GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hehst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Letnji kamp nemačkog u Nemačkoj za mlađe učenike

DID Deutsch Institut Hehst

Cena: od 1700 €

Cenovnik

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Kampovi nemačkog u Nemačkoj za decu od 8 do 14 godina. Organizovan je u gradiću Hehst u planinskom području oko 60 km južno od Frankfurta. Kamp se izdvaja kao veoma bezbedan i deci pruža učenje nemačkog i druženje u prirodi.

Škola

DID Deutsch Institut

Uzrast polaznika 8-14 godina

Osnivanjem škole 1970. godine, želelo se na najbolji mogući način izaći u susret strancima iz čitavog sveta kojima se ukazala prilika ili potreba da uče i usavršavaju nemački jezik. Kako bi ostvarili navedeno, rukovodstvo škole je od samog početka angažovalo nastavni kadar koji je pre svega univerzitetski obrazovan i specijalizovan da nemački predaje strancima. Danas njihov kvalitetan rad najbolje promovišu polaznici njihovih kurseva, a čiji je prosečan broj 5000 godišnje i koji potvrđuju da se nemački jezik najbolje usvaja u Nemačkoj.

Kampovi nemačkog za decu u Hehstu odvija se u nekadašnjem srednjovekovnom manastiru koji je renoviran i služi kao konferencijski centar. U letnjim mesecima, škola DID koristi ceo manastirski kompleks za potrebe organizacije svog programa za decu, a kompleks uključuje učionice, spavaonice, teren za fudball, košarku i veliki hol za vannastavni program i druženje.

Kampovi nemačkog u Nemačkoj

Destinacija

Hehst

Gradić Hehst (Höchst) nalazi se na planinskom području Odenvald, na oko 60km južno od Frankfurta. Pominje se kao romantično mesto zbog svoje arhitekture, prirodnog okruženja (šume, farme, parkovi), ali i zbog stanovništva koje u svojoj malobrojnosti nikako ne narušava dat mir. Posebnost gradu daju mladi koji dolaze iz preko 60 zemalja sveta, kako bi učili ili usavršavali nemački jezik kroz druženje i zabavu.

Kampovi nemačkog u Nemačkoj

Nastava

Kurs nemačkog jezika za decu održava se tokom letnjeg raspusta i počinje svakog ponedeljka u trajanju od najmanje dve nedelje. Po dolasku u školu, svaki polaznik radi test koji ga klasifikuje u grupu koja je prilagođena njegovom nivou znanja. Nastava je koncipirana tako da unapredi nivo znanja jezika i poveća sigurnost pri upotrebi nemačkog. Nastavnici su profesionalci, koji imaju iskustva sa decom i mladima i koriste moderne i raznovrsne tehnike predavanja. Svakom detetu je obezbeđena celodnevna lična pažnja.

Kurs obuhvata 20 ili 24 časa jezika nedeljno, koji polazniku omogućava brz napredak i intenzivno  učenje  nemačkog.   Nastava se odvija u malim gupama, od 10 do maksimalno 15 polaznika. Nakon standardnog kursa deca idu na vannastavne aktivnosti, dok deo dece nastavlja sa intenzivnom nastavom.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti čine sastavni deo programa tokom boravka deteta u odabranom centru i odvijaju se poslepodne i u večernjem terminu nakon obroka. Odmah po dolasku deca učestvuju u žurci dobrodošlice, a nakon toga dobijaju raspored različitih aktivnosti za period svog boravka. Organizuju se šetnje i istraživanja okolne kampa, različite društvene igre, sportovi, obilasci znamenitosti, muzeja, radionice poput pravljenje novina, predstave i još mnogo drugih. Subota je najčešće rezervisana za celodnevnu ekskurziju koja može biti poseta okolnim mestima, gradovima i zanimljivim lokalitetima.

Smeštaj

Deca su smeštena u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, a kupatila su spratna i deli ih više polaznika.

DID Deutsch Institut Hehst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".