Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Škola jezika za mlade u Londonu

Embassy Summer South Bank

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 2040 £

Cenovnik

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Letnja škola engleskog London, u kampusu South Bank koji se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus-a, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a.

Škola

Embassy Summer South Bank

Uzrast polaznika 13-17, 18-21

Uspeh Embassy Summer programa se ogleda u tome što se veliki broj polaznika odlučuje za ovu školu po preporuci polaznika koji su ranije pohađali kurseve u ovoj prestižnoj školi. Letnji kursevi se organizuju na velikom broju lokacija u Velikoj Bitaniji, a škole kao i rezidencije u kojima su polaznici smešteni se nalaze pri poznatim britanskim univerzitetima, što omogućava da se ove letnje škole engleskog jezika razviju u pravu intelektualnu, sportsku, društvenu i kulturnu avanturu.

Kampus South Bank se nalazi u sklopu istoimenog univerziteta. Lokacija je izvanredna – na samo 10 minuta metroom od Piccadily Circus-a, a na pešačkoj udaljenosti od London Eye-a, galerije Tate i Millenium Bridge-a. Moderno opremljene i svetle učionice predstavljaju idealno okruženje za učenje.

Letnja škola engleskog London

Destinacija

London

London je jedan od najvećih i najdinamičnijih gradova na svetu. Kao kulturni, finansijski i politički centar, London se konstantno razvija i napreduje, dok istovremeno zadržava svoj šarm prošlih dana.

Tradicionalni crni taksi, Tower of London, živopisne ulične prodavnice i pijace, reka Temza, elegantni Covent Garden, Tate Modern, Canary Wharf i Docklands, kao i prostrani Hyde Park ilustruju neke od kontrasta koji čine London jednim od najuzbudljivijih evropskih gradova i uvek atraktivnih turističkih destinacija. Boravak u Londonu nije samo odlična šansa da se unapredi znanje engleskog, nego i mogućnost da upoznate jedan izuzetan grad, njegovu kulturu i običaje.

London, Engleska

Nastava

Program podrazumeva 20 časova engleskog jezika nedeljno, pri čemu čas traje 45 minuta. Nastava je usmerena ka konverzaciji, kroz koju se usavršava gramatika, način izgovora i obogaćuje rečnik. Specifičnost nastave ogleda se u metodici rada profesora. Na prvom mestu škola angažuje mlade predavače, koji su obučeni za rad sa strancima.

Svi profesori imaju spontani pristup u predavanju i odabiru tema uvrštenih u program, jer su prilagođene interesovanjima polaznika i podstiču ih na razgovor i diskusiju na engleskom jeziku. Takav specifičan koncept nastave kod učenika razvija kreativnost, komunikaciju, timski rad i samopouzdanje.

Po dolasku u školu  polaznici rade test engleskog jezika koji određuje trenutni nivo znanja jezika i koji ih svrstava u adekvatne grupe. Na taj način, jednu grupu čine polaznici iz različitih zemalja, sličnog nivoa znanja i uzrasta.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Iako je glavni cilj programa učenje engleskog jezika na nastavi, veoma je važno da polaznici uče kroz upoznavanje sredine u kojoj se nalaze, kao i da uživaju u vremenu provedenom u Engleskoj. U skladu sa tim, u slobodno vreme su organizovani svakodnevni obilasci Londona, a svako veče su organizovana druženja u školi uz različite zabavne aktivnosti (kvizovi, gledanje filmova, žurke, društvene igre). Tokom vikenda su organizovane ekskurzije u Kembridž, Oksford i Brajton. Polaznicima je obezbeđena pratnja nastavnika i nadzor osoblja škole.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u rezidenciji McLaren House koja  se nalazi na par minuta hoda od univerziteta gde se održava nastava. Rezidencija raspolaže sa jednokrevetnim sobama od kojih svaka ima sopstveno kupatilo, a 5-8 jednokrevetnih soba je grupisano u jedan stan. Svaki stan raspolaže sa zajedničkom prostorijom u kojoj se polaznici mogu družiti i provoditi svoje slobodno vreme. Posteljina je obezbeđena, ali je potrebno da polaznici ponesu sopstvene peškire. Pri dolasku u rezidenciju, daje se povratni depozit kao garancija da će polaznik voditi računa o svojoj sobi, koji mu se vraća na kraju programa, ukoliko nema oštećenja u smeštaju. U rezidenciji postoji sef gde polaznici mogu odložiti svoje vredne predmete (novac, dokumenta). Pored toga, postoji i vešeraj u kojem uz malu doplatu možete oprati i osušiti garderobu.

Obroci su uključeni u cenu programa i podrazumevaju doručak, ručak i večeru svaki dan. Doručak je uglavnom kontinentalni i uključuje tost, sir, voće, tople napitke i drugo. Za ručak se uglavnom služe dve opcije toplog jela, kako bi polaznici imali izbor i isto tako i za večeru. Danima vikenda kada se organizuju ekskurzije, ručak je pripremljen u vidu lanč paketa.

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".