Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnji kamp u Londonu za tinejdžere

Sprachcaffe London

Cena: od 1270 £

Cenovnik

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Letnji kamp u Londonu za tinejdžere organizuje se u školi Sprachcaffe u pregrađu Ealing, poznat kao “kraljica predgrađa”. Sa mnoštvom parkova, jedan je od  najzelenijih delova Londona od čijeg je centra udaljen oko 40 minuta javnim prevozom.

Škola

Sprachcaffe London

Uzrast polaznika 14-17 godina

Sprachcaffe je svetska organizacija koja nudi izbor u učenju 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija. Polaznici iz celog sveta odlučuju se za ovu školu jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Školski centar Ealing osnovan je 1990. godine. Ealing, poznat kao “kraljica predgrađa”, sa mnoštvom parkova, jedan je od  najzelenijih delova Londona od čijeg je centra udaljen oko 40 minuta javnim prevozom. Škola se nalazi u istorijskoj  zgradi   u   viktorijanskom  stilu,   u  srcu  ovog  predgrađa,  okružena  restoranima, prodavnicama i pozorištima. Poseduje 10  opremljenih  učionica,  recepciju,  biblioteku, prostoriju sa  kompjuterima  (sa  besplatnim  pristupom  Wi-Fi  konekciji),  zajedničkim  prostorom  za  odmor i slobodno vreme polaznika. Program se organizuje od januara do oktobra.

letnji kamp u londonu

Destinacija

London

Izuzev što je glavni grad Engleske i Velike Britanije, London je jedan od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu, sa nekim od najboljih muzeja i galerija na svetu, prelepim parkovima i palatama. Pored toga, London je muzički, pozorišni, obrazovni i modni centar koji živi 24 sata dnevno.

Samo neke od poznatih znamenitosti jesu londonski Tower, dom britanske kraljevske porodice – Buckingham Palace ispred koje je čuvena smena garde, Westminster sa Big Ben-om, mnoštvo muzeja, Trafalgar Square sa spomenikom Nelsonu, Picadilly Circus i reka Temza, te mnoge druge atrakcije. Škola  jezika u Londonu nalazi se u trećoj gradskoj zoni, u delu grada zvanom Iling (Ealing) koji ima dobru metro vezu sa ostalim delovima Londona.

sprachcaffe london

Nastava

Standardni kurs jezika podrazumeva 20 časova jezika u trajanju od 45 minuta nedeljno, a intenzivni kurs jezika 30 časova engleskog jezika nedeljno. Pre odlaska u školu radi se onlajn test procene znanja jezika, pri čemu se stavlja akcenat na gramatiku i rečnik. Na osnovu rezultata testa, deca se svrstavaju u grupe od 12 do 15 polaznika na istom jezičkom nivou. Deca su iz različitih zemalja i približno istog uzrasta, što učenje jezika čini još zanimljivijim.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Pored nastave engleskog jezika, škola organizuje bogat vannastavni program za svoje polaznike. U cenu programa uključene su poludnevne i celodnevne ekskurzije koje se organizuju vikendom, ali i različite dnevne i večernje aktivnosti tokom radnih dana (sportske aktivnosti, kuglanje, roštilj i mnoge druge). Čitav tim ljudi radi na osmišljavanju vannastavnih aktivnosti sa ciljem da omoguće polaznicima kursa da se što uspešnije integrišu i shvate običaje i kulturu domaćina. S obzirom na to da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja, kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

Smeštaj

Porodični smeštaj  podrazumeva  dvokrevetnu  sobu  koju  polaznik deli sa još jednim učenikom istog  pola. Porodice  su  pažljivo  odabrane  od  strane škole  i  većina se  nalazi na pešačkoj udaljenosti, a maksimum 50 minuta gradskim prevozom od škole. Ostale prostorije, poput kupatila, kuhinje, dnevne sobe, polaznik deli sa ostalim  članovima  domaćinstva.  Sobe  se čiste  jednom  nedeljno,  posteljina  je  obezbeđena, a polaznici se savetuju da  ponesu  sopstvene  peškire.  Ishrana  je  na  bazi  punog  pansiona – doručak i večera se služe u porodici, a ručak je lanč paket.

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".