The Knox School

541 Long Beach Road, St James, NY 11780, USA

Foxcroft Academy

Foxcroft Academy, 975 West Main Street, Dover-Foxcroft, Maine, USA

Arlington High School

Arlington High School, Airline Road, Arlington, TN, USA

The Village School

The Village School - Middle School, Gentryside Drive, Houston, Texas, USA

Windermere Preparatory School

Windermere Preparatory School, Winter Garden Vineland Road, Windermere, FL, USA

Capistrano Valley Christian Schools

Capistrano Valley Christian Schools, Del Obispo Street, San Juan Capistrano, CA, USA

The MacDuffie School

The MacDuffie School, School Street, Granby, MA, USA

Wilbraham & Monson Academy

Wilbraham & Monson Academy, Main Street, Wilbraham, MA, USA

CATS Academy Boston

2001 Washington St, Braintree, MA 02184, United States

The Kings Academy

8401 Belvedere Road, West Palm Beach, Florida 33411, USA

Srednjoškolska akademska razmena SAD

United States of America

Program kulturne razmene SAD (AYP)

United States

Ostale srednje škole u Sjedinjenim Američkim Državama

Srednja škola u SAD, blizu Majamija i Fprt Loderdejla

North Broward Preparatory School

Program za školsku 2020/21. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Internatska srednja škola na Floridi

Nastavni programi: IB Diploma program, High School Diploma, AP

Škola

North Broward Preparatory School

North Broward Preparatory School je privatna internatska škola osnovana 1957. godine na Floridi. Spada u velike škole i prepoznatljiva je po internacionalnim učenicima koji dolaze iz preko 28 različitih zemalja, kultura i religija. Veoma je selektivna, te svoja vrata otvara izuzetno posvećenim, vrednim i talentovanim učenicima sa visokim akademskim rezultatima. Učenici škole uspešno upisuju fakultete po završetku programa, između ostalih i najjače fakultete kao što su Columbia, Cornell, Duke, Harvard, MIT, Notre Dame, Yale i Princeton.

Škola se nalazi u gradu Kokonat Krik (Coconut Creek), 24 km severno od Ford Loderdejla i oko 65 od sunčanog Majamija. Ovo je gradska škola, ali je izmeštena od centra i gužve, okružena mirnim ulicama i stambenim kućama u kraju koji je bogat zelenilom. Kampus škole prostire se na 32 hektara i u njegovom okviru se nalaze tri bazena, velnes centar, fitness studio, četiri studija za vizuelne umetnosti, tri plesna studija, tri Media Arts laboratorije, dve sale za košarku i odbojku, brojne prostorije za muzičke probe I mnogi drugi sadržaji koji omogućavaju učenicima da se bavi kako sportom, tako i nekim vidom umetnosti. U zavisnosti od godišnjeg doba, učenicima su dostupni različiti sportovi. Neki od sportova zastupljenih u školi su: košarka, odbojka, golf, tenis, plivanje, fudbal, atletika, hokej na ledu i dr.

Učenici u internatu su smešteni u dvokrevetne sobe, a obroke im pripremaju iskusni kuvari i sertifikovani nutricionistionisti, tako da đaci imaju izbalansiranu ishranu.

Škola nudi programe od klasičnog srednjoškolskog programa preko Honors, Advanced Placement do International Baccalaureate programa. Cilj škole je da podstakne učenike na iskazivanje različitih sposobnosti, interesovanja, talenata i ličnih ciljeva, kako bi bez poteškoća mogli da započnu studiranje na koledžu ili univerzitetu po prvom izboru. Akademski, škola pokriva interesovanja u svim bitnijim društvenim i prirodnim naukama, dok se posebno ističu po odeljenjima za umetnost i prirodne nauke. Jaki pripremni akademski programi obogaćeni su aktivnostima u pozorišnoj umetnosti, muzici, vizuelnoj i grafičkoj umetnosti, informatici i drugim oblastima.

internatska srednja škola na Floridi

Profil

Profil škole

Lokacija škole: Coconut Creek, država Florida, SAD

Godina osnivanja: 1957.

Religija: nereligijska

Tip škole: mešovita (dečaci i devojčice)

Starosna struktura: 5-19 godina, internat: 16-19 godina

Broj studenata: 1620

Najbliži aerodrom: Miami International Airport

Nastavni programi: IB Diploma program, High School Diploma, AP

Školska uniforma: da

Cena za internacionalne učenike za školsku 2020/21. godinu: 65.400 $

Dodatni troškovi: prijava na program 10.700 rsd (ili 90 €), obavezni dodatni troškovi oko 6.000 $, uniforma, časovi jezika, dodatni časovi troškovi ispita, troškovi ekskurzija, izleta, avio karte, vize, transferi…

srednja škola na Floridi blizu Majamija

Izdvajamo

  • Škola nudi IB International Baccalaureate Diploma program;
  • Na manje od sat vremena udaljena od čuvenog Majamija;
  • Velika škola sa visokim procentom internacionalih učenika;
  • Širok izbor vannastavnih i sportskih aktivnosti.

Uslovi upisa

Prilikom upisa popunjava se aplikacija škole i neophodno je priložiti svedočanstva prethodnih razreda, preporuke nastavnika (engleski, matematika) i direktora, kao i sertifikat o nivou enlgeskog jezika (TOEFL, TOEFL Junior, IELTS, Oxford On-line Placement Test (OOPT)…), kao I fotokopiju pasoša deteta. Nakon selekcije, neophodno je obaviti i video ili telefonski intervju sa direktorom škole ili akademskim osobljem.

Egida International zastupa učenika u izabranoj školi i pomaže mu da dobije što je moguće bolje finansijske, školske i smeštajne uslove. Važno je da se na vreme počne sa procesom, odabirom škole i prijavljivanjem, s obzirom na to da najbolje škole imaju limitiran broj mesta i često liste čekanja. Nakon razgovora sa učenikom i njegovom porodicom, na kojem analiziramo interesovanja učenika, planove za kasniju oblast studiranja, dosadašnje školske rezultate, kao i planirani budžet, dajemo predlog najadekvatnijih škola i srednjoškolskih programa.

Egida Vas vodi kroz celokupan proces aplikacije i upisa u željenu školu. Pomažemo u sastavljanju motivacionih pisama, pisama preporuke i izbora svih pratećih dokumenta, popunjavamo i šaljemo aplikacije za željenu školu i apliciramo za vizu za učenika. Da bismo Vam olakšali donošenje konačne odluke o izboru škole, organizujemo Vam posetu, obilazak i razgovor sa akademskim timom i učenicima škola koje su Vam se najviše svidele.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".