GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hohst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

škola nemačkog za mlade u Frankfurtu

Sprachcaffe U20

Cena: od 1950 €

Cenovnik

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

Škola nemačkog jezika za mlade smeštena je u starom, rezidencijalnom delu grada, nedaleko od samog centra Frankfurta. Nalazi se na petom  spratu poslovne zgrade sa fantastičnim pogledom na znamenitosti grada. Uzrast polaznika 12-21 godine.

Škola

Sprachcaffe U20

Uzrast 12-21 godina

Škola pripada organizaciji Sprachcaffe, koja nudi učenje 7 svetskih jezika na 30 destinacija širom sveta. Polaznici iz celog sveta se odlučuju za Sprachcaffe škole, jer im učenje u opuštenoj atmosferi omogućava da lako prevaziđu nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na stranom jeziku sa drugim polaznicima.

Škola nemačkog jezika za mlade smeštena je u starom, rezidencijalnom delu grada, nedaleko od samog centra Frankfurta. Nalazi se na petom  spratu poslovne zgrade sa fantastičnim pogledom na znamenitosti grada. Škola ima 19 učionica, sobu za druženje i kafeteriju za polaznike. S obzirom da je sigurnost dece na prvom mestu, uz njih se uvek nalazi neko od predstavnika školskog osoblja kako tokom nastave, tako i za vreme ekskurzija i ostalih aktivnosti.

kurs nemačkog za mlade

Destinacija

Frankfurt

Frankfurt je grad koji oduševljava u svakom pogledu. Sinonim je za bogatstvo i eleganciju, a važi za jedan od najznačajnijih ekonomskih centara Evrope (drugi po važnosti finansijski centar u Evropi posle Londona). Leti se organizuju ulične parade u kojima grupe ljudi predstavljaju tradicionalne plesove u autentičnim kostimima i nošnjama svojih zemalja, bojeći ovaj grad novim i zanimljivim bojama.

Grad obiluje istorijskim znamenitostima, a samo neke od njih su katedrala Dom St. Bartholomaus, crkve Paulskriche i Liebfrauenkirche, muzeji, teatar i opera i mnoge druge. Za one koji vreme žele da posvete zabavi, na raspolaganju im je šetalište u centru grada, zoološki vrt, sportski stadion Commerzbank-Arena, ali i mnogi restorani, pozorišta, kafići i butici širom grada.

kurs nemačkog frankfurt

Nastava

Kurs nemačkog jezika obuhvata 20 ili 30 časova nedeljno u grupama od najviše 15 učenika. Koncipiran je tako da unapredi nivo znanja jezika i poveća sigurnost pri upotrebi nemačkog. Nastavnici su profesionalci  koji imaju iskustva u radu sa decom i mladima i koriste u okviru svoje nastave moderne i raznovrsne tehnike predavanja. Na početku kursa radi se test znanja kako bi se učenik našao u odgovarajućoj grupi prema svom nivou znanja. Na kraju kursa svaki polaznik dobija sertifikat.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Sve aktivnosti su u pratnji školskog osoblja i uključuju poslepodnevne (fudbal, tenis, crtanje, plivanje, muzika, potraga za blagom, košarka, odbojka, dramska sekcija, lokalne posete) i večernje aktivnosti (disko, karaoke, roštilj, veče talenata, bioskop, kuglanje).Svake nedelje u program je uključena jedna poludnevna ekskurzija, a subotom su organizovane celodnevne ekskurzije. Nedelja je slobodan dan, pa učenici mogu da ga provedu sa porodicom domaćinom ili da idu na neku od opcionih ekskurzija. Ekskurzije nedeljom nisu uračunate u cenu.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je školskoj rezidenciji i podrazumeva smeštaj u dvokrevetnim ili četvorokrevetnim sobama. Rezidencija se nalazi na oko 10 minuta pešačke udaljenosti od škole. Dečaci i devojčice su smešteni odvojeno i o njihovoj bezbednosti i potrebama brinu vaspitači. Doručak i večera su u školskoj kantini, ručak je lanč paket. U okviru rezidencije se nalaze restoran, kafić, soba za igru i druženje. Smeštaj je obezbeđen od nedelje do subote.

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".