GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

GLS Munich Castle

Burg Schwaneck, Burgweg, Pullach, Germany

Sprachcaffe U20

Sprachcaffe Frankfurt, Gartenstraße 6, 60594 Frankfurt, Germany

GLS Berlin College i Villa

GLS Sprachenzentrum, Kastanienallee 82, 10435 Berlin, Germany

Humboldt Institut

Germany

GLS Berlin Water Sports

Waldweg 10, 15754 Heidesee, Germany

DID Deutsch Institut Minhen

a&o Hostel Munich Laim, Landsberger Str. 338, 80687 Munich, Germany

DID Deutsch Institut Frankfurt

a&o Hostel Frankfurt Galluswarte, Mainzer Landstraße 226-230, 60327 Frankfurt, Germany

DID Deutsch Institut Berlin

Park Residenz Lehrter Str. 12 10557 Berlin

DID Deutsch Institut Obervesel

Auf dem Schönberg 55430 Oberwesel

DID Deutsch Institut Hehst

Höchst Kirchberg 3 64739 Höchst im Odenwald

Avanturistički letnji kamp nemačkog u Minhenu

GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Cena: od 2350 €

Cenovnik

Munich, Germany

Letnji avanturistički kampovi nemačkog u Alpima kod Minhena organizovani su od strane GLS organizacije. Organizuju se dva programa: Young&Fun i Adventure, sa 20 časova nemačkog nedeljno. Za polaznike uzrasta 7-17 godina.

Škola

GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Uzrast 7-17 godina

GLS je organizacija koja ima svoje letnje kampove za mlade širom Nemačke. Letnja škola nemačkog jezika u Minhenu sastoji se od dva programa: program Young and Fun i letnji kurs nemačkog Adventure.

Adventure (12-17 godina) je program za avanturiste i ljubitelje prirode. Kampus je zatvorenog tipa i raspolaže sa 7 učionica, spavaonicama, restoranom, baštom,  saunom, fitnes salom, zidom za penjanje, ali i mnogim drugim objektima za vannastavne aktivnosti. Nalazi se 50 km od Minhena, u Alpima sa pogledom na jezero Spitzingsee.

Program Young & Fun (7-14 godina) je letnja škola nemačkog  i engleskog za najmlađe i održava se u malom mestu  Josefstal u Alpima. Kamp raspolaže sa učionicama, spavaonicama, restoranom, prostorom za vannastavne aktivnosti i drugim. Osim inostranih polaznika, u kampu borave i nemački đaci.

letnji avanturistički kamp nemačkog

Destinacija

Minhen

Minhen je glavni grad Bavarske i treći po veličini grad u Nemačkoj. Dinamičan je, čist i prepun zelenila, prelepe arhitekture i veselih i ljubaznih stanovnika. Za sve koji žele da uče nemački jezik i osete kulturu i mentalitet ove zemlje Minhen je nezaobilazna stanica. Brojni trgovi kao što su Marienplatz, Odeonsplatz i Königsplatz predstavljaju spoj različitih kultura i spomen različitim periodima nemačke istorije.

Grad obiluje znamenitostima poput parka Englischer Garten, koji je jedan od najvećih gradskih parkova u Evropi, Frauenkirche, koja je simbol Minhena i pijace Viktualienmarkt na kojoj se mogu probati pravi nemački specijaliteti. Oni koji žele da uživaju u kupovini mogu prošetati ulicom Neuhauserstrasse. Malo izvan centra nalazi se i bivša letnja rezidencija kraljeva Bavarije Schloss Nymphenburg, koja poseduje prelepi vrt i botaničku baštu.

Nastava

Kurs nemačkog namenjen deci i mladima sastoji se od 20 časova nemačkog jezika nedeljno, raspoređenih na 4 časa dnevno po 45 minuta. Nastava se odvija u malim grupama od maksimalno 12 polaznika po grupi, a mogu je pohađati deca sa različitim nivoima znanja (u zavisnosti od kampa).

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Škola za svoje polaznike organizuje program vannastavnih aktivnosti i ekskurzija. U cenu programa uključene su dve aktivnosti dnevno (plivanje, rafting, minigolf, sportovi, pravljenje splava, roštilj, društvene igre, penjanje po veštačkoj steni, ples i mnoge druge u zavisnosti od kampa). Pored toga, u cenu je uključena i jedna celodnevna i jedna poludnevna ekskurzija u Minhen ili okolna mesta nedeljno.

Smeštaj

U kampu Adventure, smeštaj podrazumeva trokrevetne i četvorokrevetne sobe koje imaju sopstveno kupatilo, dok u kampu Young & Fun smeštaj podrazumeva dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom koje je spratno. U cenu programa uključen je pun pansion, a obroci se služe u restoranima u kampovima.

Transfer od/do  aerodroma, uz doplatu, podrazumeva predstavnika škole koji dočekuje polaznika na aerodromu i sprovodi ga do smeštaja (i tako u povratku). Transfer u redovnom treminu moguće je rezervisati nedeljom od 8h do 22h.

GLS Minhen Young&Fun i Adventure

Munich, Germany

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".