Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Oxford Royale Academy

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 5995 £

Cenovnik

Ekskluzivni akademski programi u Engleskoj, za mlade sa višim nivoima znanja jezika. Polaznicima je na raspolaganju izbor od preko 100 različitih akademskih programa u zavisnosti od uzrasta. Osnovni preduslov za upis nekog od programa jeste visok nivo engleskog jezika (minimum B1).

Škola

Oxford Royale Academy

Oksford, London, Kembridž · Za uzrast 13-15 i 16-18 godina

ORA Oxford Royale Academy je jedan od vodećih britanskih organizatora letnjih škola jezika za decu i mlade. Svake godine na hiljade mladih ljudi iz celog sveta pohađa programe ove škole koristeći priliku da se oprobaju kao učenici na nekim od najinspirativnijih univerziteta u svetu. Školu akredituje British Council, članica je EnglsihUK i već dva puta je osvaja nagradu Queen’s Enterprise Award kao dokaz izvrsnosti i najveće časti koja se može dodeliti jednoj organizaciji u Velikoj Britaniji.

ORA svake godine vredno radni na osmišljavanju i realizaciji izuzetnih, stimulativnih programa namenjenih internacionalnim polaznicima različitih uzrasnih grupa: 8-12 godina, 13-15 godina, 16-18 godina i 19-25 godina. Polaznicima je na raspolaganju izbor od preko 100 različitih akademskih programa u zavisnosti od uzrasta, a osnovni preduslov za upis nekog od programa jeste visok nivo engleskog jezika (minimum B1). Nastava podrazumeva 20+ časova nedeljno, a po završetku kursa jezika svi polaznici dobijaju sertifikat i lični akademski izveštaj.

ORA programi odvijaju se na prestižnim univerzitetima: University of Oxford, University of Cambridge i Imperial College London. Ovo je jedinstvena prilika za boravak, druženje i učenje u nekim od najprestižnijih svetskih univerziteta u svetu. Programi obuhvataju stručnu nastavu iz različitih predmeta koji će transformisati sposobnost polaznika. Svi kampus imaju obezbeđenu nastavu, smeštaj i obroke, a deca će imati priliku da iskuse život i kulturu vršnjaka koji dolaze iz različitih krajeva sveta

ekskluzivni akademski programi

Programi

OKSFORD LETNJA ŠKOLA organizuje sledeće programe:

Racing Extinction: Summit on Climate, Politics & Global Leadership (13-15, 16-18 godina) Explore Business, Innovation & Entrepreneurship (13-15 godina) Explore Engineering & Technology (13-15 godina) Explore Medicine & Experimental Psychology (13-15 godina) Explore Creative Arts (13-15 godina) Film Academy – Oxford Through the Lens (13-15, 16-18 godina) English as a Foreign Language (13-15 godina, 16-18 godina) Curing the Future: Medicine & Disease (16-18 godina) Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology (16-18 godina) Inventing the Future: Business, Innovation & Entrepreneurship (16-18 godina), Law, Politics & Economics (16-18 godina) Architecture & Design (16-18 godina) Philosophy, Literature and Modern History (16-18 godina) Experimental Psychology (16-18 godina) Mathematics (16-18 godina) Creative Arts (16-18 godina) IELTS and SAT Preparation (16-18 godina)

LONDON LETNJA ŠKOLA organizuje sledeće programe:

Law, Politics & Economics (16-18 godina) Architecture & Design (16-18 godina) Inventing the Future: Business, Innovation & Entrepreneurship (16-18 godina) English as a Foreign Language (16-18 godina)

KEMBRIDŽ LETNJA ŠKOLA organizuje sledeće programe:

Explore Business, Innovation & Entrepreneurship (13-15 godina) Explore Engineering & Technology (13-15 godina) Explore Medicine & Experimental Psychology (13-15 godina) Explore Creative Arts (13-15 godina) English as a Foreign Language (13-15, 16-18 godina) Curing the Future: Medicine & Disease (16-18 godina) Designing Tomorrow: Engineering, Robotics & Technology (16-18 godina) Inventing the Future: Business, Innovation & Entrepreneruship (16-18 godina) Creative Arts (16-18 godina)

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

VREME VAN NASTAVE predviđeno je za bogat kulturni i rekreativni program pošto leto treba da bude zabavno. Polaznici će imati mogućnost da upoznaju grad u kojem borave i sve njegove tajne. Pored obilaska znamenitosti, vreme je predviđeno za razne sportske aktivnosti i druženja. U večernjim časovima organizuju se internacionalne večeri, kvizovi, debate i ostala dešavanja, što osigurava da će polaznici imati ceo dan ispunjen zanimljivim i inspirativnim aktivnostima. Vikend je predviđen za ekskurzije u okolna mesta. Obilazak pozorišta Londona, dvorac Windsor i palata Blenheim samo su neke od znamenitosti koje se obilaze u Velikoj Britaniji ili obilazak Njujorka, statue Slobode, stanice Grand Central i drugih atrakcija u SAD-u. Tačan spisak aktivnosti i ekskurzija zavisi od odabranog grada i perioda putovanja, a polaznik dobija svoj raspored po dolasku u odabrani centar.

letnji akademski kursevi u Oksfordu

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA najčešće podrazumeva boravak u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, sa privatnim kupatilom ili spratnim kupatilom za zajedničku upotrebu. Dečaci i devojčice su odvojeni po spratovima i po uzrasnoj grupi. Program za polaznike od 13 do 15 godina je na bazi punog pansiona, dok je za polaznike od 16 do 18 godina na bazi polupansiona. Tokom boravka na programu, o polaznicima brine školsko osoblje koje je tu 24 sata dnevno, kako bi im pomogli i odgovorili na sve njihove potrebe. Tip sobe i kupatila zavisi od kampusa u kojem će dete pohađati program.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".