Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji koledž u Londonu, programi obilazaka (city program), game coding i fashion

Alpadia Language Schools

Cena: od 1950 £

Cenovnik

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Engleski za mlade u Londonu, programi obilazaka (city program), game coding i fashion. Odvija se u  trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada. Nastava se odvija u modernim i opremljenim učionicama.  Kampus poseduje veliko dvorište za relaksaciju, kao i druge objekte za druženje unutar same zgrade koledža.

Škola

Alpadia Language Schools - Hackey Community College

Alpadia Language Schools je švajcarska organizacija koja ima višegodišnje iskustvo u podučavanju internacionalnih polaznika. Osnovana je 1996. godine od  kada je posvećena podučavanju i negovanju dinamičnog okruženja za učenje u kombinaciji sa različitim vannastavnim aktivnostima i opcijama dodatnih časova.

London City program odvija se pri Hackey Community College u trendi delu Londona – Shoreditch koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada. Nastava se odvija u modernim i opremljenim učionicama, a kampus poseduje veliko dvorište za relaksaciju, kao i druge objekte za druženje unutar same zgrade koledža.

Engleski za mlade u Londonu

Destinacija

London

Jedan od najuzbudljivijih gradova na svetu, London zauzima vodeću poziciju u muzici, umetnosti, kulturi, dizajnu, modi, šopingu, pa čak i hrani.

Multikulturalnost i duga britanska istorija London čine idealnim mesto za turiste. Od Tower Bridge i Tate Modern, pa sve to Bakingemske palate i Arsenalovog ili Čelzijevog stadiona, London ima širok izbor različitih atrakcija za svoje posetioce.

Engleski za mlade u Londonu

Nastava

Kurs engleskog jezika za decu sastoji se od 20 ili 25 časova nedeljno, uz mogućnost doplate za dodatne privatne časove sa profesorom. Odvija se u malim grupama od maksimalno 15 polaznika po grupi. Po dolasku u odabrani centar deca rade test jezika radi procene trenutnog nivoa engleskog i nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe. Nakon završetka programa radi se izlazni test I svi polaznici dobijaju sertifikat škole o postignuću tokom trajanja programa.

PREMIUM+ programi dodatnih aktivnosti organizuju se tri puta nedeljno u popodnevnom terminu kada se organizuje i standardni program nakon nastave

  • FASHION program obuhvata dizajniranje sopstvene garderobe, torbe, kao i poseta jednom od najpoznatijih modnih muzeja ovog grada – Victoria and Albert Museum.
  • STADIUMS obuhvata učenje tehnika i veština od strane fudbalskog trenera, a programom se obilaze i najpoznatiji fudbalski stadioni Londona.
  • EXCLUSIVE TOURS program dobar je izbor za one žele da obiđu još više znamenitosti po kojima je grad prepoznatljiv – primer je Harry Potter Diagon Alley, muzej Madame Tussauds i drugi.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Programom je obuhvaćen niz zanimljivih aktivnosti u popodnevnom i večernjem terminu. Standardne aktivnosti mogu biti sportovi (fudbal, košarka, badminton, odbojka..), obilasci istorijskih znamenitosti i odlasci u šoping.

Ekskurzije obuhvataju celodnevne i poludnevne obilaske. Dnevni obilasci su uglavnom odlazak u Kembridž, Oksford, Brajton ili neki drugi grad, u zavisnosti od rasporeda, dok poludnevna ekskurzija podrazumeva obilazak znamenitosti samog Londona (Westminster Abbey, Big Ben, Covent Garden, Leicester Square ili dr.). Uz doplatu su dostupne i premium + vannastavne aktivnosti koje mogu biti Fashion, Exclusive Tours i Stadiums.

Smeštaj

Polaznici su smešteni u modernoj rezidenciji Will Wyatt Court koja je udaljena svega 5 minuta hoda (500 m) od Hackney koledža u kojem se odvija nastava i nekoliko minuta od Old Street metro stanice. Rezidencija obuhvata apartmanske celine, a svaki se sastoji od 8 jednokrevetnih soba sa privatnim kupatilom. Ostale prostorije u apartmanu poput kuhinje i dnevne sobe su zajedničke i dele ih svi polaznici koji borave u apartmanu. Sva tri obroka služe se pri Hackney kampusu. Cenom programa obuhvaćen je pun pansion, a obroci se služe u kantini u rezidenciji.

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".