Earlscliffe Easter

Earlscliffe, Shorncliffe Road, Folkestone, UK

Box Hill Summer School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

Dulwich College

Dulwich College, Dulwich Common, London SE21 7LD, UK

Sprachcaffe London

38 The Mall, Ealing, London W5 3TJ, England, UK

Embassy Summer - Oxford Brookes University

Headington Road, Headington, Oxford, UK

Anglo-Continental Junior

29-35 Wimborne Rd, Bournemouth BH2 6NA, United Kingdom

Frances King Junior

35 Marylebone Rd, Marylebone, London NW1 5LS, UK

Living Learning English

Great Britain

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Letnja škola engleskog u Kembridžu

Select English

Cena: od 1650 £

Cenovnik

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

Letnji kursevi u Kembridžu organizuje se u glavnoj školskoj zgradi Select English koja se nalazi na 10 minuta šetnje od centra Kembridža. Osim klasičnog programa učenici mogu da se odluče i za English Plus opciju. Na njoj uz 10 sati nastave engleskog jezika deca imaju organizovanih još 10 sati nastave iz odabrane oblasti. Oblasti koje mogu birati su: umetnost, nauka, muzika/pozorište, engleski za mlade lidere.

Škola

Select English

Letnji kampovi, uzrast 14-17 godina

Letnji program za mlade Cambridge Juniors organizuje se u glavnoj školskoj zgradi Select English koja se nalazi na 10 minuta šetnje od centra Kembridža. Junior program uključuje nastavu, smeštaj sa obrocima i zabavn program vannastavnih ativnosti i obilazaka.

letnji kursevi u Kembridžu

Destinacija

Kembridž

Kembridž je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u Engleskoj, koji se nalazi na oko sat vremena udaljenosti od Londona. Neke od znamenitosti koje treba posetiti su most Bridge of Sights, crkva Great St Mary’s, koledži poput King`s College, Queen`s College, Corpsus Cristi College, St. John’s, Trinity, i Pembroke College.

Velelepne istorijske građevine nikada ne ostavljaju posetioce ravnodušnim, a pored znamenitosti, na raspolaganju je i veoma bogat kulturno-zabavni sadržaj. Plovidba rekom Cam, biciklističke ture kroz grad, botanička bašta i predivni parkovi, čine Kembridž idealnim mestom za uživanje i opuštanje.

letnji kamp u Engleskoj

Nastava

Nastava je intenzivna sa puna 4 sata svaki radni dan (20 sati nedeljno). Deca nastavu pohađaju u malim grupama, od maksimalno 12 polaznika. Raspoređeni su u grupe prema nivoima znanja, od elementarnog do naprednog.

Osim klasičnog programa učenici mogu da se odluče i za English Plus Science opciju na kojoj pored 10 sati nastave engleskog jezika deca imaju organizovanih još 10 sati nastave iz nauke koju vode kvalifikovani profesori u naučnim laboratorijama (minimum B1 nivo engleskog).

Uz junior i plus programe, učenici koji su više zainteresovani za sport mogu se odlučiti za dodatni fudbalski program na kojem će ih obučavati visoko kvalifikovani instruktori. Na ovom programu deca pored 20 sati nastave engleskog jezika nedeljno imaju I dodatne popodnevne fudbalske treninge sa sertifikovanim English FA trenerima u trajanju od 16 sati, raspoređenih na 2 nedelje.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Iako je učenje engleskog cilj kursa, veoma je važno da se mladi polaznici zabave i uživaju u vremenu provedenom u Engleskoj. Škola organizuje ekskurzije, sportove i razne igre za svoje polaznike.  Ekskurzije uključuju celodnevni izlet u London koji pruža polaznicima mogućnost da vide znamenitosti grada, a uključuje i slobodno vreme za šoping, i poludnevni izlet u obližnji grad Bury St Edmunds. Učenici imaju priliku da uživaju u specifičnoj vožnji rekom Kam – Punting the River Cam. Organizovan je i pešački obilazak Kembridža, poseta King’s College-u, karaoke, filmske i disko večeri, čajanke, šoping i slično. Sportske aktivnosti uključuju plivanje, kriket, tenis, fudbal i mnoge druge aktivnosti koje će polaznicima učiniti boravak interesantnijim.

Smeštaj

Smeštaj polaznika obezbeđen je u rezidenciji ili u lokalnim porodicama. Rezidencije se nalaze širom Kembridža (u ponudi  ih ima 6) i mogu biti udaljene od 5 do 20 minuta hoda od škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetne, dvokrevetne ili trokrevetne sobe pretežno sa zajedničkim kupatilom, a dečaci i devojčice smešteni su na različitim spratovima i pod nadzorom su školskog osoblja. Ishrana je na bazi punog pansiona – doručak, lanč paket i večera. Porodični smeštaj podrazumeva dvokrevetne sobe, ishranu na bazi punog pansiona – doručak, lanč paket i večernji obrok. Veš se pere jednom nedeljno.

Transfer od/do aerodroma uključen je u cenu programa po sledećem rasporedu: dolazak nedeljom u periodu između 09:00 i 17:00 časova (aerodrom Heathrow i Stansted) i povratak subotom u periodu između 09:00 i 17:00 časova (aerodrom Heathrow i Stansted). Transferi van naznačenog rasporeda dodatno se doplaćuju.

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".