Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnja škola engleskog u internatu na obali mora

Buskswood Summer School

Cena: od 2190 £

Cenovnik

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Letnja škola engleskog jezika u britanskom internatu, u tradicionalnoj britanskoj školi. Kampus škole se nalazi  na  90 minuta od Londona, a samo 5 km od Hejstingsa, grada na južnoj obali Engleske, sa srednjevekovnom tvrđavom, muzejima i mnogim drugim atrakcijama, kao i mnogobrojnim prodavnicama i kafićima.

Škola

Buskswood Summer School

Buckswood School je tradicionalna britanska škola internatskog tipa. Nalazi se na svega 90 minuta od Londona, a samo 5 km od Hejstingsa, grada na južnoj obali Engleske, sa srednjevekovnom tvrđavom, muzejima i mnogim drugim atrakcijama, kao i mnogobrojnim prodavnicama i kafićima.  Impresivni kampus zatvorenog tipa se prostire na 40 ari predivne prirode sa školom, rezidencijama, IT centrima, laboratorijama za učenje, parkom i vinogradom, teniskim terenima, zatvorenim bazenom, košarkaškim terenima, golf terenom, zatvorenim sportskim terenom, ergelom sa konjima, bioskopskom salom, umetničkim centrom sa muzičkim studiom, plesnim studiom, kao i fudbalskom akademijom.

Tokom leta internat otvara svoja vrata internacionalnim učenicima i daje im priliku u ovom izuzetnom okruženju da nauče engleski jezik, ali i da se upoznaju sa britanskom kulturom.

Letnja škola engleskog jezika

Destinacija

Hejstings

Nalazi se na svega 90 minuta od Londona, a samo 5 km od Hejstingsa, grada na južnoj obali Engleske, sa srednjevekovnom tvrđavom, muzejima i mnogim drugim atrakcijama, kao i mnogobrojnim prodavnicama i kafićima.

hejstings -letnja škola-engleskog

Nastava

Nastava se sastoji iz 20 sati engleskog jezika u internacionalnim grupama sa do 15 đaka. Pored klasične nastave, deca imaju i interaktivnu nastavu pod nazivom A slice of Britain, novi koncept časova na kojima se đaci se kroz diskusije i debate na različite teme upoznaju sa britanskom kulturom i običajima, filmom, muzikom, sportom, čuvenim britanskim humorom, kraljevskom porodicom.

Svi đaci koji upišu kurs u trajanju od minimum dve nedelje će polagati ESOL  Exam i na taj način steći svetski priznatu diplomu. Tokom programa đaci zainteresovani za dodatne sportove i aktivnosti mogu uz doplatu pratiti intenzivnu nastavu engleskog, ali i fudbalsku, tenisku, golf, jahačku ili plesnu akademiju.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Deca imaju organizovane popodnevne aktivnosti poput kriketa, sportskih i zabavnih aktivnosti kao što su pravljenje kostima, lov na blago, ali i večernje aktivnosti poput filmskih večeri, kaoraoka, disko večeri, večeri talenata, misterije i sl. Takođe se organizuju poludnevni i celodnevni izleti u gradove poput Londona, Kembridža, Oksforda, Brajtona, Torp parka i drugih zabavnih parkova u okolini. Uz doplatu je moguće organizovati dodatne aktivnosti koje se odvijaju u vreme aktivnosti uključenih u cenu. Dodatne aktivnosti su: fudbal, jahanje, tenis, golf.

Smeštaj i ishrana

U samom kampusu se pored školske zgrade i sportskih kapaciteta nalaze i smeštajni kapaciteti. U pitanju je 7 stambenih objekata sa različitim kapacitetima prilagođenim uzrastu polaznika. Deca su raspoređena u odvojene kuće za devojčice i dečake. Sobe su od dvokrevetnih do četvorokrevetnih, neke sa sopstvenim kupatilom, a neke sa zajedničkim kupatilom. U svakoj sobi postoji krevet, radni sto sa stolicom i orman. Posteljina je obezbeđena i menja se jednom nedeljno. U svakoj kući pored đaka žive i njihov mentor, kao i njegov asistent, koji paze svu decu u kući. U kampusu je prisutna i medicinska sestra. U celom kampusu je obezbeđen bežični internet. Polaznici imaju i  jednom nedeljno pranje veša i peglanje, a svaka kuća ima veš mašinu za slučaj da je potrebno pranje veša između vikenda.

ISHRANA U školi izuzetno vode računa o ishrani i obrocima, pripremi hrane i služenju hrane. Što se tiče ishrane, u pitanju je pun pansion. Hrana je veoma raznovrsna. Uglavnom se meso služi za večeru, a ručak je laganiji, ali su i ručak i večera kuvano jelo. Tokom ekskurzija se dobija lanč paket. U okviru kampusa se nalazi prodavnica u kojoj se mogu kupiti grickalice i piće, aparat sa sokovima. Program traje od nedelje pre početka kursa do subote po završetku kursa.

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".