HULT International Business School

Hult International Business School Boston, Education Street, Cambridge, MA, USA

Pace University

Pace University, New York, NY, USA

Arizona State University

Arizona State University Downtown Phoenix Campus, North Central Avenue, Phoenix, AZ, USA

Lincoln University

Lincoln University, 15th Street, Oakland, CA, USA

University at Albany

1400 Washington Ave, Albany, NY 12222, United States

Istituto Marangoni

Istituto Marangoni Miami, Northeast 2nd Avenue, Miami, FL, USA

Westcliff University

Westcliff University, Von Karman Avenue, Irvine, CA, USA

University of Nebraska - Lincoln

University of Nebraska-Lincoln, 1400 R Street, Lincoln, NE 68588, USA

New York Film Academy

New York Film Academy | Battery Place, New York, Battery Place, New York, NY, USA

Herzing University

50 Hurt Plaza SE Suite 400 Atlanta, Georgia 30303

Ostali fakulteti u Sjedinjenim Američkim Državama

Bradenton

Čikago

Dover-Fokskroft

Granby

Grinfild

Hjuston

Honolulu

Idyllwild

Kokonat Krik

Lejk Meri

Lindon

Nju Hejven

Oakdale

Olympic Valley

Pitsfild

SAD

San Dijego

San Juan Capistrano

Santa Barbara

Vest Palm Bič

Vilbraham

Windermere

Studije u Americi, u Atlanti

Herzing University

50 Hurt Plaza SE Suite 400 Atlanta, Georgia 30303

Studije u Americi na Herzing univerzitetu koji ima svoje kampuse u središnjoj i južnoj regiji SAD.  Za internacionalne studente je najpopularniji kampus u Atlanti, u državi Džordžija. Kampus u Atlanti se od 2018. godine nalazi u istorijskoj zgradi Hurt, u centru Atlante.

Fakultet

Herzing University

Herzing University je privatni američki univerzitet koji nudi programe osnovnih i postdiplomskih studija, na kampusima širom SAD, kao i putem onlajn programa. Svojim studentima obezbeđuje stručno nastavno osoblje, savremeni nastavni plan i sticanje globalne perspektive.

SAD su poznate kao zemlja sa najprestižnijim univerzitetskim diplomama. Kao deo tog obrazovnog sistema Herzing univerzitet nudi nastavne programe koji studentima pružaju mogućnost intelektualnog i ličnog razvoja, analitičkog razmišljanja, efikasne komunikacije, ispunjenje ličnih i poslovnih ciljeva.

Sva predavanja na univerzitetu su integrisana i uključuju i studente iz SAD i internacionalne studente iz različitih delova sveta. To pruža internacionalnim studentima priliku da upoznaju američku kulturu i obrazovni sistem, a što je takođe bitno, pruža mogućnost američkim studentima i profesorima da prošire svoje opšte znanje i globalnu perspektivu deleći svoja iskustva sa internacionalnim studentima.              Cilj osoblja Herzing univerziteta, od trenutka kada tamo stignete dok ne diplomirate je da Vam pomognu da uspete. Šta god da Vam je potrebno možete dobiti samo jednim pozivom ili mejlom. Bilo da je pomoć u organizaciji vremena, lični problem ili težak predmet koji ne možete sami da savladate, osoblje univerziteta će Vam posvetiti pažnju i vreme kako biste savladali bilo koju prepreku ili problem i vratili se na pravi put ka uspehu.

Iako većina univerziteta u SAD imaju dvosemestralne akademske godine, na Herzing University su trosemestralne. Ovo znači da ukoliko želite da ubrzate dobijanje diplome osnovnih studija i uštedite godinu dana životnih troškova u SAD, imate mogućnost da diplomu dobijete za tri umesto četiri godine. A kako biste maksimalno iskoristili svoje vreme studija u SAD, možete pohađati ubrzani program koji omogućava da za četiri godine dobijete diplomu i osnovnih i master studija.  Obrazovni pristup ovog američkog fakulteta je usredsređen na razvoj karijere, pomaže da nastavni plan bude relevantan u skladu sa aktuelnim potrebama i razvojem tržišta odabrane oblasti.

studije Amerika

Atlanta

Smeštena na jugu SAD, Atlanta ima blagu klimu i bogatu istoriju, kulturu i nudi brojne aktivnosti. Popularne atrakcije uključuju: Atlanta Botanical Garden, Atlanta History Center, Fernbank Museum of Natural History, Georgia Aquarium, Stone Mountain Park, Underground Atlanta i Zoo Atlanta.

Herzing University ima svoje kampuse u središnjoj i južnoj regiji SAD. Od 9 lokacija, za internacionalne studente je najpopularniji kampus u Atlanti, u državi Džordžija. Kampus u Atlanti se od 2018. godine nalazi u istorijskoj zgradi Hurt, u centru Atlante. U ovoj renoviranoj zgradi, Herzing univerzitet se nalazi na 4. spratu, na skoro 3.000 m², gde se pored učionica nalaze i fitnes centar, game room i zajedničke prostorije studenata.

Osnovne studije

 • BSc in Business Management
 • BSc in Information Technology
 • BSc in Information Technology – Concentration in Data Analytics
 • BSc in Legal Studies

Master studije

 • Master of Business Administration – Student Elective
 • Master of Business Administration – Concentration in Heltcare Management
 • Master of Business Administration – Concentration in Technology Management

Uslovi upisa

Osnovne studije:

 • diploma srednje škole,
 • zvanični test engleskog jezika (IELTS – 5.5, TOEFL – 61 ibt).

Master studije:

 • diploma osnovnih studija,
 • zvanični test engleskog jezika (IELTS – 6.0, TOEFL – 80 ibt).

Cene

Cena školarine za akademsku 2020/21.  godinu  se kreće od oko 7.490 $ po semestru za osnovne studije i od oko 6.700 $ po semestru za master studije, u zavisnosti od odabranog smera, broja kredita i broja semestara.

Dodatni troškovi: obavezne registracije, orijentacija za internacionalne studente 700 $, knjige i nastavni materijal (oko 435 $ po semestru), viziranje, osiguranje, smeštaj, životni troškovi i drugi nepomenuti troškovi.

Smeštaj

Univerzitet ne poseduje sopstveni smeštaj već pomaže studentima u iznajmljivanju stanova ili soba u stanovima koje će deliti sa drugim studentima. Cena smeštaja se kreće oko 700 $ mesečno, a troškovi hrane 250-500 $ mesečno.

Pretpostavljeni troškovi života koji obuhvataju smaštaj, hranu, lokalni prevoz i ostale obavezne troškove mesečno iznose od oko 1100 $ pa naviše.

Herzing University

50 Hurt Plaza SE Suite 400 Atlanta, Georgia 30303

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".