Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Škola jezika za mlade u Bornmutu

Cavendish School of English

Cena: od 898 £

Cenovnik

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Jezički kampovi u Bornmutu za decu odvijaju se u toku zime, proleća leta i jeseni. Program se organizuje u elegantnoj viktorijanskoj zgradi u mirnom delu Bornmuta, na 5 minuta od samog centra grada.

Škola

Cavendish School of English

Uzrast polaznika 9-17 godina

Cavendish School of English osnovana je 1983. godine i danas ponosno ističe preko 35 godina iskustva u podučavanju polaznika kojima engleski nije maternji jezik. Škola ima svoje centre za odrasle i decu u sunčanom Bornmutu na jugu Velike Britanije i na Malti. U svojoj ponudi ima kurseve jezika za odrasle i dečije programe tokom cele godine.

Škola u Bornmutu

Destinacija

Bornmut

Bornmut je jedna od najomiljenijih destinacija za odmor u Velikoj Britaniji, jer obuhvata sve u jednom – prirodu, zabavu, rekreaciju i mnoštvo aktivnosti za različite uzraste. U svetu je poznat po 7 milja dugačkim peščanim plažama koje se protežu duž zaliva, a koje ga čine izuzetno atraktivnim turističkim centrom tokom cele godine.

Grad poseduje uređene bašte na nekoliko lokacija, zbog čega je višestruko nagrađivan. Za ljubitelje kupovine na raspolaganju su moderni butici sa svetski poznatim brendovima, ali i oni lokalni, britanski koji se i dan danas neguju. Gradska industrija zabave jedna je od glavnih investicija tokom prethodnih godina u Bornmutu. Pored bioskopa, umetničkog centra i O2 Academy, u gradu se organizuje veliki broj koncerata i predstava.

Bornmut, Velika Britanija

Nastava

Program za decu organizuje se u elegantnoj viktorijanskoj zgradi u mirnom delu Bornmuta, na 5 minuta od samog centra grada. Škola poseduje čak 30 savremeno opremljenih učionica koje imaju interaktivne table, prostranu baštu, kantinu u kojoj polaznici mogu ručati, IT prostoriju sa pristupom internetu i sve prostorije su klimatizovane.

Nastava za decu organizuje se u posebnoj zgradi u odnosu na odrasle polaznike. Dečiji programi uglavnom obuhvataju 22 časa engleskog jezika nedeljno i nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 15 polaznika. Na raspolaganju su različite opcije smeštaja u zavisnosti od izbora polaznika, a škola organizuje i šatl autobus koji decu svakodnevno prevozi od smeštaja do škole za one koji se odluče za Premium dečiji program.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program obuhvata različite zabavne i kreativne aktivnosti kao i mnoštvo ekskurzija i obilazaka. Dvonedeljni program uključuje čak 7-9 ekskurzija i mnogo dnevnih i večernjih aktivnosti. Jednom nedeljno ide se u obilazak Londona, dok se preostalih dana obilaze znamenitosti Bornmuta, Vinčester, Portland, Salisburi, Portsmut, Stounhendž, poznate plaže ili druge atrakcije. Dnevne i večernje aktivnosti su karaoke, različite žurke, odlazak u bioskop, na plažu i druženja u okviru škole.

Smeštaj

Smeštaj polaznika u Bornmutu organizuje se u okviru porodice ili rezidencije u zavisnosti od programa za koji se polaznici opredele. Rezidencijalni smeštaj obuhvata stanove koji imaju 6-8 soba, od kojih svaka ima privatno kupatilo. Udaljena je oko 8 minuta od škole u kojoj se odvija nastava i raspolaže zajedničkim prostorijama i besplatnim WiFi internetom. Porodični smeštaj podrazumeva da su polaznici smešteni u dvokrevetnim sobama u porodicama koje primaju maksimalno 4 polaznika u svoju kuću. U cenu smeštaja Standard porodičnog programa uključena je i autobuska karta, a porodice se nalaze na maksimalno 30 minuta od škole. U cenu smeštaja Premium porodičnog programa uključen je školski autobus koji svakodnevno vozi decu do škole, a porodice se nalaze na 15 do maksimalnih 45 minuta od škole. Svi dečiji programi uključuju pun pansion.

Autobuski transfer od/do aerodroma organizuje se određenim terminima vikendom. Transfer u dolasku nedeljom (HitrouBornmut) organizuje se u 10:00, 13:00 i 16:00 časova. Dolazak na aerodrom subotom u povratku (Bornmut-Hitrou) organizuje se u 09:00, 12:00 i 15:00 časova. Napomena: autobuski transfer organizuje se samo tokom letnjeg perioda. Van naznačenog perioda i drugim danima izuzev predviđenih, moguće je organizovati privatni taksi transfer.

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".