GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hohst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Intenzivna nastava za tinejdžere u Nemačkoj, uzrast 7-18 godina

Humboldt Institut

Cena: od 2698 €

Cenovnik

Germany

Programi za odrasle i decu u 16 gradova širom Nemačke, od čega 13 programa za tinejdžere. Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 25 ili 30 časova nedeljno.

Škola

Humboldt Institut

Humboldt Institut osnovan je 1977. godine i razvio se u obrazovnu instituciju koja ima mrežu programa za odrasle i decu u 16 gradova širom Nemačke. Programi za tinejdžere su specijalno osmišljeni za njihov uzrast. Polaznici pohađaju intenzivnu nastavu od 25 ili 30 časova nedeljno i kroz nastavu se usavršavaju osnovne veštine nemačkog jezika.

Programi uključuju nastavu, smeštaj, ishranu, vannastavne aktivnosti i nadzor školskog osoblja.  Aktivnosti obuhvataju različite sportove, igre i radionice, dok se subotom organizuje celodnevna ekskurzija van grada. Smeštaj je rezidencijalni, u kampusu gde se odvija i nastava, ili u porodici koja je domaćin polazniku, a obuhvata pun ili polupansion.

kurs-nemačkog

Programi i destinacije

BERLIN – TEENAGER (15-18 godina) – jedan od najkosmopolitskijih gradova sveta.  Letnji program organizuje se u omladinskoj rezidenciji Youth Guest House u samom centru grada, odmah iza glavne železničke stanice. Smeštaj podrazumeva trokrevetne ili četvorokrevetne sobe sa kupatilom.

COLOGNE (15-18 godina) – najstariji nemački megalopolis i četvrti grad po veličini. Program se organizuje u Cologne City hostelu, u oblasti Deutz, na desnoj obali reke Rajne. Smeštaj je organizovan u istoj zgradi gde se odvija nastava i podrazumeva dvokrevetne sobe sa privatnim kupatilom.

DUESSELDORF (14-18 godina) – spada među najzanimljivije i najpopularnije gradove Nemačke. Program se organizuje u omladinskom hostelu Duesseldorf City Hostel koji je smešten na obali Rajne, prekoputa gradskog centra. Smeštaj podrazumeva dvokrevetne sobe sa privatnim kupatilom.

MUNICH (15-18 godina) – uspeo je da očuva svoj šarm iz perioda kada je bio mali bavarski grad, a danas se smatra jednom od najsigurnijih metropola u Nemačkoj. Školski kampus nalazi se na 5 minuta od centra grada, a pored učionica, u sklopu kampusa nalazi se i smeštaj koji podrazumeva dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa spratnim kupatilom.

LINDENBERG (13-17 godina) – mali grad sa oko 11.000 stanovnika koji je ušuškan u podnožju Alpa, na 800 m nadmorske visine. Kampus sa prelepim pogledom na planine u kojem se odvija program nalazi se u predgrađu grada. U okviru kampusa organizovan je i smeštaj polaznika, a podrazumeva jednokrevetne, dvokrevetne sobe ili višekrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom. Ovaj centar otvoren je tokom cele godine.

BAD DUERKHEIM (11-14 godina) – banjski grad severno od Alpa prepoznatljiv po svojim vinogradima i bogatom prirodom. Mesto ima oko 20.000 stanovnika. Program se organizuje u omladinskom hostelu Christophorus House, a polaznici su smešteni u sobama sa 3 do 4 kreveta, sa zajedničkim kupatilom.

REIMLINGEN (9-13 godina) – malo selo smešteno ja 4 km severno od grada Noerdlingen, severozapadno od Minhena. Program se odvija u kući St. Albert koja izgleda kao dvorac. Polaznici su smešteni u istoj zgradi u kojoj se odvija nastava, a sobe su dvokrevetne do četvorokrevetne, sa sopstvenim kupatilom.

HEESSEN CASTLE (9-13 godina) – dvorac na reci Lippe u predgrađu grada Hamm. Ceo program, uključujući nastavu i smeštaj, odvija se u dvorcu, a polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama za zajedničkim kupatilom. Ovaj predeo prepoznatljiv je po prirodi koja ga okružuje što daje prostora za zanimljiv vannastavni program.

Humboldt Institut

Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".