Living Learning English

Great Britain

LAL Schools - Digital Summer School

Castle Street Berkhamsted Herts HP4 2BB England

St. Andrews College Language Schools

10 Colinton Rd, Edinburgh EH10 5DT, United Kingdom

Earlscliffe Summer

Earlscliffe, 29 Shorncliffe Road, Folkestone CT20 2NB, UK

Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Cavendish School of English

63 Cavendish Rd, Bournemouth BH1 1RA, United Kingdom

Embassy Summer South Bank

103 Borough Rd, London SE1 0AA, United Kingdom

EC Academy - Wellington School

Wellington School, South St, Wellington TA21 8NT, United Kingdom

Select English

Select English, Cambridge, 13 Station Rd, Cambridge CB1 2JB, UK

TASIS Summer Programs

Coldharbour Ln, Thorpe, Egham TW20 8TE, United Kingdom

Embassy Summer Shoreditch Campus

iQ Student Accommodation Will Wyatt Court, 168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Studio Cambridge - Program Sir Christopher

Studio Cambridge, Station Rd, Cambridge CB1 2JF, United Kingdom

Buskswood Summer School

Rye Road, Hastings TN35 4LT, UK

Kensington Park School - Academic Summer

59 Queen's Gate, Kensington, London SW7 5JP, UK

Alpadia Language Schools

168 Pitfield St, Hoxton, London N1 6JP, UK

Ardmore Language Schools

Berkshire College, Hall Place, Burchetts Green, Berkshire, SL6 6QR, United Kingdom

Akademski programi za mlade u Velikoj Britaniji

CATS College - Academic and English Summer School

Program za 2020. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 2600 £

Cenovnik

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Letnji akademski programi u Velikoj Britaniji, namenjeni mladima zainteresovanim za biznis, medicinu, pripreme za Oksford i Kembridž univerzitete… Organizuju se pri centrima srednje škole CATS College u Londonu, Kembridžu i Kenterberiju.

Škola

CATS College - Academic and English Summer School

CATS College je jedna od najuglednijih nezavisnih britanskih obrazovnih ustanova. Od svog osnivanja 1952. godine, pomogla je hiljadama učenika da iskoriste svoj potencijal, ostvare svoje ambicije i upišu se na mnoge od najprestižnijih svetskih univerziteta. U septembru 2013. godine CATS koledž je poslao rekordan broj učenika na studije univerziteta Kembridž i Oksford, što najbolje pokazuje koliko kvalitetan akademski program ima. U zavisnosti od centra, škole nude različite opcije programa koje su osmišljene da omoguće maksimalan uspeh svakog polaznika. Osim klasičnih akademskih programa GCSE, A-level, International Baccalaureate, University Foundation i American High School Diploma programa, CATS College za organizuje i brojne akademske letnje kurseve koji polaznicima daju uvid i pripremu za buduće školovanje. CATS College ima tri internacionalne internatske  škole locirane u Kembridžu, Kenteberiju i Londonu. Sve škole nude vhunske sadržaje, od naučnih labaratorija do umetničkih studija i potpuno opremljenog sopstvenog smeštaja.

letnji akademski programi

Akademski programi

Bloomberg Business Advantage (14-17 godina)

Program se odvija u  školskom centru u Londonu, prvoj školi sa Bloomberg biznis laboratorijom u Evropi. Namenjen je polaznicima koji žele da studiraju biznis, finansije ili ekonomiju. Analiziraće se najnoviji ekonomski i poslovni trendovi uz korišćenje Bloomberg terminala, obilaziće se vodeće londonske kompanije, a polaznici će imati priliku da napišu motivaciono pismo neophodno za prijavu na fakultet i razviju akademske veštine kao što su kritičko mišljenje, pisanje eseja i istraživačke metode.

Oxbridge Preparation Programme (16-17 godina)

Program se odvija u Kembridžu i namenjen je polaznicima koji teže pohađanju čuvenih univerziteta u Velikoj Britaniji poput Oksforda, Kembridža i ostalih vodećih univerziteta (London School of Economics, Imperial College London, University College London, Southampton, Warwick i dr.). Polaznicima su predstavljena znanja koje treba da steknu i osobine koje treba da razviju u narednih nekoliko godina kako bi postali savršeni kandidati za studije na pomenutim uglednim univerzitetima. Program se odvija u malim grupama sa fokusom na razvijanju kritičkog razmišljanja i izražavanje kroz eseje. Tokom trajanja programa, polaznici će imati priliku da prisustvuju danu otvorenih vrata na univerzitetu Oksford i da posete univerzitet u Kembrdžu i neke od univerziteta u Londonu.

UK Education Taster Programme (14-17 godina)

Kurs se odvija u školskom centru u Kenterberiju i namenjen je prvenstveno internacionalnim polaznicima koji žele da steknu uvid u način školovanja u Velikoj Britaniji, pogotovo da upoznaju A level, International Baccalaureate i University Foundation programe. Učenici su tokom nastave izloženi kritičkom razmišljanju i vežbama jačanja memorije, takođe im je omogućena poseta najprestižnijim univerzitetima, omogućene su im akademske konsultacije, a što je najvažnije, kroz lični razvoj i bogaćenje iskustva van učionice, upoznaće se sa načinom britanskog studiranja u pravom smislu.

STEM and English (14-17 godina)

Program se održava u Kembridžu i namenjen je učenicima koje zanima kako da se nauka, tehnologija, inžinjerstvo i matematika kreativno može koristiti za rešavanje problema. Učenici kombinuju STEM sa engleskim kako bi poboljšali tečnost govora u praktičnoj primeni. Učenici će tokom programa razviti veštine koje sui m potrebne da razmišla+jaju kritički i rade u timovima kako bi pronašlinajbolje rešenje problema u realnom svetu.

Care STEM Programme  (14-17 godina)

Tokom ovog programa u Kembridžu, visokokvalifikovano nastavno osoblje pomaže učenicima da prošire svoja znanja, podstiču ih na praktičnu primenu nauke kao i na uviđanje mogućnosti upotrebe matematike u rešavanju inženjerske i tehnološke problematike. Kurs pruža uvid u primenu nauke u realnom svetu, znanja kodiranja, praktikovanje eksperimenata u laboratoriji i van nje, kao i razvoj timskih sposobnosti.

Careers in Medicine (14-17 godina)

Dvonedeljni program se odvija u školskom centru u Kenterberiju i namenjen je učenicima koji su zainteresovani za buduću karijeru u oblasti medicine. Polaznici će steći uvid u raznolikost grana medicine, upoznati se sa procedurom apliciranja na univerzitete kao i zahtevima koje treba da ispune da bi upisali studije medicine. Učenici imaju priliku da upoznaju ugledne profesionalce u medicini kao i njihovo radno okruženje, da steknu znanja o najeminentnijim školama medicine na Oksfordu, Kembridžu i drugim prvoklasnim univerzitetima, kao i da učestvuju u brojnim radionicama gde će biti u prilici da testiraju i primene svoja znanja i veštine.

CATS College - Academic and English Summer School

CATS London, Bloomsbury Square, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".