The Knox School

541 Long Beach Road, St James, NY 11780, USA

Foxcroft Academy

Foxcroft Academy, 975 West Main Street, Dover-Foxcroft, Maine, USA

Arlington High School

Arlington High School, Airline Road, Arlington, TN, USA

The Village School

The Village School - Middle School, Gentryside Drive, Houston, Texas, USA

Windermere Preparatory School

Windermere Preparatory School, Winter Garden Vineland Road, Windermere, FL, USA

Capistrano Valley Christian Schools

Capistrano Valley Christian Schools, Del Obispo Street, San Juan Capistrano, CA, USA

The MacDuffie School

The MacDuffie School, School Street, Granby, MA, USA

Wilbraham & Monson Academy

Wilbraham & Monson Academy, Main Street, Wilbraham, MA, USA

CATS Academy Boston

2001 Washington St, Braintree, MA 02184, United States

The Kings Academy

8401 Belvedere Road, West Palm Beach, Florida 33411, USA

Srednjoškolska akademska razmena SAD

United States of America

Program kulturne razmene SAD (AYP)

United States

Ostale srednje škole u Sjedinjenim Američkim Državama

Srednja škola na Floridi, Vest Palm Bič

The Kings Academy

Program za školsku 2020/21. godinu

Skinite PDF

Podelite:

8401 Belvedere Road, West Palm Beach, Florida 33411, USA

Srednja škola na Floridi

Nastavni programi: American High School Diploma, AP

Škola

The Kings Academy

The King’s Academy je privatna internacionalna škola osnovana 1970. godine na Floridi, u predgrađu West Palm Beach-a. Spada u red velikih srednjih škola koja obezbeđuje sigurnost u autentinčnom hrišćanskom okruženju. Akademski kvalitet škole potvrđuje ugledno priznanje koje je dobila 2014. godine – National Blue Ribbon School as an Exemplary High Performing School, koje dodeljuje Ministarstvo prosvete SAD najboljim privatnim školama koje su ostvarile visok nivo postignuća učenika.

Škola se nalazi u savremenom kampusu koji se prostire na 24 ha, a koji je udaljen 10 minuta vožnje od nekih od najlepših plaža u svetu, dok se u okruženju nalaze istorijske znamenitosti, domovi slavnih ličnosti i više od 2.000 restorana. Blizu je gradova poput Majamija (112 km), Fort Loderdejla (67 km), Orlanda (281 km), ali i atrakcija kao što su Disneyland, Universal Studios i drugih. Kampus raspolaže učionicama koje su predviđene za nastavu, administrativnim kancelarijama, Beaumont bibliotekom, restoranom u kojem se služi ručak, kabinetima za inženjering, hemiju, muziku, prostorijom za umetnost, filmskom prostorijom, centrom za glumu, sportskim terenima za košarku, tenis, fudbal, bejzbol, golf, olimpijskim bazenom i još mnogim sadržajima.

The King’s Academy može da se pohvali izuzetnim akademskim kvalitetom, jakom i efikasnom podrškom u savladavanju engleskog jezika, individualnom pažnjom i širokim izborom za učenike svih interesovanja. Upravo iz toga razloga učenici ove škole upisuju najbolje američke i Ivy League fakultete poput Prinstona, Harvarda, Jejla, Brauna, Kolumbije i mnogih drugih. Škola nudi četvorogodišnji, američki High School program, kao i 23 Advanced Placement naprednih kurseva putem koji se sakupljajuu bodovi za studije. Sport je veoma zastupljen u školi, a posebno su ponosni na svoj umetnički departman koji ima plesnu, muzičku, dramsku i filmsku akademiju. Društveni život đaka je razvijen, te učenici mogu da budu u nekom od 65 školskih muzičkih bendova, sportskih timova i đačkih klubova, a izuzetan doživljaj je dvonedeljno školsko putovanje u Portoriko ili Evropu. Smeštaj internacionalnih polaznika organizovan je u rezidencijama ili porodicama. Rezidencije su integrisane u lokalnu zajednicu, nalaze se blizu TKA kampusa i učenici smeštaj dele sa decom iz različtih delova sveta. Porodica je dobra opcija za one koji dodatno žele da usavrše jezik i upoznaju kulturu i tradiciju boraveći kod svog domaćina. Sve porodice prolaze rigorozne provere akademskog i stručnog osoblja škole.

srednja škola na Floridi

Profil

Profil škole

Lokacija škole: West Palm Beach, Florida

Godina osnivanja: 1970.

Religija: hrišćanska

Tip škole: mešovita (dečaci i devojčice)

Starosna struktura: 13 – 18 godina

Broj učenika: oko 1.300

Najbliži aerodromi:  Palm Beach International Airport (PBI), Fort Lauderdale International Airport (FLL), Miami     International Airport (MIA)

Nastavni programi: American High School Diploma, AP

Cena za internacionalne učenike za školsku 2020/21. godinu:  39.000 $ (smeštaj u porodici i smeštaj u internatu)

U zavisnosti od akademskog uspeha i dostignuća učenika, škola nudi stipendiju do 40%!

Dodatni troškovi: prijava na program 10.700 rsd (ili 90 €), nepovratni depozit 5000 $, knjige, osiguranje, dodatni časovi, troškovi ispita, troškovi ekskurzija, izleta, uniforme, avio karte, vize, transferi…

srednja škola Florida

Izdvajamo

  • Velika škola sa preko 1.300 učenika (5% internacionalni učenici);
  • škola je dobila Blue Ribbon od strane Ministarstva obrazovanja SAD;
  • Izuzetan izbor akademskih predmeta, sportskih aktivnosti, klubova i udruženja;
  • Smeštaj u rezidenciji ili lokalnim porodicama .

Uslovi upisa

Neophodno je dobro poznavanje engleskog jezika, odnosno položen neki od međunarodno priznatih jezičkih ispita (SLEP, ELTiS, TOEFL iBT, TOEFL-PB, TOEFL JR, CAE, SLATE (ITEP) ili IELTS), pri čemu traženi nivo jezika zavisi od razreda koji učenik upisuje. Popunjava se aplikacija škole i prilažu preporuke profesora iz trenutne škole. Pored toga neophodno je priložiti svedočanstva prethodnih godina. Sva dokumenta moraju biti prevedena na engleski jezik. Nakon poslate dokumentacije učenici prolaze Skype intervju sa direktorom škole.

Egida International zastupa učenika u izabranoj školi i pomaže mu da dobije što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove. Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanjem, s obzirom na to da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja. Nakon razgovora sa učenikom i njegovom porodicom, na kojem analiziramo interesovanja učenika, planove za kasniju oblast studiranja, dosadašnje školske rezultate, kao i planirani budžet, dajemo predlog najadekvatnijih škola i srednjoškolskih programa.

Egida Vas vodi kros celokupan proces aplikacije i upisa u željenu školu. Pomažemo u sastavljanju motivacionih pisama, pisama preporuke i izbora svih pratećih dokumenta, popunjavamo i šaljemo aplikacije za željenu školu i apliciramo za vizu za učenika. Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole, organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

The Kings Academy

8401 Belvedere Road, West Palm Beach, Florida 33411, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".