezika za decu i mlade.

Sir Christopher program organizuje se u kampusima Ridley Hall i Newnham College koji se nalaze jedan pored drugog i deo su Kembridž univerziteta. Tradicionalna atmosfera ovih ustanova idealna je za starije tinejdžere koji žele da iskuse studentski život u Kembridžu.

Kampusi su udaljeni 5-10 minuta hoda od centra grada i polaznici imaju pristup divnoj bašti sa prostranim travnjakom, kantinama, učionicama, zajedničkim prostorijama za druženje, univerzitetskim spavaonicama, administrativnim kancelarijama sa osobljem škole, obližnjim sportskim objektima i besplatnom WiFi internetu (u određenim delovima).

letnja škola engleskog u Kembridžu

Destinacija

Kembridž

Nema puno gradova koji će vam oduzeti dah kao Kembridž. Kembridž spada među najčuvenije i najstarije univerzitetske gradove u Velikoj Britaniji i svetu. Ovaj grad je centar obrazovanja preko 800 godina i internacionalni je simbol akademske izvrsnosti. Nalazi se na svega sat vremena vožnje od Londona, a velelepnost starih građevina i univerziteta nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Samo neke od znamenitosti koje bi trebalo posetiti jesu most Bridge of Sights, crkva Great St Mary’s, koledži poput St. John’s, Trinity, Queens’, Pembroke i drugo. Za ljubitelje prirode tu su reka Kam, botanička bašta Kembridža, The Backs i bašta Clare Fellows’. Pored navedenog, u gradu postoji pregršt zabavnih aktivnosti kao što su: kuglana Tenpin, biciklističke ture, vožnja gondolom rekom Kam, bioskop Cambridge Arts Picture House i mnoge druge.

škola u Kembridžu

Nastava

Nastava se sastoji od 20 (standardni kurs) ili 28 (intenzivni kurs) časova engleskog jezika nedeljno. Odvija se u grupama od prosečno 12 polaznika (maksimum 16) i namenjena je polaznicima svih nivoa znanja (elementary-advanced).

Polaznici koj se opredele za intenzivni kurs jezika, pored 20 časova standardnog englesog jezika u popodnevnom terminu imaju dodatnih 8 časova iz oblasti koju izaberu: English Skills ili Academic Skills (priprema prezentacija, debate, akademsko istraživanje na internetu ili čitanje između redova). Po završetku kursa deca dobijaju sertifikat o prisustvu na programu kao i sertifikat o nivou jezika koji postigli na kraju kursa.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje zanimljiv vannastavni program. Dnevne aktivnosti mogu biti sportovi, umetnost i izrada rukotvorina, kulturne i jezičke aktivnosti. Celodnevna ekskurzija podrazumeva obilazak Londona i njegovih znamenitosti, dvorca Windsor ili Warwich i druge. Sve aktivnosti koje su deo programa uključene su u cenu, a deci je dodatni novac potreban samo za džeparac.

Smeštaj

U samom kampusu se, pored školske zgrade i sportskih kapaciteta, nalazi i smeštaj polaznika. U pitanju je stambeni objekat sa kapacitetom do 220 polaznika, a sobe mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne sa zajedničkim kupatilom. Posteljina je obezbeđena i menja se jednom nedeljno. U rezidenciji pored đaka borave i osobe nadležne za nadzor i brigu o deci, ali i organizaciju programa vannastavnih aktivnosti.  U cenu programa uključena su sva tri obroka, različita topla i hladna jela, ali i opcije za vegetarijance. U smeštaju je dostupna i mašina za pranje veša koju učenici mogu koristiti jednom nedeljno bez nadoknade. U školi izuzetno vode računa o ishrani i obrocima pa su u ponudi i topla i hladna jela. Smeštaj traje od nedelje do nedelje.

NADZOR – Nije 24-časovni, jer je program prevashodno namenjen zrelijim i starijim tinedjžerima. Deca moraju da poštuju pravila kampa koja podrazumevaju da je obavezno pohađanje nastave, obaveznih aktivnosti, ekskurzija i do 23:00h moraju biti u svojim sobama. Program obuhvata i malo slobodnog vremena, kao i mogućnost da ne učestvuju u večernjim aktivnostim koje nisu obavezne. Ako polaznik odluči da ne učestvuje u večernjoj aktivnosti, postoji mogućnost da ima i do 6 sati slobodnog vremena bez nadzora.

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".