Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Chelsea Independent College

517-523 Fulham Rd, Fulham, London SW6 1HD, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji program učenja engleskog jezika i akademskih veština na koledžu

Chelsea Independent College

Cena: od 2995 £

Cenovnik

517-523 Fulham Rd, Fulham, London SW6 1HD, UK

Kamp u koledžu u Londonu, akademski i engleski jezik. Chelsea Independent College je privatna dnevna i internatska srednja škola koja se nalazi u samom centru Londona.  U blizini je ekskluzivnog i kosmopolitskog dela grada Čelzi (Chelsea).

Škola

Chelsea Independent College

Chelsea Independent College je privatna dnevna i internatska srednja škola koja se nalazi u samom centru Londona. Tokom letnjih meseci koledž pruža mogućnost polaznicima da se uz usavršavanje engleskog jezika upoznaju i sa dodatnim predmetima i oblastima na akademskom nivou koje možda ne uče u svojoj matičnoj školi. Polaznici će steći uvid u način školovanja na britanskom koledžu i od profesora dobiti savete i preporuke za upisivanje fakulteta.

Koledž se nalazi u blizini ekskluzivnog i kosmopolitskog Čelzija, pa učenici imaju lak pristup svim znamenitostima i atrakcijama koje ovaj grad ima da ponudi. Kampus je izuzetno dobro opremljen i ima prostorije za nastavne i vannastavne aktivnosti koje pružaju mogućnost za akademski i lični razvoj polaznika. Izuzev moderno opremljenih učionica, kampus ima nekoliko rezidencija za smeštaj polaznika, naučne laboratorije, kompjuterske sobe, prostorije za ICT, fotografski i umetnički studio i još mnoštvo drugog sadržaja.

kamp u koledžu Londonu

Destinacija

London, Čelzi

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, brojnim muzejima, galerijama, pozorištima, modnim događajima i slično.

Čelzi (Chelsea)je poseban mondenski deo grada, sa ogromnim brojem sadržaja za različita interesovanja. U ovom delu grada obavezno treba posetiti: botaničku baštu Chelsea Physic Garden, čuvenu galeriju SaatcAhi, fudbalski stadion Stamford Bridge, šoping na King’s Road…

london chelsea letnji koledž

Nastava

ART & DESIGN program fokusira se na istraživanje i razvoj veština i znanja potrebnih za uspešnu karijeru u kreativnoj industriji. Program obuhvata i pripremu portfolia za upis fakulteta, crtanje, dizajn, ali i predavanja iz prakse različitih eksperata. Programom su obuhvaćene i posete renomiranim londonskim galerijama, vodećim fakultetima u oblasti umetnosti (Central Saint Martins, Chelsea College of Arts i drugi) i sve to u kombinaciji sa usavršavanjem engleskog jezika. Sadržaj: crtanje, mešoviti mediji, slikanje bojom, tonom, kolaži, digitalno editovanje, pravljenje skulptura.

BUSINESS & FINANCE program pruža uvid u svet trgovine i razvoja karijere. Polaznici će steći teorijske i praktične tehnike za različite aspekte biznisa i finansija, pohađati predavanja profesionalaca i eksperata kritičkog mišljenja, ali i obilaziti fakultete (London School of Economics, University College London) i finansijski distrikt Londona (Bank of England Museum, London Stock Exchange). Sadržaj: strateško planiranje, računovodstvo, javni govor, međunarodna trgovina, ekonomija i drugo.

DRAMA & THEATRE STUDIES program sastoji se od predavanja različitih eksperata, radionica za tehnike glume, pozorišnog osvetljenja, glasa i zvuka, različitih poseta školama za glumu I fakultetima (Royal Central School of Speech and Drama, RADA), obilazaka pozorišta i savetovanja od strane profesionalnih glumaca I sve to u kombinaciji sa časovima engleskog jezika. Sadržaj: tehnike/metode glume, konekcija sa publikom, pričanje priča, priprema za audiciju, grupno izvođene i dr.

ENGINEERING & COMPUTING program sastoji se od kombinacije teorijskih I praktičnih znanja zajedno sa učenjem akademskog engleskog jezika. Program obuvata posete muzejima (Royal Society, The Science Musem), obiilazak univerziteta (Russel Group, University College London, Imperial College), ali I predavanja od strane vodećih eksperata u ovoj oblasti. Sadržaj: uvod u 2D grafiku, 2D anmimacija za igrice, CAS i 3D štampanje, pravljenje robota I dr.

LAW, POLITICS & INTERNATIONAL RELATIONS program useren je na razvoj javnog govora i kritičko mišljenje u kombinaciji sa časovima engleskog jeika, posete vodećim univerzitetima (London School of Economics, University College London, King’s College), obilasci mesta od značaja za program (Royal Courts of Justice, Hourses of Parliament) I predavanja I seminari od strane vodećih ljudi u industriji. Sadržaj: istraživanje internacionalnih institucija, imigraciona kriza, uvod u britansko pravo, koncepti rata, mira i terorizma, mediji, politika i dr.

MEDICINE program sastoji se relevantne teorije iz hemije do novih medicinskih tehnologija. Program obuhvata obilazak vodećih univerziteta (St. George’s, University College London), ekskurzije do medicinskih institucija, seminari o kliničkoj praksi, ali i saveti vezani za proces apliciranja na univerzitete, pisanja eseja I UKCAT/BMAT. Sadržaj: biologija, hemija, srčane bolesti, testiranje na dijabetes, nove medicicnske tehnologije, studije slučaja i mnoge druge.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Koledž prepoznaje važnost širokog obrazovnog iskustva, pa je vreme nakon nastave predviđeno za različite aktivnosti. Shodno tome, u ponudi su raznovrsni društveni klubovi poput debate, šaha, uključivanje polaznika u širu društvenu zajednicu, organizovanje različitih sportova i mnoge druge.

Tokom programa planirane su i posete čuvenim univerzitetskim gradovima Oksfordu i Kembridžu. Posećuju se vodeći univerziteti i odlazi u različite tematske posete u zavisnosti od odabrane oblasti letnjeg programa.

Smeštaj

Smeštaj i obroci polaznika organizovani su u modernoj rezidenciji u okviru kampusa koledža. Ova rezidencija organizuje boravak srednjoškolaca koji u njoj žive tokom akademske godine. U pitanju je moderan objekat koji ima celodnevni nadzor tako da u njega mogu ući samo učenici koji idu na letnji program. Pored polaznika u rezidenciji boravi i osoblje škole koje je sve vreme programa na raspolaganju. Smeštaj obuhvata jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje imaju privatno kupatilo, a u koje se polaznici smeštaju po polu. Rezidencija je pokrivena bežičnim internetom, a pored zajedničkih prostorija za druženje, tu je i kantina u kojoj se služe obroci. Programom je obuhvaćena ishrana na principu punog pansiona (tri obroka dnevno tokom radnih dana, te kasni doručak i večera vikendom). Danima kada se organizuje ekskurzija, ručak podrazumeva paket za poneti.

Chelsea Independent College

517-523 Fulham Rd, Fulham, London SW6 1HD, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".