Michael Owen's Red Stars Football School

Oakham School, Market Place, Oakham, UK

Wycombe Abbey

Wycombe Abbey, High Wycombe, UK

York Global Summer Schools

University of York, Heslington, York, UK

Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Guildhouse School - Academic and English Summer School

Guildhouse School, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore - LSV fudbalski kamp

LVS Ascot - Independent Day & Boarding School in Berkshire, London Road, Berkshire, Ascot, UK

Individualna nastava engleskog

Living Learning English

Cena: od 2590 £

Cenovnik

Great Britain

Individualna nastava engleskog za mlade u domu profesora organizuje se širom Velike Britanije. LLE je porodična organizacija osnovana 1995. godine. Život sa profesorom omogućava polaznicima da uživaju u jedinstvenom iskustvu britanske kulture, običaja i načina života.

Škola

Living Learning English

LLE je porodična organizacija specijalizovana u ponudi individualne nastave engleskog jezika u domu samog profesora. Osnovana je 1995. godine i tokom ovog perioda programe LLE pohađalo je na hiljade polaznika uzrasta od 10 do 70 godina iz različitih delova sveta. Škola ulaže veliki napor da decu rasporedi u što adekvatnije porodice kako bi se najidealnije uklopili, a u cilju nezaboravnog iskustva za obe strane.

engleski u domu profesora

Destinacija

Destinacija

Living Learning English programi organizuju se širom Velike Britanije u oblastima centralna Engleska, istočna Anglija, London, severna Engleska, južna Engleska, jugozapadna Engleska, Vels, severna Irska i Škotska.

individualna nastava engleskog

Nastava

Standard kućne nastave izuzetno je visok, što pre svega podrazumeva obrazovanje samih profesora, a zatim i njihove domove u kojima polaznici borave. Programi za decu organizuju se za različite uzraste i različitim periodima tokom godine.

Young Learners program (10-17 godina) obuhvata smeštaj u porodici, vannastavne aktivnosti i kurs jezika sa brojem časova prema izboru polaznika: 15, 20, 25 ili 30 sati nedeljno. Časovi počinju svakog ponedeljka tokom cele godine, nastava je individualna i održava se u domu profesora.

Summer program (12-21 godina) organizuje se tokom leta. Ovaj program obuhvata 15 sati nastave nedeljno, vannastavne aktivnosti i obilaske sa smeštajem u porodici u kojoj ima obroke. Razlika od Young Learners programa jeste u tome što u smeštaju i nastavi kod istog profesora borave dva polaznika. LLE vrši selekciju i uklapa polaznika sa nekim drugim polaznikom koji nije sa njegovog govornog područja, a sličnog je uzrasta i nivoa znanja engleskog jezika.

Polaznici se mogu opredeliti za manji ili veći fond časova, u zavisnosti od programa za koji se odluče. Program je namenjen polaznicima svih nivoa znanja, od osnovnog A1 do B2. Nastava je usmerena na sve jezičke veštine – čitanje, pisanje, slušanje, govor, rečnik, gramatika, izgovor i učenje o kulturi. Pored toga, deca se mogu opredeliti za nastavu standardnog engleskog jezika, pripremu za polaganje ispita (Cambridge, IELTS) ili akademski engleski. Pred početak nastave profesor proverava jezički nivo deteta i na osnovu rezultata pravi plan i program nastave. Po završetku kursa jezika polaznik dobija sertifikat za izveštajem, postignućem i preporukama za buduće školovanje.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti – Dečiji programi obuhvataju širok spektar društvenih aktivnosti koji su prilagođeni uzrastu. Budući da se nastava uglavnom odvija prepodne, poslepodneva su predviđena za obilaske i druženje sa porodicom. Obilaze se muzeji, lokalne znamenitosti, učestvuje se u različitim sportovima u zavisnosti od interesovanja, odlazi u bioskop, pozorište, posećuju se dvorci, nacionalni parkovi, lokalne farme… Sve ekskurzije i aktivnosti uključene su u cenu programa. Pored druženja sa porodicom domaćinom, polaznici koji se odluče za letnji program, upoznaće se i družiti sa vršnjakom iz drugog dela sveta sa kojim će zajedno učiti i stanovati kod svog profesora.

Smeštaj

SMEŠTAJ  –  Prilikom izbora porodica organizacija vrši sve neophodne provere i posvećena je dobrobiti i zaštiti svakog deteta na programu. Deci je na programu obezbeđen pun pansion, a obroke priprema porodica. Najveća prednost programa je što učenje jezika ne prestaje. Dete vreme provodi u svakodnevnoj konverzaciji sa svojom porodicom i nakon nastave, tokom obroka, obilazaka i druženja. LLE organizuje i transfer od/do aerodroma koji obuhvata doček polaznika na aerodormu. Transfer je uz doplatu na cenu programa i zavisi od destinacije na koju je dete raspoređeno i aerodroma na koji sleće/poleće.

Living Learning English

Great Britain

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".