Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

Holybourne Ave, Roehampton, London SW15 4JD, UK

Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji program učenja engleskog jezika i akademskih veština na koledžu

Kensington Park School - Academic Summer

Cena: od 3005 £

Cenovnik

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Kamp u koledžu u Londonu, akademski i jezički program. Kensington Park School je akademski selektivna i nezavisna dnevna i internatska škola u centru Londona. Škola se nalazi svega par koraka od Hide parka i nekih od najpoznatijih akademskih i kulturnih i institucija Londona.

Škola

Kensington Park School

Kensington Park School je akademski selektivna i nezavisna dnevna i internatska škola u centru Londona. Sa ponosom ističe negovanje kulture intelektualne radoznalosti u kojoj učenici mogu napredovati i dostići svoj puni potencijal u modernom, dinamičnom i tehnološki bogatom okruženju. Nastavni plan i program škole kreiran je kao priprema za akademski uspeh učenika, ali i za ispunjen život i van okvira učionice. Škola se nalazi svega par koraka od Hide parka i nekih od najpoznatijih akademskih i kulturnih i institucija Londona.

kamp-u-koledžu

Destinacija

London

London je jedna od najvećih i najlepših prestonica sveta. Čuven je po brojnim znamenitostima, brojnim muzejima, galerijama, pozorištima, modnim događajima i slično.

Nastava

AKADEMSKI LETNJI PROGRAMI učenicima pružaju priliku da temeljnije istraže svoje omiljene predmete i da steknu uvid u univerzitetske mogućnosti i potencijalni put karijere, istovremeno razvijajući kritičko mišljenje, liderske veštine i veštine komunikacije koje su od vitalnog značaja za uspeh u 21. veku. Nastava se organizuje u malim grupama, a polaznici pohađaju časove engleskog jezika u kombinaciji sa akademskom oblasti po izboru. Škola prepoznaje važnost širokog obrazovnog iskustva, pa je vreme nakon nastave predviđeno za različite aktivnosti. Shodno tome, u ponudi su raznovrsni društveni klubovi poput debate, šaha, uključivanje polaznika u širu društvenu zajednicu, organizovanje različitih sportova i mnoge druge. Pored navedenog, posećuju se vodeći univerziteti i odlazi u različite tematske posete u zavisnosti od odabrane oblasti letnjeg programa:

ART & DESIGN program fokusira se na istraživanje i razvoj veština i znanja potrebnih za uspešnu karijeru u kreativnoj industriji. Program obuhvata i pripremu portfolia za upis fakulteta, crtanje, dizajn, ali i predavanja iz prakse različitih eksperata. Programom su obuhvaćene i posete renomiranim londonskim galerijama, vodećim fakultetima u oblasti umetnosti (Central Saint Martins, Chelsea College of Arts i drugi) i sve to u kombinaciji sa usavršavanjem engleskog jezika. Sadržaj: crtanje, mešoviti mediji, slikanje bojom, tonom, kolaži, digitalno editovanje, pravljenje skulptura.

BUSINESS & FINANCE program pruža uvid u svet trgovine i razvoja karijere. Polaznici će steći teorijske i praktične tehnike za različite aspekte biznisa i finansija, pohađati predavanja profesionalaca i eksperata kritičkog mišljenja, ali i obilaziti fakultete (London School of Economics, University College London) i finansijski distrikt Londona (Bank of England Museum, London Stock Exchange). Sadržaj: strateško planiranje, računovodstvo, javni govor, međunarodna trgovina, ekonomija i drugo.

DRAMA & THEATRE STUDIES program sastoji se od predavanja različitih eksperata, radionica za tehnike glume, pozorišnog osvetljenja, glasa i zvuka, različitih poseta školama za glumu I fakultetima (Royal Central School of Speech and Drama, RADA), obilazaka pozorišta i savetovanja od strane profesionalnih glumaca I sve to u kombinaciji sa časovima engleskog jezika. Sadržaj: tehnike/metode glume, konekcija sa publikom, pričanje priča, priprema za audiciju, grupno izvođene i dr.

ENGINEERING &COMPUTNIG program sastoji se od kombinacije teorijskih I praktičnih znanja zajedno sa učenjem akademskog engleskog jezika. Program obuvata posete muzejima (Royal Society, The Science Musem), obiilazak univerziteta (Russel Group, University College London, Imperial College), ali I predavanja od strane vodećih eksperata u ovoj oblasti. Sadržaj: uvod u 2D grafiku, 2D anmimacija za igrice, CAS I 3D štampanje, pravljenje robota I dr.

LAW, POLITICS & INTERNATIONAL RELATIONS program useren je na razvoj javnog govora i kritičko mišljenje u kombinaciji sa časovima engleskog jeika, posete vodećim univerzitetima (London School of Economics, University College London, King’s College), obilasci mesta od značaja za program (Royal Courts of Justice, Hourses of Parliament) I predavanja I seminari od strane vodećih ljudi u industriji. Sadržaj: istraživanje internacionalnih institucija, imigraciona kriza, uvod u britansko pravo, koncepti rata, mira i terorizma, mediji, politika i dr.

MEDICINE program sastoji se relevantne teorije iz hemije do novih medicinskih tehnologija. Program obuhvata obilazak vodećih univerziteta (St. George’s, University College London), ekskurzije do medicinskih institucija, seminari o kliničkoj praksi, ali i saveti vezani za proces apliciranja na univerzitete, pisanja eseja I UKCAT/BMAT. Sadržaj: biologija, hemija, srčane bolesti, testiranje na dijabetes, nove medicicnske tehnologije, studije slučaja i mnoge druge.

LEADERSHIP, INNOVATION & ENTERPRENEURSHIP program istražuje značaj jakog rukovođenja i uči polaznike praktičnim tehnikama za inovatore u odabranoj oblasti. Kroz program se prolaze različiti stilovi rukovođenja, kao i način građenja uspešne karijere preduzetnika. Polaznici će imati priliku da uče kako se pregovara, da razvijaju svoj lični brend, ali i veštine poput upravljanja vremenom, određivanje ciljeva i veštine prezentacije.

ENGLISH LANGUAGE program podrazumeva upoznavanje britanske kulture i tradicije, dajući uvid u život lokalnog stanovništva i sve to uz usavršavanje govora, slušanja, čitanja i pisanja. Ovaj Interaktivni i akademski rigorozan način učenja engleskog jezika podrazumeva i  upoznaanje sa  procesom apliciranjem na britanske univerzitete, pisanje motivacionog pisma i  vežbanje javnog govora.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Ovi dvonedeljni letnji programi  namenjeni su učenicima uzrasta od 14 do 17 godina i pored nastave obuhvataju i različite radionice, ekskurzije, obilaske i zabavan program vannastavnih aktivnosti. Program pohađaju učenici iz celog sveta koji u prijateljskom okruženju učestvuju u različitim interaktivnim radionicama i seminarima. Nakon nastave imaju priliku da dožive prestonicu Velike Britanije „iz prve ruke“, obilazeći prelepe parkove, muzeje svetske klase, istorijske kuće, veličanstvene umetničke galerije i još mnogo toga.

Smeštaj i obroci

Smeštaj i obroci polaznika organizovani su u rezidenciji koja se nalazi 15-20 minuta gradskim prevozom od oba školska centra gde se odvija nastava u zavisnosti od odabranog akademskog programa. Ova rezidencija organizuje boravak srednjoškolaca koji u njoj žive tokom akademske godine. U pitanju je moderan objekat koji ima celodnevni nadzor tako da u njega mogu ući samo učenici koji idu na letnji program. Pored polaznika u rezidenciji boravi i osoblje škole koje je sve vreme programa na raspolaganju. Smeštaj obuhvata jednokrevetne i dvokrevetne sobe koje imaju privatno kupatilo, a u koje se polaznici smeštaju po polu. Polaznici od 14. i 15 godina po automatizmu se raspoređuju u dvokrevetne sobe, dok ostali mogu da biraju, ali im izbor nije zagarantovan. Programom je obuhvaćena ishrana na principu punog pansiona (tri obroka dnevno tokom radnih dana, te kasni doručak i večera vikendom). Danima kada se organizuje ekskurzija, ručak podrazumeva paket za poneti.

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".