Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Škola jezika za mlade u Edinburgu

St. Andrews College Language Schools

Cena: od 925 £

Cenovnik

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Letnja škola engleskog Edinburg. St. Andrews College Language Schools organizuje u letnjem periodu rezidencijalni program pri univerzitetu Napier (u kampusu Merchiston), u samom centru grada. Smeštaj je organizovan u rezidenciji koja je udaljena 15 minuta hoda od kampusa.

Škola

St. Andrews College Language Schools

St. Andrews College Language Schools je škola jezika osnovana 2002. godine. U svojoj ponudi imaju različite programe za decu i odrasle širom Škotske i Engleske. Jedan od letnjih programa za decu koji se organizuje u letnjem periodu je i rezidencijalni program pri univerzitetu Napier (u kampusu Merchiston),  u samom centru Edinburga.

Letnja škola engleskog Edinburg

Destinacija

Edinburg

Glavni grad Škotske još od petnaestog veka i drugi po posećenosti grad u Velikoj Britaniji zasigurno predstavlja spoj tradicionalnog duha i modernog industrijalizovanog grada. Edinburg je sačinjen od starog i novog grada koje razdvaja velelepni park Princes Street Gardens. Obe ove celine nalaze se na UNESCO listi svetske baštine i svojim posetiocima nude bezbroj atrakcija i jedinstvenu atmosferu Škotske.

Za sve koji vole da istražuju istoriju i njene legende čuveni Arthurs Seat će zasigurno biti najfascinantnija atrakcija ovog grada, а po legendi baš na ovom brdu je bio smešten čuveni dvorac Kamelot.

Edinburg

Nastava

Nastava se sastoji od 15 sati engleskog jezika nedeljno koji se mogu odvijati u prepodnevnim ili popodnevnim satima, u zavisnosti od rasporeda vannastavnih aktivnosti za tu nedelju. Profesori se trude da se svaki učenik uključi u konverzaciju kroz interaktivnu nastavu i da pored kulture i načina života Škotske upoznaju i kulturu drugih zemalja kroz komunikaciju sa ostalim učenicima.

Akcenat je na oslobađanju u konverzaciji na engleskom jezik. Po dolasku u školu deca se testiraju i u skladu sa svojim znanjem engleskog jezika razvrstavaju po grupama. Nakon završenog programa svaki učenik dobija školski sertifikat o stečenom znanju.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavni program podrazumeva različite aktivnosti i obilaske. Pored poludnevnih ekskurzija u Edinburgu (Alnwich Castle, Edinburgh Parliament, Arthurs Seat), ovaj program je obogaćen i celodnevnim ekskurzijama (St.Andrews & Falkland Palace, Stirling & Loch Lomond i Glasgow). U večernjim satima organizuju se razna tematska druženja, kvizovi, filmske večeri, radionice, lutrije, večernje žurke i mnogo sličnih aktivnosti.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u rezidenciji koja je udaljena 15 minuta hoda od kampusa u kojem se odvija nastava. Deca su smeštena u malim stanovima (4-9 polaznika po stanu) koji imaju jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom, malu kuhinju, malu dnevnu sobu i besplatan WiFi. Rezidencija je savremeno opremljena i ima 24-satno obezbedjenje i nadzor kampera. Prilikom ulaska u sobu daje se depozit (40 £) koji se vraća polazniku ako ništa u smeštaju nije oštećeno. Dolazak i izlazak iz smeštaja je četvrtkom.

Obroci se služe u određeno vreme u kantini koja se nalazi u rezidenciji. Obroci su po principu švedskog stola, sa različitim opcijama od voća, povrća i toplih jela, do deserta i pića.

Transfer od/do aerodroma dostupan je uz doplatu i podrazumeva da predstavnik škole dočeka polaznika na aerodromu i isprati ga do smeštaja (dostupno za internacionalni aerodrom u Edinburgu).

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".