GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hohst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Škola nemačkog u centru Minhena

DID Deutsch Institut Minhen

Cena: od 1850 €

Cenovnik

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

Letnja škola nemačkog Minhen. Škola i smeštaj su na istom mestu i nalaze se oko 10 minuta od trga Marienplatz, glavne šoping oblasti grada.

Škola

DID Deutsch Institut

Uzrast polaznika 14-17 godina

DID Institut je akreditovana organizacija škola nemačkog jezika, osnovana 1970. godine. Organizacija ima preko 40 godina iskustva u radu sa ljudima i u svojoj ponudi ima škole jezika za odrasle i dečije letnje kampove širom Nemačke.

Škola u Minhenu smeštena je na oko 10 minuta od čuvenog  trga Marienplatz, glavne šoping oblasti grada.

Letnja škola nemačkog Minhen

Destinacija

Minhen

Impresivne istorijske građevine i moderna arhitektura su ono što Minhen svrstava u jedno od najposećenijih istorijskih mesta u svetu. Ovo je glavni grad pokrajine Bavarske i posle Berlina i Hamburga predstavlja treći po veličini grad u Nemačkoj. Škola u Minhenu smeštena je hotelu A&O  Munchen Laim, na oko 10 minuta od čuvenog  trga Marienplatz, glavne šoping oblasti grada.

Letnja škola nemačkog Minhen

Nastava

Kursevi nemačkog jezika za decu i tinejdžere organizuju se tokom letnjeg raspusta, počinju svakog ponedeljka u trajanju od najmanje dve nedelje. Po dolasku u školu svaki polaznik radi test koji ga klasifikuje u grupu koja je prilagođena njegovom nivou znanja. Na kraju kursa se dobija sertifikat škole DID Deutch Institut o pohađanju nastave.

Kurs nemačkog jezika obuhvata 20 ili 24 časa nedeljno i koncipiran je tako da unapredi nivo znanja jezika i poveća sigurnost pri upotrebi nemačkog. Nastavnici su profesionalci, koji imaju iskustva sa decom i mladima i koriste moderne i raznovrsne i kreativne tehnike predavanja. Svakom detetu je obezbeđena celodnevna pažnja.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Nakon nastave škola za polaznike organizuje zanimljiv program vannastavnih aktivnosti. Reč je o mnogobrojnim sportskim i kulturnim aktivnostima koje podstiču i zahtevaju komunikaciju na nemačkom jeziku. U sklopu programa obilaze se znamenitosti grada, dok su poslepodneva i večeri predviđene za druženja i aktivnosti poput različitih radionica, bioskopskih večeri, žurki, sportova i dr. Subotom se organizuju celodnevne ekskurzije i one obuhvataju posetu obližnjih  znamenitosti ili obližnjih gradova (u zavisnosti od centra za koji se polaznik opredeli).

Smeštaj

Rezidencijalni smeštaj je idealan izbor za mlade i decu koji žele da što više vremena provedu družeći se sa svojim vršnjacima. U rezidencijalnom smeštaju sa polaznicima je i školsko osoblje, koje vodi računa o njihovoj bezbednosti i prijatnom boravku. U sva tri centra smeštaj podrazumeva četvorokrevetne sobe sa privatnim kupatilom, uz mogućnost doplate za dvokrevetnu.

U cenu programa uključen je pun pansion, a obroci se služe u restoranu u okviru rezidencija, a prvi obrok po programu je večera u nedelju nakon dolaska. Doručak u Nemačkoj tipično je hladno jelo koje obuhvata hlelb, puter, jaja, kobasicu, džem i od pića đus, vodu ili čaj. Ručak tokom radnih dana obuhavata toplo jelo na bazi švedskog stola, zajedno sa izborom salata, dok vikendom podrazumeva paket za poneti (sedvič, užina i piće). Većera je treći obrok i isto je na bazi švedskog stola.

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".