Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

letnji program u Oksfordu za mlade

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Cena: od 1950 £

Cenovnik

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Letnji program u Oksfordu organizuje se pri Headington kampusu univerziteta Oxford Brookes. Specifičan je zbog miksa modernih i tradicionalnih zgrada. Kampus je smešten na 10 minuta lokalnim prevozom od centra grada. Uzrast 12-17 godina.

Škola

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Uzrast 12-17 godina

Embassy Summer u svojoj ponudi ima čitav niz centara širom Velike Britanije, Severne Amerike, Irske i Malte a specijalizovani su za organizaciju all inclusive dečijih programa već godinama unazad. Uspeh Embassy Summer programa se ogleda u tome što se veliki broj polaznika odlučuje za ovu školu po preporuci polaznika koji su ranije pohađali kurseve u ovoj prestižnoj školi.

Program u Oksfordu organizuje se pri Headington kampusu univerziteta Oxford Brookes koji je specifičan zbog miksa modernih i tradicionalnih zgrada. Kampus je smešten na 10 minuta lokalnim prevozom od centra grada i ima sve što je neophodno za siguran i zanimljiv boravak – nastavu u modernim učionicama, smeštaj u rezidenciji, pun pansion u resotranu, sportske hale, prodavnicu i besplatan WiFi internet.

letnj program u oksfordu

Destinacija

Oksford

Oksford je u svetu prepoznatljiv po 8 vekova tradicije visokoškolskog obrazovanja i dugo je bio predstavnik engleske akademske elite. Ovaj grad veličanstvenim čine i mnoge druge stvari poput modernog šarma u kombinaciji sa istorijskim građevinama kao i velike etničke raznovrsnosti.

Danas je to savremen grad kosmopolitskog karaktera, u kojem boravi veliki broj studenata iz različitih delova sveta. Zbog svoje bogate istorije u gradu postoji pregršt znamenitosti koje vredi obići tokom boravka.

oksford embassy

Nastava

Kurs engleskog jezika za decu sastoji se od 20 časova jezika nedeljno, od ponedeljka do petka (4 časa dnevno po 45 minuta). Nastava je fokusirana na gramatiku, konverzaciju i razbijanje jezičke barijere. Po dolasku u kampus internacionalni polaznici rade test jezika radi procene trenutnog nivoa znanja, a nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti vrlo su važan deo učenja jezika, jer obuhvataju upotrebu engleskog van učionice. Deci su organizovane različite aktivnosti i ekskurzije koje su predviđene za upoznavanje okoline, druženje među polaznicima i obilasci znamenitosti i lokaliteta u Britaniji.

Tokom dana se organizuju različite dnevne aktivnosti u kampusu (fudbal, mini olimpijske igre, košarka, šetnje gradom, obilasci muzeja, galerija, šoping), ali i večernje aktivnosti poput filmskih večeri, karaoka, društvenih igara i drugih. Program obuhvata i jednu ekskurziju nedeljno koja može biti obilazak Londona, dvorca Warwick ili drugih mesta.

Smeštaj i obroci

SMEŠTAJ polaznika organizovan je u rezidencijama koje se nalaze pri kampusu. Polaznici mogu da biraju između jednokrevetnih soba koje imaju sopstveno kupatilo i standardnih jednokrevetnih soba sa zajedničkim kupatilom (maksimalno 5 polaznika koristi zajedničko kupatilo). Sobe su grupisane u apartmane (svaki apartman deli 5-6 polaznika), a svaka soba ima krevet, ormar, radni sto i stolicu. Svaka rezidencija poseduje i zajedničke kuhinje koje dele polaznici, kao i vešeraj u kojem se može oprati garderoba. Nadzor vrši osoblje škole koje je dostupno deci 24 časa svakog dana.

OBROCI – Cenom  programa je obuhvaćen pun pansion i obroci se služe u kantini u kampusu. Doručak je najčešće kontinentalan (kobasice, slanina, peciva, kroasani, žitarice, tost, čaj, kafa), dok ručak i večera uključuju dva jela i vegetarijanske opcije. Vikendom je ručak obezbeđen u vidu lanč paketa (voda, sendvič, sok, kolač ili drugo). U kampusu postoji i nekoliko prodavnica u kojima polaznici mogu kupiti užinu u vidu grickalica, slatkiša i sokova.

TRANSFER – Uz doplatu je moguće organizovani i transfer od ili do aerodroma. Transfer podrazumeva da predstavnik dočekuje polaznika na aerodromu i prati ga do kampusa u Oksfordu, dok ga u povratku dovozi na aerodrom.

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".