Škola

Wycombe Abbey

Uzrast polaznika 12-17 godina

Organizacija Our World English Schools osnovana je 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa preko 30 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta.

Waycombe Abbey School osnovana 1896. godine, spada u najbolje bording škole u UK. Škola se prostire na 170 hektara u šarmantom gradiću High Wycombe, na  udaljenosti od oko 45 minuta od centralnog Londona. Svojim polaznicima nudi savršeno i bezbedno okruženje, što podrazumeva moderno opremljene učionice, terene za različite vrste sportova na otvorenom, teniske terene, zatvoren sportski centar, bazen kao i najsavremenije pozorište.

Nastava

Akademski i umetnički letnji kursevi su programi na kojima se usavršava engleski jezik,  kroz sekcije, debate, radionice, projekte na različite teme koja interesuje polaznika. Organizacija Our World English Schools, u školi Wycombe Abbey School, organizuje sledeće kurseve:

ENGLISH + SPORT & ACTIVITY(uzrast 12-17 godina) obuhvata standardni kurs engleskog jezika u grupama od najviše 15 polaznika. Program ima za cilja da podigne samopuzdanje polaznika  u komunikaciji na engleskom jeziku kroz intenzivnu nastavu u malim grupama.  Pored nastave koja se održava od ponedeljka do petak u trajanju od 3 sata dnevno, polaznici će imati različite svakodnevne dodatne jezičke aktivnosti u trajanju od 90 minuta: novinarstvo, kreativno pisanje, umetnost, dramske sekcije. Nakon časova, polaznici mogu izbarti neku od sportskih aktivnosti: košarka, badminton, stoni tenis, odbojka, plivanje, fudbal, tenis i sl.   .

ENGLISH + THEATRE & DANCE (uzrast 12-17 godina) u prepodnevnim satima, časovi jezika u trajanju od 15 sati nedeljno, dok je popodne predviđeno za časove glume i pevanja. Polaznici ovog programa imaće priliku da posete London Musical show  u West End Theatre.  Ovaj  kurs predvođen je od strane specijalizovaih nastavnika iz svake oblasti.

GLOBAL YOUNG LEADERS (uzrast 14-17 godina) predviđen je za polaznike sa višim znanjem engleskog jezika, minimum B2. Ovaj vrhunski kurs kroz debate i razvijanje kritičkog razmišljenja pruža mogućnost učenicima iz celog sveta da upoznaju radove neke od najuticajnijih svetskih stručnjaka. Teme koje se obrađuju: Debating as a Key Life Skill, Philosophy, Politics and Economics in a Global Context, Developing a Global Perspective, University Preparation.

Vannastavne aktivnosti

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola organizuje vannastavne aktivnosti i ekskurzije koje upotpunjuju boravak učenika. Vreme posle nastave predviđeno je za različite izazove, sportove (gimnastika, košarka, odbojka, plivanje, tenis…) takmičenja, potraga za blagom, roštilj, veče talenta, ali i slobodno vreme za druženje.

Programom su obuhvaćene i dve ekskurzije nedeljno. Jedna ekskurzija uvek obuhvata obilazak Londona i njegovih znamenitosti – Buckingham Palace, The Tower of London, Madam Tussauds, Warner Bros… Druga ekskurzija može biti obilazak okolnih gradova poput Brajtona, Lidsa, Kembridža, Oksforda ili drugih.

Smeštaj

Smeštaj i ishrana

Smeštaj polaznika je organizovan u okviru školskom kampusa u učeničkim kućama sa  jednokrevetnim ili višekrevtnim sobama sa kupatilom i zajedničkim prostorijama za druženje.

Ishrana polaznika je na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera). Danima kada su organizovani celodnevni izleti, deca dobijaju lanč paket.

Wycombe Abbey

Wycombe Abbey, High Wycombe, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".