GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hohst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Letnji kurs nemačkog za decu u Minhenu

GLS Munich Castle

Cena: od 2390 €

Cenovnik

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

GLS organizuje letnji kurs nemačkog za decu uzrasta 14-17 godina u dvorcu Burg Schwaneck.  Dvorac se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar.

Škola

GLS Munich Castle

Uzrast 14-17 godina

GLS je organizacija koja ima škole nemačkog jezika za odrasle i letnje kampove za mlade širom Nemačke. Jedna od letnjih škola nemačkog jezika za mlade škole GLS organizuje se u dvorcu Burg Schwaneck koji se nalazi u južnom delu centra Minhena, na obali reke Izar, u neposrednoj blizini čuvenih znamenitosti Minhena HofbräuhausBavaria Filmstudios i Frauenkirche.

Dvorac je izgrađen 1843. godine, a renoviran je namenski za potrebe obrazovne institucije. Smešten je u Minhenu, na 10 km od centra grada i polaznicima je potrebno 15 minuta vozom do svih njegovih znamenitosti. Pored zamka se nalazi park sa igralištem, a u samom zamku polaznicima su na raspolaganju opremljene učionice, sobe za spavanje, prostorija za odmor i druženje, Internet kafe, kuglana i kantina u kojoj se služe obroci.

letnji kurs nemačkog za decu

Destinacija

Minhen

Minhen je glavni grad Bavarske i treći po veličini grad u Nemačkoj. Dinamičan je, čist i prepun zelenila, prelepe arhitekture i veselih i ljubaznih stanovnika. Za sve koji žele da uče nemački jezik i osete kulturu i mentalitet ove zemlje Minhen je nezaobilazna stanica. Brojni trgovi kao što su Marienplatz, Odeonsplatz i Königsplatz predstavljaju spoj različitih kultura i spomen različitim periodima nemačke istorije.

Grad obiluje znamenitostima poput parka Englischer Garten koji je jedan od najvećih gradskih parkova u Evropi, Frauenkirche koja je simbol Minhena i pijaca Viktualienmarkt na kojoj se mogu probati pravi nemački specijaliteti. Oni koji žele da uživaju u kupovini mogu prošetati ulicom Neuhauserstrasse. Malo izvan centra nalazi se i bivša letnja rezidencija kraljeva Bavarije Schloss Nymphenburg koja poseduje prelepi vrt i botaničku baštu.

grad Minhen

Nastava

Časovi nemačkog jezika odvijaju se u prepodnevnom terminu. Nastava podrazumeva 20 časova nedeljno (svaki dan po 4 časa, 5 dana nedeljno) i odvija se u internacionalnim grupama sa maksimum 12 učenika na času.  Učenici su tokom trajanja programa pod nadzorom osoblja škole.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Nakon časova počinje program aktivnosti: roštilji na obali reke, sportske aktivnosti, obilasci Minhena i odlasci u šoping… Vikendom su organizovani odlasci na obližnja jezera i reke i upoznavanje sa okolinom Minhena. Program uključuje jednu celodnevnu i jednu poludnevnu ekskurzija u centar Minhena i okolinu nedeljno.

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u prostranim višekrevetnim sobama (sa 4 ili 5 kreveta) sa tušem, a toaleti su u hodniku. Ishrana je bazirana po principu punog pansiona i obroci se serviraju u kantini u dvorcu. U dvorcu se nalazi i dodatni kapaciteti za potrebe polaznika: internet kafe, bilijar sala, sala za druženje i aktivnosti, kuglana, stolovi za stoni tenis, igralište u parku

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".