Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnja škola engleskog jezika u britanskom internatu

Earlscliffe Summer

Cena: od 1410 £

Cenovnik

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Letnja škola jezika u britanskom internatu Earlscliffe, u primorskom gradu Folkstoun, okrug Kent. Kampus škole čini šest viktorijanskih i edvardijanskih zgrada koje su skoro renovirane i obuhvataju odlične nastavne i smeštajne objekte. Kursevi su namenjeni uzrastu 8-17 godina: Uskršnji, Globalni engleski, Mini-MBA, Priprema za studije.

Škola

Earlscliffe

Earlscliffe je privatna internatska škola koja tokom letnjeg perioda za polaznike organizuje i škole jezika. Škola se ponosi svojom akademskom reputacijom i rangirana je na 38. mestu od 100 vrhunskih škola koje u svojoj ponudi imaju A-level programe (The Telegraph’s Top 100 Schools). Kampus škole čini šest viktorijanskih i edvardijanskih zgrada koje su skoro renovirane i obuhvataju odlične nastavne i smeštajne objekte.

letnja-škola-jezika

Destinacija

Folkstoun

Folkstoun je primorski grad u okrugu Kent, sa populacijom od oko 45.000 stanovnika. Centar grada nudi uobičajene, šarmantne ulične prodavnice koje su popularne među mladima, dok kreativna četvrt grada nudi veliki broj galereija, kafića, restorana i antičkih prodavaca. Nedaleko od škole ima veliki broj istorijskih znamenitosti po kojima je Folkstoun prepoznatljiv. Ljubitelji zabave mogu uživati u bioskopu Silver Screen Cinema, zabavnom parku Kidz Planet, sportskom centru i mnogim drugim opcijama.

Letnja-škola-Earlscliffe

Nastava

Letnji programi su namenjeni internacionalnim polaznicima i bazirani su na jakom akademskom iskustvu u kombinaciji sa atraktivnim programom aktivnosti i obilazaka. Škola organizuje sledeće programe:

USKRŠNJI KURS (Easter at Earlscliffe), 8-17 godina – obuhvata usaršavanje četiri osnovne jezičke veštine, uključujući gramatiku, vežbe izgovora i interaktivne zadatke, u prepodnevnom terminu. Poslepodne se rade projekti kao što su pravljenje novina, kratkog filma ili priprema grupnog izvođenja, debate i drugi zadaci u kojima se dodatno formira jezik i izgovor. Nakon dnevnih poseta i obilazaka, polaznici pišu kratke eseje u kojima opisuju ono što su posetili.
GLOBALNI ENGLESKI (Global English), 13-17 godina – motivacioni je, stimulativan i jedinstven kurs jezika za decu i mlade. Program obuhvata debate na teme iz društva (UNESCO prioriteti, okruženje, ekonomija, interkulturalno učenje), pop kulture (muzika i festivali, društvene mreže, umetnost i film, stil i moda) i društvenih vrednosti (pravo, politički angažman, uloga religije, mladi), ali se rade i napredne tehnike čitanja i pisanja (eseji, kreativno pisanje i drugo). Kod polaznika se razvija kritičko mišljenje kao sastavni deo razumevanja jezika.
MINI-MBA (Mini-MBA), 15-17 godina – namenjen je polaznicima koji žele nešto drugačije i izazovnije. Na kursu se uči pisanje CV-a i popunjavanje univerzitetskih aplikacija, uvod u studije i predavanja iz različitih oblasti (biznis, finansije, menadžment, ekonomija, marketing…).
PRIPREMA ZA STUDIJE (University Preparation), 16-17+ godina – predstavlja program namenjen polaznicima sa višim nivoom engleskog jezika, jer obuhvata pripremu za IELTS, istraživačke veštine, veštine pisanja eseja, razvoj kritičkog mišljenja, hvatanje beležaka, posete univerzitetima u Londonu i Oksfordu, pisanje motivacionog pisma, pisanje biografije, veštine javnog govora i mnogo drugih.

Ove stimulativne programe pohađaju deca iz različitih krajeva sveta koja dolaze radi akademske pripreme, ali i da usavrše engleski jezik i upoznaju britansku kulturu.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti za polaznike organizuju se nakon nastave ili danima vikenda. Program ove letnje škole engleskog jezika u Velikoj Britaniji obuhvata 2 celodnevne ekskurzije nedeljno, uključujući posetu Londonu svake srede, celodnevnu ekskurziju nedeljno, poludnevne ekskurzije i šoping ture subotom poslepodne, kao i bioskop, kuglanje i drugo.

Program uključuje različite sportske, kao i večernje i dnevne aktivnosti. Organizuje se kulturalne i umetničke radionice, šetnje, plivanje, veče talenata, karaoke, fudbal, posete plažama i još mnogo drugih, u zavisnosti od rasporeda. Uz doplatu, moguće je opredeliti se za paintball, posetu Warner Bros Harry Potter studiju i odlazak na Diznijev mjuzikl “Kralj lavova”.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana polaznika organizovani su u kampusu Earlscliffe. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom i odvojeni su prema polu. Obroci se služe u kantini u kampusu i obezbeđen je pun pansion. Jela variraju od internacionalne (kineska, meksička, indijska) do tradicionalne britanske kuhije (fish & chips).  Svake dve nedelje organizuje se zvanična tradicionalna večera, koja polaznicima daje mogućnost uživaju u bogato pripremljenoj svečanoj trpezi. Danima kada se organizuju putovanja, polaznicima je obezbeđen ručak u vidu lanč paketa.

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".