Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

2022 – Letnja škola Kipar, dve grupe

Ove godine, Kipar je bio popularna destinacija i čak su dve grupe učenika putovale na ovo prelepo ostrvo, jedna na početku leta i druga u avgustu.

Nekako se desilo, da nam je prva grupa koja je putovala sa profesoricom Jovanom, bila sačineja od starijih tinedžera uzrasta od 15 do 17 godina.  Većina polaznika u avgustu koji su putovali sa profesoricom natašom su bili uzrasta od 10 do 14 godina.

I da li smo nešto zaključili, kada su nam se već ovako lepo segmentirali polaznici? Jesmo! Kipar i ova letnja škola engleskog jezika su odlična opcija za polaznike svih uzrasta i tokom celog leta!

Kipar pruža mnogo više od odlazaka na plaže, treba da se obiđe i planinski deo i tradicionalna sela, upozna sa zanatima, nacionalni parkovi, manastiri… I ovi obilasci su zaista zanimljivi,  naši učenici su na obilascima sa polaznicima iz drugih zemalja i istovremeno se druže i naravno – vežbaju engleski.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam