Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

2024 – Letnja škola italijanskog, utisci i fotografije

“Baš mi je drago što sam bila dio ovog programa, ne samo zato što sam bolje i sa više razumevanja učila italijanski, nego sam i upoznala mnogo vršnjaka koje sada mogu da smatram jako dobrim prijateljima.”

Maša, 16 godina, Bar, Crna Gora

“Kamp mi se svideo jer smo upoznali Trst i okolinu na zanimljive nacin poput odlazaka na plaze, muzeje i razne obilaske. Pored svakodnevnih aktivnosti sam na casovima poboljsala svoje znanje italijnskog i upoznala nove ljude.”

Tijana, 17 godina, Beograd

“Kamp mi se dopao jer sam imala priliku da upoznam nove ljude i poboljšam znanje italijanskog jezika.Takođe omogućio nam je da vidimo različita mesta u Trstu.”

Milica, 17 godina, Beograd

“Svidelo mi se to sto smo isli na lepe plaze i sto smo imali slobodno vreme. Sto nas niko nije vratio kuci nakon svega u sobi. Svidja mi se skola, bilo mi je bas lepo 3h da sedim sa mojim drugaricama i da ucim italijanski.”

Sara, 16 godina, Beograd

“Želeo bih da vam kažem da mi se najviše svidelo izlet u Veneciji i najviše su mi se svidele ove plaže na koje smo isli i najvise mi se svidela kuglana.Što se tiče škole, škola je dobra i profesori u školi su dobri.”

Nikola, 17 godina, Beograd

 

(*plaže Auzonija, Barkola i Sistijana)

 

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam