Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Fudbalski kamp i škola engleskog

Ardmore Language Schools

Cena: od 1874 £

Cenovnik

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Fudbalski kamp i škola engleskog u Velikoj Britaniji za mlade predstavlja idealan spoj usavršavanja  jezika i razvoja fudbalskog talenta. Fudbalsku komponentu programa je osmislio Christian Damiano, koji je trenirao francuski nacionalni tim, bio jedan od trenera Rome, kao i timova iz Premijer lige, poput Juventusa, Liverpula i Fulama.

Škola

Ardmore Language Schools - Liddington

, sa preko 30 godina iskustva, ekspert je u organizovanju kurseva engleskog jezika i letnjih programa za decu iz celog sveta. U svojoj ponudi ima različite programe usavršavanja, sportske programe i avanturističke kampove širom Amerike i Ujedinjenog Kraljevstva.

Program fudbala u Lidingtonu predstavlja idealan spoj usavršavanja engleskog jezika i razvoja fudbalskog talenta. Fudbalsku komponentu programa je osmislio Christian Damiano, koji je trenirao francuski nacionalni tim, bio jedan od trenera Rome, kao i timova iz Premijer lige, poput Juventusa, Liverpula i Fulama.

Fudbalski kamp škola engleskog

Destinacija

Lidington

Lidington se nalazi na trasi drevnog puta Ridgeway, na obodu nizije severnog Veseksa, područja  izvanredne prirodne lepote. Selo postoji više od 1000 godina i dokazi se nalaze svuda u okolini: barijere, rimski put koji je deo parohijske granice, velika fortifikacija koja okružuje brdo, a koja potiče još iz gvozdenog doba. Lidington je divno mesto za život okruženo spektakularnom prirodom i pogledom na čuveni Vale of The White Horse.

U Lidingtonu je smešten fantastičan savremeni centar koji se prostire na 60 ha zelene površine, a do koga se lako i brzo stiže iz Bata, Oksforda, Vindzora ili Londona. Centar polaznicima nudi brojne aktivnosti, uključujući sportsko penjanje, abseiling, splavarenje, streljaštvo, zip line.

fudbalski kamp i skola engleskog u velikoj britaniji

Program kampa

Treninge vode kvalifikovani treneri i uključuju sve relevantne elemente fudbala, sa naglaskom na engleski stil igre, upoznavanje sa engleskim timovima i fudbalskom terminologijom. Svaki dan se sastoji od tehničkih treninga, utakmica i fudbalske edukacije sa temama iz oblasti fizičkih, taktičkih i tehničkih aspekata igre, ali i načina života vrhunskih fudbalera (režim ishrane, značaj medija, negovanje odnosa sa navijačima…). Fudbalski program uključuje 12 sati treninga nedeljno i 15 sati nastave engleskog jezika. Program je pažljivo isplaniran da osigura adekvatan odnos intenziteta treninga sa učenjem jezika i zabavom, a mladim sportistima će dati uvid u međunarodni svet fudbala.

Časovi engleskog jezika usmereni su na komunikaciju, što pomaže polaznicima u korišenju engleskog u različitim situacijama i u različite svrhe, a cilj programa je razvijanje samopouzdanja i proširenja znanja. Nastava je podeljena na 3 časa dnevno, 5 dana u nedelji (radnim danima ponedeljak-petak) i odvija se u prepodnevnom ili popodnevnom terminu u zavisnosti od rasporeda.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Dugo iskustvo i kvalitet u radu Ardmor grupacije koja organizuje ovaj kamp pokazuje se u izboru vannastavnih aktivnosti koje dodatno stimulišu konverzaciju na engleskom jeziku. Na kampusu se nalaze 11 fudbalskih terena, ragbi tereni, 2 jezera,  a deca se mogu pored fudbala baviti i avanturističkim sportovima. Program uključuje jednu celodnevnu i jednu poludnevnu ekskurziju nedeljno. Celodnevni odlazak u London uključuje i obilazak Čelzi stadiona, krstarenje Temzom i obilaske znamenitosti. Večernje aktivnosti su prilagođene uzrastu polaznika – disko, kvizovi, karaoke, filmske večeri, sportski turniri…

Smeštaj

Polaznicima je obezbeđen smeštaj u sklopu centra u Lidingtonu. Polaznici su smešteni u modernim sobama koje imaju privatno kupatilo, a sobe mogu biti maksimalno četvorkrevetne. Deci je obezbeđen pun pansion, a obroci se služe u kantini u okviru centra Lidington. Danima kada se organizuju dnevne i poludnevne ekskurzije, ručka je obezbeđen u vidu paketa za poneti.

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".