Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Ekskluzivni letnji programi u britanskom koledžu

TASIS Summer Programs

Cena: od 4450 £

Cenovnik

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Letnja škola u britanskom koledžu – prestižne letnje programe godišnje pohađa oko 400 učenika iz preko 35 zemalja sveta. Deca učestvuju u najrazličitijim programima u skladu sa individualnim interesovanjima i talentima. Programi od muzike, plesa, TV produkcije, do robotike i kreativnog pisanja.

 

Škola

TASIS Summer Programs

Uzrast polaznika 10-17 godina

Škola želi dobrodošlicu svim mladim avanturistima koji tragaju za izazovima i žele da prošire svoje vidike. Od 1976. godine razvila se u prepoznatljivu ustanovu sa impresivnim kampusom i stekla zavidnu reputaciju među internacionalnim školama.

Prestižne letnje programe godšnje pohađa oko 400 učenika iz preko 35 zemalja sveta. Deca učestvuju u najrazličitijim programima u skladu sa individualnim interesovanjima i talentima, od muzike, plesa, TV produkcije, do robotike i kreativnog pisanja.

Kampus škole  nalazi se na oko 30 km jugozapadno od Londona. Prostire se na skoro 19 ha zelene površine i u njegovom sklopu nalaze se istorijske zgrade, namenski građene učionice, internatski smeštaj, savremene laboratorije, pozorište sa 350 sedišta, tri bilbioteke, inovataivni centar, umetničko/muzički kompleks, fitnes centar, teniski i košarkaški tereni I brojni drugi sportski tereni, a ceo kampus pokriven ne bezičnim internetom.

letnja škola u britanskoj srednjoj školi

London

London

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, muzejima, galerijama, pozorištima i modnim događajima. Boravkom u Londonu stičete jedinstvenu priliku da objedinite usavršavanje engleskog jezika i uživanje u atrakcijama i kulturološkom šarenilu koje ovaj grad pruža. U gradu postoji pregršt znamenitosti koje vredi posetiti, od Bakingemske palate, do čuvenog Tauera i Vestminsterske katedrale.

letnja škola u britanskom koledžu

Nastava

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

AKADEMSKI KURS (14-17 godina) koji traje 6 nedelja namenjen je polaznicima koji žele da usavrše znanje iz geometrije. Programi je ekvivalent kurseva koje nude američke srednje škole za sticanje akademskih kredita. Polaznici koji uspešno završe akademski kurs dobijaju akademske kredite ukoliko su im potrebni. Datum kursa: 25.06. – 04.08.2021.

KURS OBOGAĆIVANJA ZNANJA (11-17 godina) u trajanju od 3 nedelje, na kojem polaznici mogu da odaberu neku od interesantnih opcija kao što su: javni govor i debate, arhitektura i 3D dizajn, moda i dizajn tekstila, matematika za IB program, preduzetništvo, rukovođenje, London kroz objektiv, pričanje priča za juniore, STEM, TV produkcija, razne radionice, izvođačke umetnosti uživo, priprema za SAT. Ovi kursevi nude mogućnost upoznavanja sa istorijskim i kulturnim blagom Engleske i Londona, uključujući putovanja, iskusne predavače, neprocenjivu edukativnu dimenziju… Svaki od kurseva je namenjen određenoj starosnoj grupi polaznika. Datumi kursa: 26.06. – 14.07. i 16.07. – 04.08.2021. za period od 3 nedelje. Za one učenike koji žele da pohađaju dva programa, moguće je napraviti kombinuju u trajanju od 6 nedjelja, a datumi su 25.06. – 04.08.2021.

KURS ENGLESKOG JEZIKA (10-17 godina) u trajanju od 3 nedelje, namenjen je onima koji žele brzi jezički napredak. Kurs kombinuje učenje jezika sa sportskim aktivnostima i obilascima. Kroz boravak, igru, druženje, putovanje i učenje na engleskom govornom području tokom leta, polaznici steknu samopouzdanje i veoma brzo jezički napreduju. Datumi kursa: 26.06. – 14.07. i 16.07. – 04.08.2021. za period od 3 nedelje.

IELTS (15-17 godina) pripremni kurs traje 3 nedelje i namenjen je polaznicima koji imaju napredni nivo engleskog jezika. Ovo je intenzivni kurs koji priprema polaznike za izuzetan uspeh na IELTS ispitu, a tokom kursa polaznici rade na usavršavanju svih sekcija zvaničnog ispita: pisanje, konverzacija, slušanje i čitanje. Polaznici se upoznaju sa strategijama za postizanje što boljeg uspeha na ispitu. Datumi kursa: 26.06. – 14.07. i 16.07. – 04.08.2021. za period od 3 nedelje.

IZBORNI PREDMETI (za sve polaznike) su dodatak na glavni izabrani kurs u trajanju od 3 nedelje, po 50 minuta dnevno od ponedeljka do petka. Svi polaznici biraju jedan izborni predmet za period od 3 nedelje, odnosno dva predmeta ako pohađaju program od 6 nedjelja. Predmet koje polaznik može da odabere su: grafički dizajn, slikanje i crtanje, ples, pozorišne gluma, digitalna muzika, uvod u robotiku, uvod i blogove i vlogove.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola organizuje bogat program dnevnih aktivnosti. Organizuju se različiti sportovi poput košarke, fudbala, badmintona, odbojke, joge, borilačkih veština, ali i aktivnosti kao što su veče talenta, laser tag, pravljenje stripova, veče talenta, pravljenje pizze i mnoge druge. Uz doplatu je moguće pohađati i sportove poput profesionalnog golfa, vodenih sportova, jahanja, streljaštva.

Vikend je predviđen za putovanja i obilaske znamenitosti Londona (Warner Studios Harri Potter tura, Kovent Garden, Madam Tiso, odlazak u bioskop, obilazak stadiona Čelzi fudbalskog kluba i mnoge druge), šoping ture (Oksford ulica i Westfield tržni centar u Londonu, Bicester autlet u Oksfordu i drugi). Uz doplatu su dostupna u mnoga druga putovanja u gradove i poznate lokalitete širom Velike Britanije.

Smeštaj

SMEŠTAJ je rezidencijalni, u okviru kampusa škole. O polaznicima vode računa profesori i školski savetnici. Dečaci i devojčice su odvojeni, dok se škola trudi da u sobi budu smešteni polaznici različitih nacionalnosti i sa različitog govornog područja. Broj polaznika u sobi zavisi od veličine sobe i godišta polaznika (od dvokrevetnih do šestokrevetnih soba). Dolazak u smeštaj je u ponedeljak pre početka programa, a izlazak iz smeštaja je u subotu nakon završetka programa.

 

 

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".